Магазини Pepco 12

• 67 963
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Мда... Аз затова си пазя бележките.

# 106
Търся силиконови форми за мъфини, но не намирам. Отдавна ли няма ?

# 107
  • Ст Загора
Има от Великденските и метана със силиконови чашки

# 108
  • Mediterraneo
Как изобщо купувате обувки от Пепко пък точно...

# 109
  • Ст Загора
Както се продават.  Той мм не ги пази .

# 110
  • Mediterraneo
Да, да, то е ясно, че мъжът ти е виновен, че не ги пази. Обувки на месец. ММ работи с едни обувки вече повече от година. И дори не са специални работни обувки, а обикновени маратонки, умишлено не казвам марката. А работи в строителството с тях, прави сметка за какво става въпрос. И най- важното- удобството, което просто няма как да постигне обувка от Пепко, съжалявам, ако обиждам феновете на магазина. Аз също пазарувам от там.

# 111
  • Ст Загора
А другите как живеят по няколко месеца,  от кауфланд от лидл ? Той ми каза купи ми.
Удобство аз 2 бмифта имам удобни са. Е знам,  че има мн удобни обувки и маркови и качествени.  Но всичко е пари .

# 112
А колко струват едни пепковски обувки, не съм заглеждала? Щото последно ми направи впечатление по брошурите, че дамските дрехи са на ненормални цени. В Декатлон(сега отворих да видя) мъжките маратонки започват от 25лв и със сигурност ще са в пъти по-качествени.

# 113
  • Пловдив
Изтеглиха от пазара всички силиконови форми, имаше и съобщение на страницата им. Писахме за това преди време...

# 114
Имам такъв бегъл спомен и аз.
Вчера загледах едни маратонки по 20 лв в Пепко. Горе-долу така им вървят цените

# 115
Странно ми е, че нямат зареждане на изчерпани стоки. Както казах по-назад, търся една драскалка за котки. Писах на обслужване на клиенти, казаха ми, че не знаят дали и кога би имало зареждане, даже дори изобщо би имало. Иначе наличност в някакви магазини в други градове и в Джъмбо плаза. Нито един от тези  не ми е удобен да ходя за една драскалка. Питах за пренасочване в друг магазин - нямали такава политика. Толкоз!

# 116
  • София
Как изобщо купувате обувки от Пепко пък точно...

И аз това се чудя. Simple Smile Но, все пак това е личен избор.

# 117
Изтеглиха от пазара всички силиконови форми, имаше и съобщение на страницата им. Писахме за това преди време...

Може ли мало повече инфо къде да намерим какво е писано. От скоро следя темата, купих си великденската силиконова форма за великденски яйца. Хвърлила съм бележка и етикет, дали тя е от дефектните им партиди.

# 118
# 119
Минавам да похваля бебешките хавлии. Големи са - 100/100 см, загръщат пораснало бебе доста добре, и са плътни. За 15 лв са направо супер. Има бели, розови и сиви.

Иии комплект кофичка, лопатка и формички за пясък за детето за 6 лв. Имаше 2-3 вида на доста прилични пари.

М-н Пепко на бул. Сливница, София

Общи условия

Активация на акаунт