Магазини Pepco 12

• 67 962
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Джезве си бях купила (но Брио от Кауфланд), за кафе и за затопляне на малки количества течност. Моето обаче се държи отлично, няма ръжда, няма повредено покритие.
Имам спомен, че това от Пепко не беше хвалено тук...по отношение на качеството. И малкото тиганче съмнително ми изглежда, много пъти му се чудя и все се отказвам. Това че се килва на една страна още повече ме отказва...

# 91
Аз пък от Брио не съм доволна. Имам тиган за палачинки и малка касерола. И двата съда почерняха по краищата. Мия ги само на ръка, не ги слагам в съдомиялна, както е по указанията. Ми не ми харесват. Колкото и да ги намаляват в Кауфланд, няма да купя повече на марката. От Пепко имах само злополучното малко джезве, за което писах. Купих на сестра ми тиган от хвалените, трябва да я питам доволна ли е. Щом има бебешко на промоция ще мина да видя какво предлагат.

# 92
Някоя от вас да си е купувала от обувките на Пепко скоро? Как са като качество? Интересувам се конкретно от кецовете и маратонките. Simple Smile

# 93
Някоя от вас да си е купувала от обувките на Пепко скоро? Как са като качество? Интересувам се конкретно от кецовете и маратонките. Simple Smile
Аз съм вземала на детето маратонки и пантофи. Маратонките се разлепиха на първия месец, а пантофите са още здрави след всекидневно носене в градината от няколко месеца.

# 94
  • София
Аз пък вчера взех джапанки от 5,50 лв.  на детето. Като дължина му бяха горе-долу добре, но пък тесни. Което ме учуди.  Има кроксове, които според мен са с по-тясна стелка, те са му добре, а джапанките  - не. Може би височината отпред е важна, знам ли.

# 95
Моето дете е с едни пантофи от 10лв розови с котка. Първо вкъщи ги носи, че бяха големи, сега в яслата, ок са. Кожени не бих взела

# 96
Аз пък от Брио не съм доволна. Имам тиган за палачинки и малка касерола. И двата съда почерняха по краищата. Мия ги само на ръка, не ги слагам в съдомиялна, както е по указанията. Ми не ми харесват. Колкото и да ги намаляват в Кауфланд, няма да купя повече на марката.
На моите няма какво да им почернее.🤔 Но зависи и от коя серия са твоите, защото Брио имат доста серии (от някои и аз не съм доволна).

# 97
Аз пък от Брио не съм доволна. Имам тиган за палачинки и малка касерола. И двата съда почерняха по краищата. Мия ги само на ръка, не ги слагам в съдомиялна, както е по указанията. Ми не ми харесват. Колкото и да ги намаляват в Кауфланд, няма да купя повече на марката.
На моите няма какво да им почернее.🤔 Но зависи и от коя серия са твоите, защото Брио имат доста серии (от някои и аз не съм доволна).

# 98
Не знам коя серия са, Долче. Приличат на каменни. Не е точно черно, но потъмняло някакво по ръба, което не ми се е случвало с други тигани или касероли. Набедила съм ги за некачествени и не искам повече нищо на марката. Та, като отворихме дума за тигани - пускали ли са грил тигани в Пепко? При нас няма и мисля, че никога не е имало.

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 21:11 от *Сладкодъвка*

# 99
  • Ст Загора
Имам тиган на Брио в миялна го ммия

# 100
  • Sofia
АЗ преди 3-4 месеца си купих маратонки от Пепко. Бяха 20 лева по спомен и не са мръднали. А аз почти всеки ден съм с тях.

# 101
  • Ст Загора
Маратонки купих на Мм на 1 март. Подметката се разлепи.

# 102
Здравейте, не съм минавала скоро през Пепко.
Има ли подходящи чашки за десерти?

# 103
  • Пловдив
Рекламация? Поне месец трябва да имат...

# 104
  • Ст Загора

Рекламация? Поне месец трябва да имат...
ами трябва бележка.
Аз имам маратонки добре са

Общи условия

Активация на акаунт