Магазини Pepco 12

• 67 958
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
От тези със сивото покритие (каменно ли се водеше не помня) имам 3 на различни марки и НЕ съм доволна от нито един от тях. Според мен е заради покритието. Синът ми също не иска да ги ползва.

# 76
Не мисля, че е от покритието (каменното). Имам 5-6 тигана с каменно покритие и всичките са супер. А са от различни марки и магазини- Т-маркет, Пепко, Кауфланд...🙂 По-скоро си мисля, че в случая е нещо друго- котлон, материал под покритието, какво се прави в тигана...Но има и доста тигани по магазините, които са с покритие, което само на вид изглежда каменно...Аз имам чудесен тиган на Делимано- всичко солено става върховно в него, обаче палачинките не мога да ги налучкам- загарят и постоянно трябва да превключвам между по-висока и по-ниска степен на котлона (стъклокерамичен е)...😆 Естествено, вече не го използвам за палачинки.🙂
П. П. Имаме един тиган на Делимано с "каменно" покритие уж /не съм го купувала аз/- в него залепва храната, дъното се изкриви, ама си загрява иначе. Оставила съм го за редките случаи, когато се пържи- колкото изкара- толкова.🙄

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 16:46 от dolce miele

# 77
Аз пък си купих най- евтиния тиган от Пепко , и съм доволна. От другите модели нямаше такъв размер, какъвто исках и се " прежалих" да си взема от 5.50 .. Яйца, картофки, зеленчуци - стават перфектни! И като го надрасках, още след първото пържене , не ми беше жал 🥺🤭

# 78
  • Пловдив
То аз не исках скъп, а просто дълбок Wink

# 79
Пробвах си снощи пак тигана за палачинки, добре си нагряваше. Супер незалепващ е (дори с това слузесто и лепкаво нещо). Е, това недоразумение на снимката е от смес за палачинки😂 (пакетче+ вода и олио), та едва стана за 20 минути. Но после добавих яйца и още брашно и станаха добре и бързо палачинките. На степен 4-5 от 8. Пускам снимка заради тигана (май е от същата серия като на Мистик- със сива дръжка е):

В упътването пише да не се слага повече от 1/3 мазнина в дълбоките тигани. Не знам дали това би помогнало за нагряването...

# 80
Пробвах си снощи пак тигана за палачинки, добре си нагряваше. Супер незалепващ е (дори с това слузесто и лепкаво нещо). Е, това недоразумение на снимката е от смес за палачинки😂 (пакетче+ вода и олио), та едва стана за 20 минути. Но после добавих яйца и още брашно и станаха добре и бързо палачинките. На степен 4-5 от 8. Пускам снимка заради тигана (май е от същата серия като на Мистик- със сива дръжка е):

В упътването пише да не се слага повече от 1/3 мазнина в дълбоките тигани. Не знам дали това би помогнало за нагряването...

Тия сиво белите тенджери и тигани са много добри . Имам такава тенджера и мисля тиган . Страшно доволна съм.
Е след време малко се надраскват ама то нищо не е вечно .

# 81
Нищо надрано нямам аз. Използвам силиконови прибори.🙂 Не купувам съдове с тънко дъно (особено тези "каменните" с тънко дъно често са и с лошо покритие, сякаш е само за декорация😄).
Дали в Пепко на Виа парк Пловдив продават дестилирана вода? В нашия няма...

# 82
Има ли в Пепко пила за нокти?

# 83
  • Ст Загора
Има ли в Пепко пила за нокти?
видях около касите

# 84
В Пепко - Люлин 2 , има три продукта на цената на два.. Обаче само за бебешките стоки. Има и много симпатични яйца с пера 😀

# 85
Дайте идея за какво може да съм купувала тефлоновото джезве от пепко. Миналият ден разчиствах и се натъкнах на него и на мини тигана. Тигана даже без помощ не стои прилепнало на равна повърхност, ами дръжката му натежава и се накланя към нея. Имам си неръждавейка джезве, но този боклук тефлоновия защо съм го взела идея си нямам, а спомен никакъв Simple Smile)

# 86
  • София
За турско кафе? Wink

# 87
Бях купила тефлоново джезве само за да топля храна на бебето. Бъркала съм само със силиконова лъжичка, но забелязах, че на дъното има отлепено покритие, а отдолу ръжда. Изхвърлих го на момента.

# 88
  • София/Севлиево
Във ФБ ми излиза,че навсякъде тече кампания "3 на цената на 2" ,но само за бебешки неща.

# 89
Да, има я промоцията в магазините, но е само за бебешката секция.

Общи условия

Активация на акаунт