Магазини Pepco 12

• 67 950
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Ами да. Като не може да го върнеш. Той и без това е дълбок, тъкмо за тава.

# 61
Е, и плитък щеше да става за тава- за пица примерно.🙂
И аз имам един тиган (не от Пепко), който превърнах в тавичка за фрайъра.🙂
Между другото, тиганът ми за палачинки май е от същата серия, от Пепко е, държи се нормално.

# 62
  • Пловдив
М да...бая пари за тава, ама тъй...за др.път ше знам Simple Smile

# 63
Аз затова купувам тиган, пазя бележката и опаковката, пробвам и, ако нещо не е ок, връщам. Като нов си изглежда при връщането, опаковката също и проблем не съм имала. 1-2 пъти ми се е налагало да връщам в Кауфланд /на тигана за палачинки дръжката му се нагряваше ужасно много/.

# 64
  • Ст Загора
Има едни малки формии силикон за от Великденските мента /резеда стават ли за чийзкейк? Кръгли 5 лв

# 65
Наси, какви са тези формички? При нас и Александър по една в жълто и зелено, но свършиха и бяха релефни /като цвете/.

# 66
  • Ст Загора
Да козунаци са релефни отдолу

# 67
Някой, ако има снимка, да качи, моля!

# 68
  • Ст Загора
Не мии се рови Долс

# 69
  • София
Мистик, добре, че сподели за тигана. Simple Smile Трябва ми дълбок тиган и мислех този да купя. А не е евтин. Sad

# 70
  • София
За мамите от Перник и района :

# 71
Купих дрехите вчера днес ги мери и видях дупка на клина ....мога ли да ги върна в друго Пепко,което ми най близо, имам касова

# 72
Купих дрехите вчера днес ги мери и видях дупка на клина ....мога ли да ги върна в друго Пепко,което ми най близо, имам касова
Да и в друг град може.

# 73

Да се похваля и Аз , онзи ден си ги закупих Simple Smile Поканих пролетта у дома Wink

# 74
  • Пловдив
Според мен проблемът не е в тигана, Мystic, a в количеството. Нормално е, когато се опитваш да пържиш пълен тиган от този размер, картофите да стават по-бавно, отколкото в по-малък Wink.

Общи условия

Активация на акаунт