Магазини Pepco 12

• 69 201
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Аз да питам за банските. Помня, че миналото лято ги коментира някой, че не са много качествени, но то за тази цена какво ли да очаквам? Искам да си взема едно черно долнище, 8 лв струва, но се притеснявам да не ми се скапят ластиките за 1 седмица на плажа?...

Нямам техен бански, но не мисля, че ще се прецакат за 1 седмица. По-скоро конците са проблем и може да се разпорят.

# 406
Може да им е слаб еластана и да се отпуснат. Купих безшевно бельо преди време и много се отпусна още от първото носене. Не бих взела бански.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 19:41 от drago_2008

# 407
Аз днес видях бански и мисля,че като качество са аналогични на такива от другите low-cost  магазини ( Синсей, уайкики,Лидл )- даже много им се зачудих на едно горнище с къдравко отгоре и долничка с висока талия ,на точки.
В четвъртък ще ходя ,че харесах нещо за щерката за 1-ви юни и да върна едно клинче,което се оказа с грешен етикет ( на етикета р-р 134 ,но вътре пише 122 ..усъмних му се още там , но бързах и не съм видяла).
Забравих да погледна за тези лъжички -дългите ( подкокоросахте ме Wink ).
Но пък опуках над 100 лв за дрехи - такива красотички за малките момичета - поличка на волани-6лв,тениски 5-7 лв, клинче на кучешки патрул-6лв, дълги клинове ( 2 бр за 7лв), 3/4 клинове - по 4-5 лв бройката, бански  половинки за 10 лв, тънко лятно гащеризонче за 6лв - всичко едно шаренко в бяло,розово,лилаво,жълто . Отделно панталон -джогър на баткото за 10 лв ,и 2 възглавници декоративни ,които са малко скъпи( 18 лв всяка)  ,но не си харесах само калъфки и с прежалих.

# 408
  • София/Севлиево
От Лидл имам цял бански на около 6-7 години и горнище , което си купих 2019-не са мръднали.Ако и от Пепко са толкова добри бих си купила.

# 409
Low cost не бих нарекла Лидл.
Там има бански и над 25 лв лятото, преди години майка си взе и все още е като нов.
Но не е бил 5-10 лв със сигурност

# 410
И аз, и дъщеря ми имаме бански от Пепко от миналата година (нейният е от момичешките)- ок са си, като нови засега. Бяха на много смешни цени (моят май беше 8+6 лв за горнище/долнище, нейният сякаш беше 10 лв за двете части🤔).😃 Микрофибърните ни кърпи за плаж (бързосъхнещи са) и чантата за плаж също са в отлично състояние.🙂

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 02:12 от dolce miele

# 411
  • Пловдив
Изключително рядко посещавам Пепко,но днес попаднах на сезонно намаление от детското и нямаше начин да не ги купя,две блузки с дълъг ръкав на цена 3.50 лв.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 20:53 от samantinia

# 412
  • София/Севлиево
Аз още не мога да си прежаля кърпата от микрофибър.Бях я метнала лятото на морето на балкона без да я защипя и както уж нямаше вятър тъй я отвя и не я намерих(то и нямаше шанс да я открия,т.к.хотелът ни бе на т.нар.Весела уличка в Созопол и някой може и да си я е познал)...Ще ми се и това лято да пуснат и да има в любимият ми син цвят.

# 413
Днес минах през мега мол да надникна за масичката - нямаше от показаната. Имаше една кръгла трикрака в картонена кутия (или е било табуретка не знам) и наредена до часовниците.
Някой питаше за кутии също. Не пише размер, но щракнах 2 вида
Без капак:

С капак и подплата:

# 414
Миналата седмица или предната и аз видях в един магазин заредени бански. Повечето бяха от миналата година изостаналите явно бройки, но имаше и 2-3 нови модела. Харесах си 2, но ме мързеше да меря и нищо не взех. Единият вид беше черен на бели точки, но с много дълбоко долнище. Другият май беше зелен на цветя и пак май беше с долнище, което е до ушите 😂. И един беличък. Долнищата май бяха 5или 8 лв, а горнищата 10лв. Тези дни пак ще отида и може и да ги снимам.

# 415
beki8, благодаря много, аз питах.

# 416
  • Пловдив
Баткото едни бански с принт на Стар Уорс си хареса преди 3-4 години - бяха с намаление, за някакви смешни 2-3 лв. От тогава нон стоп ги носи, а миналата година изкара 40 дни само с тях като си ги пра сам (не, че нямаше и други в куфара, ама Rolling Eyes) - та тези бански не са мръднали изобщо! Утре ако се сетя, ще ги снимам - не различими са от нови.
Аз само от Пепко не съм си взимала, но бански за по 100-150 лв, за едно лято, ходене и на басейн и им се разказва играта на цветовете Rolling Eyes

# 417
  • Sofia
Аз си взех 2021 горнище и долнище бански от Пепко. Всяко беше по 7-8 лева. И честно казано не са мръднали. Нито ластика нито цвета. А и 2021 и 2022 летата го носих банския по минимум 1 месец.

# 418
Мерси, за отзивите за банските. Взех долнището, ще кажа в края на лятото как е. Потвърждавам и аз, че има намаления - взех 4бр детски слипове за 3.50 лв. Имаше и други неща, но нямах време всичко да видя. Ако някой се интересува - в Стара Загора видях чаши кактус. Мое мнение - доста груби ми се видяха, като за чаши. За кашпа са идеални. Simple Smile

# 419
Аз въпросните чаши и в брошурата не ги харесах 😁блузките по два броя какъв размер са

Общи условия

Активация на акаунт