Магазини Pepco 12

• 69 205
  • 754
  •   2
Отговори
# 420
  • Пловдив
Аз въпросните чаши и в брошурата не ги харесах 😁блузките по два броя какъв размер са
Мимка точно за нашите моми са,пише 110 но по скоро са 104,но за тая цена не се сдържах.

# 421
Да сега е 104,но ми се вижда малка разликата май 110 по-добре

# 422
Бебешките дрехи бива ли ги?
Имам сушилня,дали ще се свият?

# 423
  • София/Севлиево
Според зависи, повечето не ми се свиха,но някои да(,ама е доста по-добре от на Синсей,там само якетата не се свиха хем на специална програма ги суша).

# 424
Аз си купих кактусчета-чаши и съм много щастлива ☺🤭. Всеки ден си пия вече в
нея кафенцето и супер много и се радвам. Очаквах да е много неудобна за пиене, но не е чак толкова зле. Не знам на мен много си ми харесват, беше любов от пръв поглед 😂

# 425
Пусни снимка на кактусовата чаша!😃

# 426
Бонбончето ми 😂. Много ме радва тая чашка😊! Малко е голяма и не мога да преценя кога да спра кафето 😂, но поне влиза в кафе машината

# 427
Чашата и на мен много ми харесва. Не е неудобна и е много оригинална.

# 428
  • София
Момичета, виждали ли сте в Пепко тампони за грим? От тези дунапренените за нанасяне на грим. Даже търся такива с триъгълна форма.

# 429
Днес бях в Кик и имат промоция до 21.5 ,, 3 за 2 , на дрехи, плажни артикули, шапки, чехли.

Не знам дали има тема за тях тук.

# 430
Момичета, виждали ли сте в Пепко тампони за грим? От тези дунапренените за нанасяне на грим. Даже търся такива с триъгълна форма.
Не съм виждала, поне не в нашите два магазина Simple Smile

# 431

Да , има гъбички - 2 бр около 5 -6 лв , до касите близо бяха сложени, скоро ги загледах Simple Smile

# 432
  • София
20% намаление. От Фейсбук :
Скрит текст:

# 433
Ееее брутално вчера оставих прилична сума за дрехи за детето ...

# 434
  • Русе
А не е ли редно на входа на магазините да има плакати за това намаление?
Днес ходих до магазина, но не видях някъде да е отразено.

Общи условия

Активация на акаунт