Магазини Pepco 12

• 69 212
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Само на касите има плакати.
Аз днес се възползвах взех някакви тъпотии за 50 лв.
Направиха отстъпка на всеки един продукт.

# 436
Днес бях в магазина,жената на касата ме уведоми за намаление -20% на целия текстил +аксесоари...Може и на други неща,но аз мн бързах и много много не я слушах 😉

# 437
А не е ли редно на входа на магазините да има плакати за това намаление?
Днес ходих до магазина, но не видях някъде да е отразено.
В нашия имаше един много малък лист залепен отстрани на входа, едва се забелязваше

# 438
  • София
Има залепени на някои.

# 439
Предполагам важи и за неща с дълъг ръкав и за летни дрехи😁,чудесно,вчера седна и изцапа на прясно боядисана площадка🤕,уж пипнах беше сухо....( един лилав много мой любим нейн клин)Направо нов😁🌈
Тази дни видях че 104 колкото носи сега се е смалила и й е къса в ръкавите явно наистина се смаляват

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 08:54 от Mimi9999

# 440
При мен винаги се смаляват хем пера на ниски градуси

# 441
Има залепени на някои.

На нашия имаше, по-малък ми се видя от А4, нямах време да влизам.
Но големи банери отвън няма.

# 442
В Пепкото дето аз ходя , имаше малка бележка с надпис -50% на бебешки и дрехи за големи. Обаче , оказа се ,че не са я махнали , а промоцията е изтекла вече. Една жена такъв скандал вдигна 😓😭. Аз пък останах приятно изненадана .. на детските дрехи имало 20% намаление, но разбрах чак вкъщи 😂. Все пак хванАХ примоцията , макар че , ако знаех щях да взема още дрехи 🤭

# 443
В Пепкото дето аз ходя , имаше малка бележка с надпис -50% на бебешки и дрехи за големи. Обаче , оказа се ,че не са я махнали , а промоцията е изтекла вече. Една жена такъв скандал вдигна 😓😭. Аз пък останах приятно изненадана .. на детските дрехи имало 20% намаление, но разбрах чак вкъщи 😂. Все пак хванАХ примоцията , макар че , ако знаех щях да взема още дрехи 🤭
Не е само на детските,на целия текстил в магазина 😉

# 444
  • София
В Пепко предлагат ли хартия за принтери и коректори?  Не ми е трябвало досега. Добри ли са цените или да търся от друг магазин?

# 445
  • вкъщи
До кога е това намаление?

# 446
  • София
До 25.05.

# 447
В Пепко предлагат ли хартия за принтери и коректори?  Не ми е трябвало досега. Добри ли са цените или да търся от друг магазин?
Имаше много хубава и евтина хартия, но вече я няма.
Коректори май има.

# 448
Много ви благодаря за информацията относно промоцията, понакупих пак. Сякаш няма излизане без  нещо от там

# 449
И аз се разписах с два дълги клина за детето и тениска за мен😁на всяко едно имаше намаление.
Влязла е в някаква черна серия падна скъса клин,вчера скача в локви до колената кална, изцапа друг на боядисана площадка 🙈

Общи условия

Активация на акаунт