Магазини Pepco 12

• 69 216
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Аз ли нещо съм се объркала но имало ли е нещо подобно в пепко кръгла четка и върху нея контейнерче за препарат ?
Аз съм виждала, но беше тип силикотова четчица с контейнер от пластмаса, но не за препарат, а за мариноване май беше показана Simple Smile Бях я набелязала, но ми се стори лоша пластмасата.

# 466
И за веро са пускали такъв тип четки.🙂
Мистик, има и намаление "до -50%". 20% от 10 лв са 2 лв намаление, а не 4 лв.🙂
Аз купих най-накрая черни боксери за детето, та сглобихме комплекти със сутиените...🙂 Взех си и пинсета за отстраняване на дръжки от ягоди и домати (дано да върши работа, само такова си нямах).😀

Скрит текст:

# 467
  • Пловдив
Не съм видяла...
Да, тениска е била 8лв Simple Smile

# 468
Долче, аз имам инджектопляктора за ягоди. На домати не съм го пробвала. Може би там ще е по-ефективен, но за ягодите абсолютно същото прави и малко ножче за плодове и зеленчуци.

# 469
Ще го видя.😄 Може пък да става и за кости от риба...😅

# 470
А, браво! За това не се бях сетила Simple Smile

# 471
Гледах тези дни как филетират риба (ципура) и махаха остатъчните кости със специална шпатула за кости.🙂 Та може и да свърши работа за това тази пинсетка.

# 472
И аз имам протмоне от Пепко. С големи резерви го взех , но свикнах с него и ми е много удобно

# 473
# 474
  • София
Струва ми се, че с тази пинсета доста игра ще падне за обезлесяване на риба.

# 475
Зависи от уменията. Ползва се по принцип за доизчистване. Този модел ми е бил най-удобен. Колко тонове риба са ми минали през ръцете...

# 476
Аз ли нещо съм се объркала но имало ли е нещо подобно в пепко кръгла четка и върху нея контейнерче за препарат ?
Да, виждала съм преди време.

# 477
Здравейте. Взех си ринг форма за торта за 6 лв, и си мисля дали няма да ръждяса бързо? Някои да знае?

# 478
Обикновено този тип форми не се мият в съдомиялна и не се киснат с вода (или поне не за дълго време). Не се използват агресивни препарати или абразивни гъби (ако е с незалепващо покритие). Нямам опит точно с формите от Пепко, но от този ценови диапазон и при спазване на горните неща никоя форма досега не ми е ръждясвала.

# 479
Има ли в Пепко саксии?
Не кашпи, а саксии си...
😄

Общи условия

Активация на акаунт