Магазини Pepco 12

• 69 219
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Има ли в Пепко качествени дамски бикини?

# 451
На вид има, но със съмнително качество.
Аз имах лош спомен и вече не рискувам.

# 452
Доста им висят конците не са ушити много добре

# 453
Скоро успях да направя рекламация на бикини и да ми върнат парите. Не бих повторила.

# 454
  • София
Взехме на мъжа ми едни бански (черно и оранж), добре, че беше с мен да премери, защото не могат да се връщат. Той носи размер L, едва се побра в XXL. И материята е зле, но бяха за 6 лв. Един сезон да изкарат, стига.

# 455
В Пловдив около центъра има ли друго Пепко (освен това в Пощата)?🙂

# 456
В Марково тепе има, Долче.

# 457
  • Русе
Е, при нас защо няма бански?
Купих от дългите лъжички. Предната седмица ходих два пъти, бяха свършили. Явно много се купуват.

# 458
Благодаря, Дева!😘 В нашето Пепко имаше само черни сутиени за дъщеря ми, взех последните два. Но боксери само в бяло имаше...😒 Ще търся другаде.
Взех си и сгъваема сламка за мен.😅 Радвам и' се като дете...😁

# 459
Има ли дамски портмонета в Пепко, и ако да, на каква цена приблизително? Интересува ме най-вече Делта планет Варна

# 460
Аз ли нещо съм се объркала но имало ли е нещо подобно в пепко кръгла четка и върху нея контейнерче за препарат ?

# 461
  • Пловдив
При нас има 20% на дрехи и аксесоари до утре.
Тъкмо вчера се чудех що тениската ми струваше 6 вместо 10лв Simple Smile

# 462
Мистик, не следиш темата. Blush

Има ли дамски портмонета в Пепко, и ако да, на каква цена приблизително? Интересува ме най-вече Делта планет Варна

По принцип да, имам тяхно. Сега не знам, моето беше за 6 лв.

# 463
Мистик, не следиш темата. Blush

По принцип да, имам тяхно. Сега не знам, моето беше за 6 лв.
Имах от там светло розово🥳 много удобно с голям цип и отделно отделение с копче, 6 или 8лв нямам спомен,само дето уж рядко отварях отделението с копчето и накрая там се скъса 😔

# 464
Много са хубави!

Общи условия

Активация на акаунт