Магазини Pepco 12

• 67 979
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
Долче, колко см е диаметъра на тази цедка, за кухнята ми трябва едно такова, но самата мивка е с голям отвор и се чудя дали няма да потъва. Отвора на мивката ми е 8,5см сега го измерих.

# 301
Даниела, 13 см е цедката. Моят отвор е 4 см (само "дупката"), средната част на цедката, тази с дупките в средата, е в диаметър от 4,5 см. После започват процепите.🙂

# 302
Като говорите за цедки да си кажа, че техните много бързо ръждясват. Аз ги пускам и в съдомиялня. Имам на марката Fackelman и не са мръднали.

# 303
Всъщност, аз писах за силиконовата цедка за мивката.🙂 Имам цедка за чай (от тези с дръжки и топче с дупки отдолу)- не е ръждясала досега, но пък не съм я и използвала много и нямам миялна. Дано не ръждяса....🤔

# 304
Много съм доволна. Взех чанти за плажа. Синята ще в ползвам за играчките на малките

# 305
  • Димитровград
В Димитровград имаше и вилички такива от новата серия. Аз грабнах от зелените чаши.

# 306
  • София
В магазинът в Мега Мола имаше много от виличките. Не ми харесват. И висулките също.

# 307
Много съм доволна. Взех чанти за плажа. Синята ще в ползвам за играчките на малките

Колко горе долу е голяма чантата и какви парички е? Мерси!

# 308
Тази е 15 лв. Голяма е като по-голяма дамска чанта. Ще събере доста неща, според мен. Отдолу е термопространство, като за шише с вода, плод.

# 309
Пийкок, това прозрачното каква материя е?🤔 Гледах ги и вчера, и днес тези чанти, но отдалече и не можах да разбера доколко устойчива ще е материята...
Иначе днес си купих ето тези:

# 310
Нямам идея каква материя е ама е такова, за да не задържа пясък, доколкото знам.  А дружата на дупките е идеална за играчките на малките, да не ги прибираме с половината пясък от плажа

# 311
Значи е нещо устойчиво на надраскване (все пак, пясъкът си драска)?🤔 Моята чанта за плаж също е от Пепко, цялата отвътре е с термо подплата, и аз много си я харесвам.😊 Със здраве да си я използваш!🙂

# 312
Благодаря! Скоро да сме на плажа Simple Smile

# 313
Взех да се замисля за тази чанта 😁

# 314
Ако имате път към Магазина, ще може ли да снимате виличките ? Simple Smile
Ако са като лъжичките ще търся да взема 😂

Общи условия

Активация на акаунт