Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 81

• 44 933
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • София

Малко идеи за вдъхновение на тема "как можем да използваме старите автомобилни и велосипедни гуми". Който е сръчен, може даже да се пробва (аз съм пас... Grinning )

# 436
  • София
Как най-лесно мога да направя такава схема на разпределението - с реален мащаб?
Скрит текст:

# 437
  • София
Мериш и чертаеш. Примерно в homebyme, достатъчно елементарна, онлайн, безплатна.

# 438
Здравейте какво ще е най подходящо за кухнята късо преде, щора или..? Ако е преде дали няма да пречи на отварянето на прозореца

# 439
Ако пердетата са две със сигурност няма да пречи на отварянето на прозореца. Що се отнася до това, какво е подходящо- щора, перде- дълго, късо, зависи много от стил, от това къде какви мебели ще имате, от начина ви на живот....

# 440
Много е ниско трегера/тавана до отваряемия прозорец, пердето или по-скоро корниза може и да пречи Hands V

# 441
Пвц корниз става. И ние сме с такива до горе прозорци.

# 442
Здравейте, имате ли представа кой е този цвят (на стената) по ral?

# 443
  • USA
Satine, не знам по рал, но у нас сме с два цвята сиво навсякъде, и мисля, че тъмният много прилича на твоя (поне според моя монитор).

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 07:46 от SkyBlue

# 444
Satine, не знам по рал, но у нас сме с два цвята сиво навсякъде, и мисля, че тъмният много прилича на твоя (поне според моя монитор)

Тъй и тъй съм пуснала снимки, поне да ви питам нещо. Вчера сложихме килима под спалнята и в началото, без пейката ми се видя добре, но сега си мисля, че трябваше да е по издаден напред, или по-голям размер. Исках го така, защото като ставам от леглото да стъпя на килим. Но нещо ме дразни, като го гледам, а беше голям зор да повдигнем тази тежка спалня и да го подпъхнем. Не знам ММ дали ще се навие на повторение.

Здравейте, има някакво правило, че килимът трябва да е издаден, толкова че да побира нощ. шкафчета или иначе казано 60-70см. Може би, визуалното Ви дръзнение произтича от това, че пред спалнята, непокритото пространство е по-голямо от това в ляво и в дясно на спалнята. Килим в друга форма и/или по-голям размер, може би, е по-удачен вариант, отколкото изместването на настоящият.

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 00:56 от Nnaassyyttaa

# 445
  • USA
Nnaassyyttaa, благодаря много за коментара, ще го мисля.
Може ли само да изтриете снимките ми в цитата, защото после и аз ще ги махна да не остават тук.

# 446
На мен не ми се връзва цялата комбинация, но май най-лесно ще се оправят нещата като се махне лежанката. Може ли да се премести под прозореца вдясно? Пред леглото би стояло добре нещо с по отворени настрани краища или по-големи цилиндрични възглавнички. Или тествай визията с гладко шалте на леглото, за проба може просто да го обърнеш, отдолу изглежда неутрално сиво и гладко.

# 447
  • USA
О, да, не гледай шалтето, няма да е то, и това не е крайната визия.  Още ми е рано за тези детайли. Обаче стаята е голяма точно колкото 4 нормални спални и беше много трудно да намеря съответстваща по големина пейка, да не кажа че тази беше единствената с такива размери. Другата опция беше да сложа диван и дори масичка пред него, за да позапълня пространството, а не искам и не е хол, все пак.

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 07:48 от SkyBlue

# 448
Здравейте, имате ли представа кой е този цвят (на стената) по ral?

За мен НЕ е сиво този цвят. Зеленикаво е.

# 449
Въпрос на компютър/екран Wink  При мен е сиво.

Общи условия

Активация на акаунт