Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 81

• 44 863
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Burgas
Препоръка не мога да дам,не ми се е налагало да ползвам такава услига,обаче наскоро ми попадна една фейсбук страница ,където има доста красиви неща от ковано желязо.Ако ви е интересно ето:
Скрит текст:

# 526
Здравейте. Някой от вас да има опит с боя за слагане върху теракот? Искам да сложа върху теракот в едната стая на вилата и намерих няколко сайта с такива бои. Някакви препоръки?

# 527
Във фейса в групи за рвмонти съм виждала доста боядисани плочки к мозайки с такива бои.Даже с шаблони правят шарки и стои красиво, но не знам на издържливост как са.

# 528
Оправям една таванска стая и искам да сложа нещо на прозорците, но се чудя какво! Перде ли да е или някакъв вид щори? Искам и да е бюджетно. Дайте идеи със снимки.
Над прозореца в близост има крушка, ще трябва да взема някакъв плафон. Пердета май няма да е ок, а само щори.......Rolling Eyes
Искам и естествената светлината да я запазя и да не се затъмнява от това което ще сложа.

Скрит текст:

# 529
Перде ще даде повече уют. И е бюджетно.

# 530
И аз съм за перде по същата причина. А вместо плафон някоя стенна лампа с няколко крушки, за да ви е още по- светло.

# 531
А, пердето какво да е? Дълго? Късо? Средно?
Ще се наложи май две да взимам - прозрачно и плътно .....То там ще е стая за гости и няма да се живее целогодишно, но искам да я оправя и да приключа с всички Simple Smile

# 532
  • Варна
Аз харесвам само пердета от тавана до пода. Всичко останало ми седи като отрязано.

# 533
И аз харесвам такива пердета и навсякъде в къщата са така, но заради крушата, която не е единствена в стаята, но искам да я ползвам не мога да си позволя в тази таванска стая.

# 534
Дълго до пода перде на такова прозорче ще е като на свинче звънче. Трябва нещо пропорционално и хармонично.

# 535
Трябва нещо пропорционално и хармонично.
Напълно съгласна съм, но какво да е?

# 536
Купуваш по-длъжко парче плат и на място разгъваш и отпускаш повече и по-малко докато ти хареса. По-точно ти гледаш, а някой друг спуска пердето.

# 537
Дайте идеи със снимки.
На такъв малък прозорец бих сложила само едно бяло плисе, което максимално да пропуска светлината. Местя си ги нагоре-надолу според ситуацията, сливат се със цвета на стената. Не харесвам къси пердета, при мен са или дълги или никакви.
И според мен този прозорец не е за дълго перде.

# 538
Оправям една таванска стая и искам да сложа нещо на прозорците, но се чудя какво!
Римска щора и малка лампа от ония дето се насочват в каквато посока искаш.

# 539
В икея има бюджетни щори по 6-7 лв. Лепкат се и стоят красиво. Работа за 5 минутки. На остъклена тераса имам такива.

Общи условия

Активация на акаунт