Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 81

• 44 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • София
А, нямам проблем с дълбочината, 90см не е кой знае какво. Друг е въпроса, че бих ползвала мястото, за пране, прахосмукачки, кофи и тн, те вероятно бих търсила по-друго разпределение.

# 706
  • София
Angel_Dust, приемам всякакви предложения за разпределение.

А52 е нашият апартамент.

# 707
60 см определено е малко, казвам го от опит - като се сложат на закачалката зимни якета на голям мъж с широки рамене и вратата не се затваря добре. Аз бих избрала 80-90 см, защото дават повече опции - например две кутии за обувки една зад друга. Или друго нещо зад дрехите.

# 708
Зависи какво ще съхраняваш в това място.
Аз мразя дълбоки долапи и рафтове....тъпчеш кутии, забравяш какво е отзад, не виждаш...не е моето просто.

Просто разгледай снимки в пинтерест или на други сайтове, идеи има много....но пак казвам, зависи какво ще се съхранява там.

Видях че си добавила скица, дрехи ли ще има, или какво?

# 709
Привет, идвам с въпрос. Почти сме готови с апартамента ни. Остана само мокрото помещение с една конкретна чуденка, дълбочината на рафтофтовете, която може да е до 90 см. Според нашия мебелист най- добре да е 60 см, макс 70, защото по- голяма дълбочина е неизползваема. Какво мислите вие? Приемам всякакви мнения, защото  тук най- много се затруднявам.
Прекрасен ден!

Писах Ви в темата за организацията, че първо там видях питането.

# 710
  • София
В мокрото помещение ще има пералня и сушилня, препарати, прахосмукачка, връхни дрехи на закачалки, може и обувки, но не е задължително, за тях ще има други шкафове.
Извинявам се, че писах и в двете теми, но понеже ми е много на зор вече Blush
Много ви благодаря за мненията и идеите.

# 711
Момичета какъв цвят смятате , че ще отива на стая (спалня) . Всички мебели са бели с дъб сонома , пердетата са сребристи , килима и покривката на масичката също са сиви . Сега стените са много бледо розово . Не искам нищо в розовата гама , евентуално може да е нещо от рода на пепел от рози , но друго розово лилаво не. Има само един прозорец. Наближавам 30- те и не искам да е някаква момичешка стая . Близката до тая стая е в бежово . Предложете какви цветове ще са подходящи на тия мебели и сивото . По принцип много ми харесва маслено зелено ,но не много тъмно и би стояло много добре на кафевите мебели .

# 712
Тъмно лилавото е кралски цвят , не мисля , че ще стои кукленско.
Синьо- зелената гама ми навява студенина и не ми е ок за спалня.

# 713
Момичета какъв цвят смятате , че ще отива на стая (спалня) . Всички мебели са бели с дъб сонома , пердетата са сребристи , килима и покривката на масичката също са сиви . Сега стените са много бледо розово . Не искам нищо в розовата гама , евентуално може да е нещо от рода на пепел от рози , но друго розово лилаво не. Има само един прозорец. Наближавам 30- те и не искам да е някаква момичешка стая . Близката до тая стая е в бежово . Предложете какви цветове ще са подходящи на тия мебели и сивото . По принцип много ми харесва маслено зелено ,но не много тъмно и би стояло много добре на кафевите мебели .
Защо не си сложите точно цвят, който Ви харесва? Какво значение има другите какви цветове харесват или боядисват? Нали Вие ще си обитавате стаята, важно е само Вие как се чувствате в нея, та ако ще и цветовете според друго мнение да не са подходящи. В противен случай, който и да Ви посочи цвят, пак може да се окаже неудачно решение.
Ако се притеснявате, че съчетанието няма да е хармонично, разгледайте снимки, отворете си кръга на Итън и нещата ще си излязат. Цветовете много зависят и от стила, от изложението на стаята и осветеността, от площта и геометрията /дали стаята е квадратна, правоъгълна, тунелна, с разни чупки и неправилна конфигурация и т.н/, дори височината на тавана, не само от околните цветове.

# 714
На мен кралското лилаво ми е кукленско в спалня.
Всички мебели са бели с дъб сонома , пердетата са сребристи , килима и покривката на масичката също са сиви .
Бледосивото в момента е хит и върви с такива мебели.

# 715
Привет, идвам с въпрос. Почти сме готови с апартамента ни. Остана само мокрото помещение с една конкретна чуденка, дълбочината на рафтофтовете, която може да е до 90 см. Според нашия мебелист най- добре да е 60 см, макс 70, защото по- голяма дълбочина е неизползваема. Какво мислите вие? Приемам всякакви мнения, защото  тук най- много се затруднявам.
Прекрасен ден!

Аз имам подобеш на вашия  шкаф, дълбочината му е 60 см.

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 23:01 от Titina

# 716
  • Street of Dreams
Предлагам къпина, не на всички стени, разбира се.

# 717
  • София
Ева не съм го мислила много, но и на мен ми предстои, но нещо повече в тизи дух си представям за мокро, въпреки, че при мен няма възможност да е 90см дълбочината, би ми било по- добре за кошове с пране, кофи и тн, а в дълбочина на другите рафтове винаги може да има запасни препарати, хартии и тн.

# 718
Ако е 60, ще равни с пералните.
Ако е 90, ще е по-изпъчена частта с рафтовете...
Не знам ясно ли стана..

# 719
  • София
Те пералните могат да се дръпнат напред, за да са равни, така и така отзад има кабели и маркучи, та винаги са малко по-напред от 60,колкото е уреда.
Аз повече имах предвид, че самите рафтчета и закачалки в проекта, не знам дали са ми оптимални за мокро, по-точно ми седи като гардеробче за дрехи. Но тя може да ги е предвидила другаде тези неща, ей на, според мъжа ми прахосмукачката спокойно можела да си седи в гаражите, ама мен не ми се размъква ежедневно по стълби🤣

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 19:58 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт