Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 81

• 44 472
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
30 см си е много, отзад зад пералнята ...само да се трупа с прахоляк. Не знам...не е ок много за мен.

# 721
  • София
Ами дали ще са 10 или 30прахоляк ще се трупа, но пък е доста затворено от всякъде. Но и на вътре да са  за  мен лично не е проблем, аз не държа на такъв тип симетрия... Друг вариант ми от страната на шкафовете да има и едно ъглово. В смисъл ако са 60см.... Ама това е защото аз обичам да имам повече място, никога не ми стига.

А някой да е виждал тук такива шкафове, колко ли им е най-малката дълбочина

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 20:03 от Angel_Dust

# 722
Ами дали ще са 10 или 30прахоляк ще се трупа, но пък е доста затворено от всякъде. Но и на вътре да са  за  мен лично не е проблем, аз не държа на такъв тип симетри... Друг вариант ми от страната на шкафовете да има и едно ъглово. В смисъл ако са 60см.... Ама това е защото аз обичам да имам повече място, никога не ми стига.
И аз бих помислила как да оползотворя 90 см дълбочина, вместо да я намалявам. Да, зад уредите мястото ще е повече от минимално необходимото за монтаж и работа, но не е проблем. По-проблемно е недостатъчното място, а домакинските пособия, уреди, препарати и прочие си заемат доста място.

# 723
Alisa, важно е на вас какво ви харесва

! Нашата спалня е боядисана в бяло и лилаво, ами харесва си ни Simple Smile! Мъжа ми няма нищо против и той като мен се чувства приятно и уютно сред свежи цветове Simple Smile!

# 724
Да онагледя за шкафовете
Това са шкафа - вкл шкаф за продукти, шкаф за техника и гардероб ( два шкафа от ИКЕА + малко дърводелски допълнения) - дълбочина 60 см.

Пералня и сушилня са ми в тоалетната за гости. Зад вратите са термо помпената инсталация.под металния съд имаше место за една количка от ИКЕА, която ми побира всичките химии + успех да навра и прахосмукачки, посочи стачки и подобни). Тук шкафа следва дълбочината на уредите. Независимо че е 60 цм. барабана на единия от уредите леко изпъква. Ние първо монтирахме уредите, после правиха шкафовете

# 725
  • София
Не разбрах какво онагледяваш?

# 726
Шкафът 60 см, написала съм го?
Защо, проблем ли е?

# 727
  • София
Че 60 събира достатъчно? Или че ти е малък?  Понеже са и в различни помещения, наистина не разбрах точно и питам?

# 728
Че и 60 е ок. Така го разбирам аз.

90 става вече като килер, да се мушнеш и ти там...според мен.

# 729
  • София
Ясно, някога мн отдавна, в апартамента, където бях родена имахме килер, беше към 1,20, пак си го оползотворявахме, там наистина се мушкаше чове да стигне края му😄🤣😂

# 730
  • Burgas
Ева на третия етаж, оптималната дълбочина за гардероб е 60 см. Не мога да си представя как ще стигам до задната част на рафт 90 см, нямам толкова дълги ръце, особено пък тези, които са на високо...Каквото се сложи в дъното ще е забравено за винаги. А пък тези тесните, направо не знам как ще ги ползвате ,дори и при 60 см.дълбочина-по-добре ще е ако дясната секция си я оставите цяла с 2 рафта и закачалки на 105 см.
Според мен , макар нишата да е дълбока ,направете си рафтовете макс.66 см(вероятно и пералнята/сушилнята ще е толкова).

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 18:09 от borka01

# 731
В дълбок шкаф бих наредила кутиите с обувки, които са извън сезон.

# 732
  • София
Можеш и куфари, на високо и дълбоко.
А предполагам може нещо средно... 75🤣
Ако платната на майстора го позволяват... 🤷‍♀️

# 733
Аз съм човек на когото мястото никога не му е достатъчно, та според мен, ако тези 90 см не ти крадат "въздуха " в помещението -  оползотворявай ги. Всеки дом има вещи, които  притежава(необходими са му)  , но не ползва често.

# 734
  • Burgas
Angel_Dust, приемам всякакви предложения за разпределение.

А52 е нашият апартамент.
Аз бих направила следните промени:бих добавила дрешник в голямата спалня,бих продължила кухнята след комина с шкаф-килиер,бих сложила кухненски остров,защото за мен кухнята е малка,съответно трапезарията се измества и меката мебел и тв зона също
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт