WIZZAIR - 44

• 47 945
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
На мен ми искаха имейл , с който е регистриран профила и десетте цифри от сметката в уиз профила. Веднага на другия ден се активира членството, а пластиката стана след 5 дни. Реално можех да купя билети веднага с членство...но пък през картата се трупат точки...За 500 лв билети примерно са 2000 точки...За 1000 -4000 точки......т.е. 20 лв...40 лв, които после може да си заредиш в профила...

# 106
  • София
Глупав въпрос ще задам, но ме гложди.
Точките, които се натрупват може ли да се подарят на друг и той да ги ползва?
Имам някакви събрани, а няма да ползвам авиокомпанията.
Райън от година възобновиха полетите по любимата ми дестинация.

# 107
Точките могат да се ползват само, ако и ти си в резервацията.
Вариантът да купиш билет за друг с тези точки е да купиш билет и за себе си, но да не летиш.

# 108
Глупав въпрос ще задам, но ме гложди.
Точките, които се натрупват може ли да се подарят на друг и той да ги ползва?
Имам някакви събрани, а няма да ползвам авиокомпанията.
Райън от година възобновиха полетите по любимата ми дестинация.

Не се прехвърлят. Можете да вземете билети за вас и още някой и после да откажете вашия (с флекс).

# 109
Здравейте! Отдавна не съм влизала в бг-мама заради многото работа. Но сега се сдобих с карта на ДСК с членство в Уиз, предстои ми закупуване на билети и имам някои въпроси, на които не успях да намеря отговор другаде. Трябва ли да регистрирам картата някъде в сайта на Уиз, служителката в банката ми спомена за това, но аз не откривам къде. Да допълня, че отдавна имам профил в Уиз. Трябва ли точно с тази карта да платя билетите, които ще купя? Това не ми е проблем, смятах да ги платя с дебитна карта, но мога да го направя и с кредитната. Но трябва ли да отбелязвам някъде нещо или отстъпката се залага автоматично? В сайта пише стъпките ако в момента си купуваш членство, но с кредитна карта на ДСК не разбрах как става. Освен това в сайта четох, че притежателите на членство ползват преференции за багаж 20 и 32 кг, това пак автоматично ли става с тази цена? Макар че на мен по-скоро ми трябва приорити или 10 кг.
В ДСК се дава мейлът, с който влизате в профила си в Уиз. На тази база от банката автоматично активират членството в Уиз и както е писала kativita, членството може да е активно още преди да е готова картата. Щом видите в профила си, че вече имате активно членство, може да купувате билети с отстъпка, независимо с коя банкова карта ще ги платите. Предимството да се плати с ДСК Wizz е, че се трупат точки, които могат да се използват за плащане на следващи полети. Относно чекирания багаж, отстъпката мисля, че беше 5 евро.

# 110
  • Хасково
Как се постъпва в ситуация при обща резервация на 5 човека, по стечение на обстоятелствата 1 няма да лети, чекира ли се човека който не лети?

# 111
Как се постъпва в ситуация при обща резервация на 5 човека, по стечение на обстоятелствата 1 няма да лети, чекира ли се човека който не лети?

Не е нужно и да се чекира. Просто няма да лети. Ако има закупен багаж на негово име, останалите няма да могат да се възползват от това.

# 112
  • Хасково

Не е нужно и да се чекира. Просто няма да лети. Ако има закупен багаж на негово име, останалите няма да могат да се възползват от това.
Благодаря!  Успяхме да сменим багажа да е на името на друг от групата, който не беше с приорити.

# 113

Благодаря!  Успяхме да сменим багажа да е на името на друг от групата, който не беше с приорити.

Моля. По телефона ли прехвърлихте багажа?

# 114
  • Хасково

Моля. По телефона ли прехвърлихте багажа?
Да по телефона. Но нашия полет беше отменян и променят 4  пъти.

# 115
Има изгодни полети в момента но само за определени дати, за по 30-40лв.

# 116
  • Луната
До къде? Бъди малко по-конкретна

# 117

Навсякъде. Просто трябва да се гледа
Няма как да изброя всички дестинации и дати, на които има такива билети.
Работа за 30мин е да разцъкате.

# 118

А каква тогава е целта на поста Ви?!

# 119

А каква тогава е целта на поста Ви?!

Сериозно ли не сте разбрали?
На вас къде ви се ходи? Да взема да ви намеря един полет, щото вас ви мързи и не ви се търси.

Общи условия

Активация на акаунт