WIZZAIR - 44

• 47 953
  • 767
  •   1
Отговори
# 120
@Woman^In^White , например набележете си 5-6 места, където ви се ходи и просто гледайте цените на решетъчния принцип, месец за месец, не за конкретни дати. И така виждате най-изгодните цени. Първата дестинация, която ми хрумна е Меминген (прекрасно градче) и показва цени от 10 евро за април

Естествено, около двата Великдена  цените са високи, тъй като има почивни дни и в двете държави, та хората пътуват повече.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 20:29 от diziler

# 121
  • Луната
Има изгодни полети в момента но само за определени дати, за по 30-40лв.
До къде? Бъди малко по-конкретна

Навсякъде. Просто трябва да се гледа
Няма как да изброя всички дестинации и дати, на които има такива билети.
Работа за 30мин е да разцъкате.

А каква тогава е целта на поста Ви?!

Сериозно ли не сте разбрали?
На вас къде ви се ходи? Да взема да ви намеря един полет, щото вас ви мързи и не ви се търси.
Аз много добре знам как се търси и намирам изгодни полети за мен, за приятели, познати, колеги, хора пишещи тук.Но мнозина питащи в темата не знаят.
Можехте да напишете поне това, което сте видели
Например:
Видях евтини полети до Брюксел /за 17 май с дискаунт  цената е 19.99 лв, без дискаунт 28.99 лв/
В темата сме, за да си бъдем полезни и да си помагаме

# 122
diziler, къде кликаш, за да ти се отвори такъв календар с цени?

# 123
  • Луната
diziler, къде кликаш, за да ти се отвори такъв календар с цени?
Отдолу под Търсене има датите са ви гъвкави - кликаш там

# 124
Да, или се кликва на Flexible on dates, или  малко по-надолу на страницата има предложения за няколко дестинации... Кликва се на една от тях и се показва месечната таблица с цените за текущия месец, просто сменям вляво дестинацията и слагам чавка на цени с wizz discount

# 125
Вярно ли е, че месец и половина - два преди желаната дата цените са най-изгодни?

За сега е вярно (като изключиш пиковите туристически дати). Аз наглеждам цените за София-Мадрид. В момента за месец май има билети по 28 лв (с дискаунт). Преди няколко месеца нямаше такива билети.
Моля за помощ за дати с тези цени? Не намирам хич изгодни за 2 възрастни и 2 деца:(

# 126
Има изгодни полети в момента но само за определени дати, за по 30-40лв.
Аз търся и не намирам:( моля дайте предложения, че съм в търсене за 2 възрастни и 2 деца?

# 127
  • Луната
Вярно ли е, че месец и половина - два преди желаната дата цените са най-изгодни?

За сега е вярно (като изключиш пиковите туристически дати). Аз наглеждам цените за София-Мадрид. В момента за месец май има билети по 28 лв (с дискаунт). Преди няколко месеца нямаше такива билети.
Моля за помощ за дати с тези цени? Не намирам хич изгодни за 2 възрастни и 2 деца:(
За 8-ми май - 38.99 лв с дискаунт за 4-мата пътници

# 128

А връщането?Simple Smile

# 129
С нискотарифна компания да намерите евтино отиване и връщане изисква постоянно следене на цените, ако не всеки ден, то през ден-два. Ако не намерите изгодни билети, отивате на връщане на друга авиокомпания.

# 130
  • Луната

А връщането?Simple Smile
Не сте уточнили, че ще се връщате... и приблизително за колко дни
За юни има за 127 лв на човек с дискаунт отиване и връщане за дати 9-19.06
Не знам дали ви устройва толкова дни и периода

# 131

А връщането?Simple Smile
Не сте уточнили, че ще се връщате... и приблизително за колко дни
За юни има за 127 лв на човек с дискаунт отиване и връщане за дати 9-19.06
Не знам дали ви устройва толкова дни и периода
Благодаря!

# 132
  • Бургас
Здравейте! Вчера имах проблем с потвърждаване плащането с карта на билети. Веднага след това направих банков превод. Пише, че резервацията ще се пази 24ч. В профила все още изписва че очаква плащане. Кога се потвърждава плащането с банков превод?

# 133
  • Луната
Здравейте! Вчера имах проблем с потвърждаване плащането с карта на билети. Веднага след това направих банков превод. Пише, че резервацията ще се пази 24ч. В профила все още изписва че очаква плащане. Кога се потвърждава плащането с банков превод?
Изчакайте няколко работни дни. Обикновено до 2-3 дни се отразява в профила. Написали ли сте кода като основание за плащане?-

# 134
  • Бургас
Изчакайте няколко работни дни. Обикновено до 2-3 дни се отразява в профила. Написали ли сте кода като основание за плащане?-
Да. В основание за плащане писах кода, а в допълнение към основанието имената на първия човек от резервацията.

Общи условия

Активация на акаунт