WIZZAIR - 44

• 48 045
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
Аз пуснах през сайта искането за компенсация. Поискаха допълнителна информация. Описах какъв е случая, прикачих бордната карта и това е.
След около седмица получих отговор, че предлагат обезщетение в размер на 250 евро, което беше максимума, и да дадем данни за банкова сметка. След още една седмица максимум, парите ни бяха преведени.

# 511
Получих съобщение, че полетът ми довечера ще закъснее с 2 часа, но check-in приключва в първоначално обявеното време. Трябва ли да ги вися на летището тези часове, само с ръчен багаж съм?

# 512
  • I want it all and I want it now.
Няма нужда да висиш, но си следи и информацията за полета и от сайта на летището за да не го изпуснеш.

# 513
Със съжаление отбелязвам, че от октомври нататък от Варна няма полети за Прага и Виена...., това положение е вече от около седмица.., надявах се нещо да пренареждат графика..., да разместват часове и дати, ама дали...?

# 514
Получих съобщение, че полетът ми довечера ще закъснее с 2 часа, но check-in приключва в първоначално обявеното време. Трябва ли да ги вися на летището тези часове, само с ръчен багаж съм?

По принцип може да навакса закъснението и да не излети с два часа закъснение, пък ти си знаеш...
Ако няма да висите си пригответе бордните карти да ги имате записани, че понякога изчезват след като мине часа на полета.

# 515
Да не говорим, че някой път получаваме СМСи за закъснение на самолетите, а като отидем на летището, на таблата няма никаква информация за закъснение и "всичко е точно". Това ми се случи преди десетина дни. в 7.10 сутринта получих СМС, че полетът ми до Истанбул в 9.25 ще е с 2 часа закъснение (11.25). Така или иначе вече бях на път за летището и нямаше смисъл да се връщам. Отидох на летището и ... на таблата нямаше никаква информация за закъснение. Дори и като стигнах на гейта, си стоеше обичайната информация. И по някое време смениха часа. От авиокомпанията имат информация, която летището в София все още няма. И стават чудни ситуации. Ако човек трябва да е с чекиран багаж... трябва да иде навреме за първоначалния час на полета.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 23:11 от diziler

# 516
# 517
Уизеър пусна полети от София до Тирана и обратно. От 18 декември до края на март. Цени от 88 лв/посока

# 518
Та значи, полетът ми е след месец.
Трябва ли вече да платя priority ?
Без голямо набутване?

# 519
  • София
Та значи, полетът ми е след месец.
Трябва ли вече да платя priority ?
Без голямо набутване?

Без набутване е само когато се купува билета.
От там нататък възможно да е по-скъпо. А и е възможно определените бройки да са изкупени вече - отпускарски сезон е.

# 520
Здравейте,
Wizz air са пуснали намаления на някои полети, а от доста време се каня на пътуване до Болоня за август, но не са ми много сигурни плановете за отпускарския сезон. Колко често пускат подобен тип намаления, тъй като от доста време не съм летяла и не ги следя?

# 521
Имам 10 кг чекиран багаж, но нямам кантар да го премеря. Колко ще платя, ако се окаже над 10 кг на летището? Сайта на уиз Еър пак е решил, че съм бот, и не мога да проверя сама.

# 522
тия са пълни шматки, страницата за таксите не се отваря

# 523
  • София
И мене ме мислят за бот от сайта.
По спомени - около 45 - 50 Е платих веднъж за няколко кг. в повече.

# 524
Имам 10 кг чекиран багаж, но нямам кантар да го премеря. Колко ще платя, ако се окаже над 10 кг на летището? Сайта на уиз Еър пак е решил, че съм бот, и не мога да проверя сама.

€13 за всеки килограм отгоре

Общи условия

Активация на акаунт