WIZZAIR - 44

• 47 997
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
Шегувам се, няма никаква причина да не ги взимате, още повече в чекирания багаж.
Всичко, което не е забранено е разрешено.

# 616
Как стои въпросът при закупени билети и  малък куфар с нас, ако на връщане от дестинацията искаме да добавим още един
Малък куфар?
Има лека момент в койтти да ни даде по ниска цена или е късмет

# 617
точно дефиниран момент, когато е най-евтино няма за нищо, всичко е късмет
специално багажа май е най-евтин ако се купи заедно с билета

# 618
Аз си нося cbd масло в ръчен.Дори и от София нямам проблем.
Отново проблем с уиз.
https://debati.bg/otnovo-drama-s-polet-na-wizz-air-200-dushi-vis … ri-na-terminal-1/

Сега купих билети за след лятната,пеез септвмври.Висях,че има опция"място до спътника".От София до Айндховен беше 40 лв на резврвация.Ново е за мен😊

# 619
Нова е тази опция, ще я тествам следващата седмица. Добра идея е.

# 620
  • Бургас
Влизам с бърз въпрос. Извинявам се, ако вече е коментирано.
При чекиране на дете на 16 години, с данните от лична карта или паспорт става?
Така или иначе ще носим и двата документа.

# 621
  • София
С един от двата документа, няма значение кой, изберете вие.

# 622
  • Варна
Влизам с бърз въпрос. Извинявам се, ако вече е коментирано.
При чекиране на дете на 16 години, с данните от лична карта или паспорт става?
Така или иначе ще носим и двата документа.

Ако полета е до Великобритания, задължително паспорт.

# 623
Имам казус, който не е с уиз, но тъй като съм абонирана за тази тема ми е по-лесно да питам тук. Превозвали ли сте бутилка (алкохол) в чекиран багаж? Досега не ми се е налагало, но ми го подариха. Готова съм да го зарежа, но ММ иска да го вземе. Не ми се мисли какво ще стане, ако се счупи.

# 624
Ами да, даже вино...
Опаковаш добре, слагаш в средата на куфара, уплътнено с дрехи отвсякъде и стискаш палци...
В друг подобен случай баща ми беше разлял някакъв сок, става страшно мазало...

# 625
Мавруд си пренасям аз.Няма друго такова😊
Фолио за свежо съхранение,от онова с мехурчетата и увито в плътна дреха.За 10 год.нямам боядисани дрехи.

# 626
  • София
Ако се счупи ще се разтече и ще измокри всичко. И без това ще се перат дрехите после. Ако те е страх от това - носи си нещата, на които държиш в ръчния багаж.
Щом иска бутилката - вземи я. Доколкото знам 1 л. концентрат е разрешен на пътник. Опаковай го хубаво и накрая в непромокаем плик.
Сега се сетих за двойка познати - сложили уж опаковани  бурканчета конфитюр от вишни в куфара. Счупили са ги хамалите  при разтоварването и по летището в Лондон след тях се влачи червена следа. Българката умряла от срам, гаджето местен - не му пукало.

# 627
Ако е ракия, водка, и да се счупи и следа няма да остане, ако е вино или някакъв ликьор не е хубаво. Конфитюр си нося домашен, не е имало поражения.
Добре е да не са много чупливите неща и да е плътно напълнен куфара, не да се местят лесно.

# 628
Българите от какво ли не умират от срам..
В средата на куфата,плътно стикована и заобиколена с дрехи,няма как да се счупи бутилката.

# 629
Ликьор е. Засега съм го сложила в една плътна торба от Лидл, но утре сутрин като наврем последните неща, ще премисля. Не си дадохме много аванс за подаръци, и сме на косъм от овърлоуд  Simple Smile. Благодаря на всички за коментарите! Къде полезни, къде се развеселих, но общо взето добих идея!

Общи условия

Активация на акаунт