WIZZAIR - 44

• 47 997
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
Мавруд си пренасям аз.Няма друго такова😊
Фолио за свежо съхранение,от онова с мехурчетата и увито в плътна дреха.За 10 год.нямам боядисани дрехи.
red_soul, и аз за маврудът страдам, но преди седмици установих, че са заредили на терминал 2 мавруд Асеновград резерва на добра цена, та вече от, duty free-то ще нося, когато летя оттам Heart

# 631
Здравейте
Ако се купи преди полета още един малък куфар (ръчен багаж) може ли да не е куфар а да е още една раница или сак ( трябва ли да е точно куфар)

# 632
  • София
Не е задължително да е куфар, но трябва да отговаря на размерите и да е до 10 кг. Макар че не ги теглят.

# 633
Някой възползва ли се вече ефективно от услугата за съседни места при чекиране? Бях доплатила за нея, но при чекирането днес не ми изглежда да са ни сложили един до друг. Гледах и общите условия на услугата и тази точка не съм сигурна как да я разбирам:
2.9. Продуктът „Съседни места“ се предлага в зависимост от наличността.

# 634

Явно са ви изпреварили, тоест няма наличност.

# 635
  • София

Явно са ви изпреварили, тоест няма наличност.

Ама са взели парите, без да осигурят услугата?!

# 636
Именно последното е причината за поста ми, купих услугата доста преди да отвори чекина.

# 637
  • София
Много е некоректно от тяхна страна! Но обичат да го правят. Няма ли опция да върнат парите?

# 638
  • някъде там......
Уиз ер да нямат някаква промяна в политиката? Опитвам се да се чекирам без да избирам места, но няма такава опция. Не мога да премина напред без да избера място. Оп, справих се, благодаря.

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 08:22 от galisis

# 639
Можеш, можеш, снощи чекирах без места. Просто беше написано така, че не става ясно, че можеш да продължиш. На схемата на самолета цъкаш "напред" без да си избрала, нещо такова беше.

# 640
А ако има оувърбукинг тези дето не са си платили места не са ли в по-неизгодна позиция и опасност да не излетят?

# 641
А ако има оувърбукинг тези дето не са си платили места не са ли в по-неизгодна позиция и опасност да не излетят?

да, почти е така, но все пак рядко се случва
по-точно тези, които не са се чекирали в момента, когато свършат местата (обикновено към края на периода) остават да чакат. Няма начин цял самолет да са платили места и само наплатилите да останат

# 642

да, почти всеки ден се разиграва този сценарий

# 643
Проблем ли ще е празно стъклено шише в ръчния багаж?

# 644
Не .Не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт