WIZZAIR - 44

• 47 990
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, някой плащал ли е билети чрез банков превод на Изипей , дали ще има проблем ,благодаря

# 646
Здравейте, отново с въпрос за баба. Не мога да я чекирим тя е с безсрочна лична карта. А не виждам опция за дата на изтичане безсрочен.

# 647
Здравейте, отново с въпрос за баба. Не мога да я чекирим тя е с безсрочна лична карта. А не виждам опция за дата на изтичане безсрочен.
запишете някаква дата, по-добре далечна. Няма значение, никой не проверява датите.

# 648
  • В страната на мечтите
Срочните лични карти са със срок на валидност 10г, аз на свекървата с безсрочна ЛК просто написах дата с 10г след датата на издаване и нямаше никакви проблеми (примерно издадена 01.01.2020, аз пиша, че изтича 01. 01.2030 и готово) Ако са минали вече 10г от издаването, сложи още 10г отгоре и така Simple Smile

# 649
Срочните лични карти са със срок на валидност 10г, аз на свекървата с безсрочна ЛК просто написах дата с 10г след датата на издаване и нямаше никакви проблеми (примерно издадена 01.01.2020, аз пиша, че изтича 01. 01.2030 и готово) Ако са минали вече 10г от издаването, сложи още 10г отгоре и така Simple Smile

Благодаря, за бързите отговори. Просто не очаквах, че няма тази опция след като има такива документи, издавани без срок! Всичко е наред, чакам бабата! Още веднъж благодаря, за точните съвети и хубаво лято!

# 650
Здравейте. Някой има ли проблем да си влезе в профила? Вчера се регистрирах за първи път и купих билети и сега искам да си вляза в профила да ги видя, но пише, че или имейла, или паролата са грешни.  Пробвах със забравена парола и сложих нова парола, но пак е същото.

# 651
В wizzair е проблем не само влизането в профила, но и в сайта им. Вече се отказах да търся билети там. Дразнещо е. Все ми изписва, че съм бот. Не съм и докато не си оправят сайта, ще го пропускам.
Билетите би трябвало да ги имате в пощата си.

# 652
Не би трябвало да има проблем с паролата. Възможно е да въвеждате грешна. За проблема с бота, аз си го реших като инсталирах приложението. По-удобно ми е да работя през браузър на компютър, ама като се налага, купувам през апа на телефона.

# 653
  • София
Не би трябвало да има проблем с паролата. Възможно е да въвеждате грешна. За проблема с бота, аз си го реших като инсталирах приложението. По-удобно ми е да работя през браузър на компютър, ама като се налага, купувам през апа на телефона.
И през приложението е същото ако направиш поредица от проверки. Отчита те като бот.... толкова е абсурдно!

Попадам на неприятна информация в интернет, че от 1 октомври Уиз силно редуцира дестинациите от Варна и спира полетите до Нюрнберг, Хан, Ливърпул, Прага, Виена и Баден Баден.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 00:30 от RebelHeart

# 654
Минавам само да кажа да спазвате правилата за ръчен багаж.Години наред уиз и райън еър допускат видимо по-голям ръчен багаж от заплатения, но за пореден път днес на летище Меминген за полет до София станах свидетел на сърдити сънародници когато ги накараха да премерят  и след това зазплатиха по 50 евро глоба.

# 655
  • София

Попадам на неприятна информация в интернет, че от 1 октомври Уиз силно редуцира дестинациите от Варна и спира полетите до Нюрнберг, Хан, Ливърпул, Прага, Виена и Баден Баден.

От както пуснаха полети Варна - Баден Баден винаги през зимата ги спират. Правят няколко от Коледа до края на уч. ваканция/около 12.01/ и след това чак края на март. За другите направления не знам. Ако и Райън спрат от ББ -  София сме летели през Бари или Стансед.

# 656
RebelHeart това за бота ме изненадва неприятно, но ми е и странно. Досега си мислех, че през прожението никога няма проблем.
Скоро пътувах с Райън, и цедилката за багажа беше страшна 😁. Нагледах се но всякакви сцени. Номерът е да ползвате раница с мек гръб и да не я препълвате. Освен очевадно прекалилите, имаше и една жена с малка раница, но с твърд гръб, тясна и дълга. Обемът беше малък, но не успя да я натика в желязната рамка и я таксуваха.

# 657
Споко, аз мисля, че това ще бъде само за зимата.  Тези авиокомпании гледат на Варна и Бургас като морски дестинации и пускат полети с цел чужденците да идват у нас на море, а не толкова българи да пътуват из Европа. Редуцирали са може би полетите, които при предния зимен сезон са били с не толкова пълни самолети. Те си водят статистики.

# 658
  • Англия
Здравейте, някой имал ли е успех с жалба при отменен полет(два часа преди излитането полетът беше анулиран). Начетох се на много мнения, уизеър имат славата на много некоректни когато стане въпрос за обезщетения и отказват да ги изплащат. Попълних формата на сайта им, но отговорът беше отрицателен. Чудя се как да продължа.

# 659
Здравейте, някой имал ли е успех с жалба при отменен полет(два часа преди излитането полетът беше анулиран). Начетох се на много мнения, уизеър имат славата на много некоректни когато стане въпрос за обезщетения и отказват да ги изплащат. Попълних формата на сайта им, но отговорът беше отрицателен. Чудя се как да продължа.
Зависи каква е причината за отмяната,но опитайте с някоя от фирмите...аз съм имала 2 пъти успех с ClaimHelp

Общи условия

Активация на акаунт