Ревност

• 4 723
  • 137
  •   1
Отговори
# 15
Поставяш граници .. това нещо с ,,колежката ''да спре . Моя мъж преди месец пусна гласово съобщение ,в което негова колежка се обърна към него с ,,злато" направо побеснях. Тя така говорила на всички. На следващия ден я предопреди това да не се повтаря повече и от тогава не съм видяла нищо подобно такаче действай

# 16
В такива ситуации за съпругата има една тънка граница между истерична патка и обективно притеснена съпруга и майка. И ако се премине тази граница, отношенията страдат, дори да не е имало реален повод.
Затова питах какви са снимките. А че ги триел е показател повече, че те вижда като истеричка и не иска циркове, а не че снимките са били притеснителни. Надявам се, че всички разбираме разликата между снимки от уикенд екскурзионно, споделени с целия колектив, и снимка по (без) сутиен.

# 17
Ради99, ти прослушваш гласовите съобщения на мъжа си?
Не го разбирам това дебнене....
В случая на авторката случайно е видяла чата, но да му изискваш да ти се отчита, не го разбирам.
Нямате ли лично пространство?

# 18
Аз не разбирам какво има за сверяване, авторке. Видяла си, говорили сте, той отрича. Уж трие чатовете с нея, а забравил да изтрие един - без да иска или пък нарочно, кой го знае. Или му вярваш или не. Двата варианта водят до два определени курса на действие. Без значение ние какво смятаме тука. Дори да смятаме, че мъж ти не ти кръшка, ако ти го вярваш - нашите сметки няма да те успокоят. Решаваш, правиш.

# 19
Мисля, че малко прекалявате с радикалността. Ми аз като се замисля винаги в службата е имало закачки, флиртове, бъзици... Човек прекарва доста време с тези хора, често работата е скучна и на хората им писва, искат някакво разнообразие. Но много рядко се е случвало тези бъзици да преминат в истинска изневяра. Затова е по-добре човек да не търси и да не рови по телефони и кореспонденции. Ако нещо ще става, ще стане. Но ако нищо не става една прекомерна реакция сама по себе си може да разбие брака, а не изневяра.

# 20
И аз съм на мнението на останалите. Нещо има, въпросът е дали искаш да си развалиш семейството, или да му стегнеш юздите и да продължите напред.

# 21
По повод на снимките - тип селфи пред огледалото, предполагам е някаква командировка по работа с друга колежка и тя се виждаше на заден фон. Мъжът ми на телефона си също имаше снимка с нея и техен колега как се смеят двамата - мъжът ми ги снимал отстрани.
Вече се усещам, че се вманиачавам, но друг колега на мъжа ми, му изпрати снимка с надпис "някои хора искат да си сменят зъбите ли, че са така навряни?"  На въпросната снимка е колежката прегърнала още 3-4 техни колеги. Моя какво го засяга кой с кого е наврян, тепърва ще попитам...
Никак не ми е приятно въпросната да изпраща, макар и да са смешни - клипове с женски гърди, мъжки атрибути, някакви жени, които искат да се качат някъде си...всичките с еднакъв сексуален контекст.

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 09:57 от Dobromira2022

# 22
Мисля, че малко прекалявате с радикалността. Ми аз като се замисля винаги в службата е имало закачки, флиртове, бъзици... Човек прекарва доста време с тези хора, често работата е скучна и на хората им писва, искат някакво разнообразие. Но много рядко се е случвало тези бъзици да преминат в истинска изневяра. Затова е по-добре човек да не търси и да не рови по телефони и кореспонденции. Ако нещо ще става, ще стане. Но ако нищо не става една прекомерна реакция сама по себе си може да разбие брака, а не изневяра.

Така, де, но тези бъзици излизат извън офисната среда. Когато кореспонденцията продължава и вкъщи, че и снимчици си пращат - не се знаят, как изглеждат на живо, ‘щото - малко посветва червената лампичка.

# 23
Мисля,че съм написала ,че моя мъж е пуснал гласово съобщение ,но вие решавате да коментирате без дори да сте обмислили какво сте прочела. Ситуацията е такава,че бяхме на пазар и той пусна гласовото пред мен ,надявам се вече всичко да е ясно
Ради99, ти прослушваш гласовите съобщения на мъжа си?
Не го разбирам това дебнене....
В случая на авторката случайно е видяла чата, но да му изискваш да ти се отчита, не го разбирам.
Нямате ли лично пространство?

# 24

Така, де, но тези бъзици излизат извън офисната среда. Когато кореспонденцията продължава и вкъщи, че и снимчици си пращат - не се знаят, как изглеждат на живо, ‘щото - малко посветва червената лампичка.

Много странно, всички ли сте били винаги като невинни девици и монахини в службата или просто тук се радикализирате?
Откровено сексуалните вицове, еротичните смешни картинки и флиртуването винаги ги е имало. И какво от това? 
Вижте други теми от форума - мъже крадат жените и децата си, тормозят и насилват, правят какви ли не неща, а тук за някакви закачки веднага съветът е за радикални действия. Не знам, ама според мен това не е рационално поведение.

# 25
Според мен потенциални скандали биха били по-опасни и вредни от въпросния чат. Снимките не са болка за умиране, бъзиците много засиси какви са. Както е написала Нарциса - има бъзици и бъзици. Единственото наистина притеснително е, че ги трие. Явно осъзнава, че има нещо нередно в цялата работа. Въпросът е дали осъзнава, че е нередно по принцип или смята, че ти ще го сметнеш за нередно. Ако си ревнива по принцип, нищо чудно да иска просто да избегне излишни проблеми. Със висок тон няма да стане - дори и нищо да няма така може накрая сама да го набуташ в ръцете и. Седнете и говорете спокойно, обясни му, че не ти е приятно. Поинтересувай се за колегите му като цяло, не само за тази колежка. Дай си вид известно време, че всичко е наред и се ослушвай какво се случва след като сте поговорили.

# 26
По повод на снимките - тип селфи пред огледалото, предполагам е някаква командировка по работа с друга колежка и тя се виждаше на заден фон. Мъжът ми на телефона си също имаше снимка с нея и техен колега как се смеят двамата - мъжът ми ги снимал отстрани.
Вече се усещам, че се вманиачавам, но друг колега на мъжа ми, му изпрати снимка с надпис "някои хора искат да си сменят зъбите ли, че са така навряни?"  На въпросната снимка е колежката прегърнала още 3-4 техни колеги. Моя какво го засяга кой с кого е наврян, тепърва ще попитам...
Никак не ми е приятно въпросната да изпраща, макар и да са смешни - клипове с женски гърди, мъжки атрибути, някакви жени, които искат да се качат някъде си...всичките с еднакъв сексуален контекст.
Доста се вманиачаваш, мен ако питаш. При такова поведение на мястото на мъжа ти аз лично бих трила всичко, именно за да избегна безпочвени циркове, а не че нещо крия. А съм моногамна, не кръшкам, не гледам други мъже като съм във връзка, обаче и не оставям някой да ме прави на луда, защото не е уверен в себе си.
Иначе съм подавала резки реплики на гадже, което беше обяснявал на компанията как щял сега да ходи при бивша - това в момент, в който аз буквално същия ден съм заминала 'на село', а той остана в София. Има си граници на поведение и да, хора като теб и него също ги прекрачват.

# 27
Добромира, струва ми се, че не ти е добра стратегията.
Тази жена наистина може да е хлътнала по мъжа ти, защото е сама с дете.
Какво сега, искаш ти да останеш сама с дете, а тя да вземе твоя мъж? Защото като го гониш и преследваш, точно това ще стане.
Успокой се малко, не бъди сухарка. Все пак той е цял ден с нея, с теб прекарва (буден) по-малко време. Гледай да ви е весело заедно, предложи там нещо забавно - в събота-неделя някъде да се  раздвижите, да се разнообразите.
Нали правилно предположих, че имате дете? Оставете го на баба му и излезте, сближете се. Не бъди ти вещицата, а оная да е феята.

# 28
Изневерява ти. И аз така правих като мъжа ти, когато изневерявах. И оставих официалният да разбере, за да свършат нещата.

# 29
Добромира, струва ми се, че не ти е добра стратегията.
Тази жена наистина може да е хлътнала по мъжа ти, защото е сама с дете.
Какво сега, искаш ти да останеш сама с дете, а тя да вземе твоя мъж? Защото като го гониш и преследваш, точно това ще стане.
Успокой се малко, не бъди сухарка. Все пак той е цял ден с нея, с теб прекарва (буден) по-малко време. Гледай да ви е весело заедно, предложи там нещо забавно - в събота-неделя някъде да се  раздвижите, да се разнообразите.
Нали правилно предположих, че имате дете? Оставете го на баба му и излезте, сближете се. Не бъди ти вещицата, а оная да е феята.

Може би най-добрият съвет. Ако толкова те гложди, можеш да проведеш един спокоен разговор по темата, но с цел разузнаване, а не с цел обвинение. Но не повече от това и не повече от веднъж, поне за момента, защото ако се вманиачиш, има риск сама да отблъснеш от себе си.

Общи условия

Активация на акаунт