Ревност

• 4 727
  • 137
  •   1
Отговори
# 30
Не ти изневерява още.... кат почне да си заключва телефона (без ти да знаеш паролата), да ти твърди, че трябва да си имате лично пространство (ако допреди това не му е пречело) да си гаси звука и да ходи в друга стая да си пише/говори и/или да виси по половин час в тоалетната с телефона - тогава вече подготвя или вече е реализирал изневярата. В момента е все още на етап закачки и сигурно така ще си остане.

# 31
За мен е важно целият свят да знае, че моят човек е обвързан, до мен, с мен и мой. Да се закача с разни мацки означава да се държи като свободен. Ами не, не е свободен. Искам това да си личи от поведението му. Държиш ли се като свободен, не ме интересува дали е с намерения или не. Със сигурност в някой момент някоя гарга ще кацне. Тогава какво правим - пак ли няма да си виновен. Ще ми кажеш, че не зависи от теб. Но ето, аз те предупреждавам и ти казвам, че когато се държиш така, другите хора те виждат като податлив. В мига когато някоя реши да се промъкне, ти така ще си постлал. За да не се стига до там, предпочитам да е поначало ясно, че ти не си достъпен и че не си такъв.

Това си е моята лекция за любимия, представих си го в ситуация и репетирам. Имах изневеряващ съпруг и съм болна по темата. Ти постъпи като себе си, внимавай да не обиждаш човека, просто му обясни какво е нередното без непременно да обвиняваш, че с някоя е преспал, може да няма нищо наистина. Работила съм в такива среди, че ум да ти зайде на какво съм се наслушала. Да се промъква някой по телефон извън работа категорично мразя, но хората са различни и твоят човек може въобще да не се впечатлява. За мен както написах вече, най-важното е да не се държи като свободен електрон. В тревогите си може да си права, но може и да не си. Изкристализирай за себе си кое е най-важното за теб в ситуацията и му кажи. Успокой се и късмет!

# 32
Ако не иска да спре с тези закачки най-вероятно има или ще има нещо повече,иначе защо ще го прави след като вижда ,че по този начин те наранява

# 33
Не ти изневерява още.... кат почне да си заключва телефона (без ти да знаеш паролата), да ти твърди, че трябва да си имате лично пространство (ако допреди това не му е пречело) да си гаси звука и да ходи в друга стая да си пише/говори и/или да виси по половин час в тоалетната с телефона - тогава вече подготвя или вече е реализирал изневярата. В момента е все още на етап закачки и сигурно така ще си остане.

И това не е съвсем така. На ММ и моят телефони си имат пароли. Нямам желание да му я знам. Нямам желание да му ровя в телефона. Не мисля, че наличието на "лично пространство" означава изневяра. Дебненето и ровенето в чужд телефон ме отблъсква и граничи с патологична ревност.
Ако му ровиш в телефона и му четеш всички съобщения, ще го "опазиш"......хахаххаа

Пак казвам - всичко си е до човек. Ако е к*урвар и му играят очите при всяка силиконка, няма да го бъде, ако ще и по цял ден да сте заедно и да му вдигаш скандали за всеки поглед. Ако си е стабилен, няма нужда от дебнене и ровене.

# 34
  • София
Ако още не ти е изневерил, натам е тръгнал. То толкова гъделичкане накрая ще избие в реализация. А колежката щом е сама с дете, няма какво да я спре. Човек трябва да поставя граници на изкушението, в което се вкарва, иначе рано или късно няма да му устои.

Но мъжете рядко оставят съпругите си. Прецени дали можеш да преглътнеш изневяра. Ако можеш, бъди приятна женичка и няма да избяга, само ще се позабавлява. Ако не можеш да преглътнеш, му го покажи ясно. Нека сам реши дали му се рискува.

# 35
Какво му липсва на тоз човек вкъщи? Така де, може нищо да не му липсва, но може и да му липсва ...

# 36
Или просто си е кур@@@р и иска разнобразие
Какво му липсва на тоз човек вкъщи? Така де, може нищо да не му липсва, но може и да му липсва ...

# 37
И това не е съвсем така. На ММ и моят телефони си имат пароли. Нямам желание да му я знам. Нямам желание да му ровя в телефона. Не мисля, че наличието на "лично пространство" означава изневяра. Дебненето и ровенето в чужд телефон ме отблъсква и граничи с патологична ревност.
Ако му ровиш в телефона и му четеш всички съобщения, ще го "опазиш"......хахаххаа

Пак казвам - всичко си е до човек. Ако е к*урвар и му играят очите при всяка силиконка, няма да го бъде, ако ще и по цял ден да сте заедно и да му вдигаш скандали за всеки поглед. Ако си е стабилен, няма нужда от дебнене и ровене.
Да, имам предвид, ако примерно досега му е бил постоянно отключен телефона и изведнъж почва да го заключва, ако иска да се усамотява повече и т.н. Ако има промяна в поведението, това имам предвид. Иначе и аз не ровя по телефони и не държа сметка на никого за нищо.

# 38
Абе я стига глупости, било безобидно, какво толкова🤣🤣🤣Гледали сме го този филм ние! И аз работя с колеги и колежки , да ,има шеги и майтапи, но си остават там. Проветряване на мозъка, никой не продължава вкъщи да занимава другите и то със сексуално съдържание! Това си е жива закана. За какво аз примерно ще пращам такива снимки със сексуално съдържание и ще споделям такъв тип майтап с някакъв си колега?!!!! Няма никаква логика! Не е и редно!
Тук мъжът ти е виновен, че  позволява, даже поддържа огъня! То така се случват нещата! А ти какво трябва да направиш, никой не може да ти каже. Хората сме различни в приоритетите и ценностите си!

# 39
Или просто си е кур@@@р и иска разнобразие

Ако е такъв, това нямаше да е първата ситуация, а ако не е първия път, момичето нямаше да е като в небрано лозе (поне така изглежда, може и да греша).  А няма мъж, дето да не му играят очите, в това няма нищо лошо, ако си остава с гледането, разбира се.

# 40
Абе едно е гледа някакви непознати по улиците, съвсем друго е да си чати с колежката дпкато е у дома. Едно е да си правят базици на работа помежду другото, за разведряване на обстановката, друго е това да продължи и след работно време с една конкретна колежка. И съвсем пък трето е да си пращат снимки и прочее. Това си е открито сваляне. Аз не бих търпяла мъжа ми да се сваля с няква друга, пък аз да го чакам да му омръзне или пък да се правя на клоун, че съм привлечала интереса. Ай сиктир! Или влиза у пътя и се държи като семеен, или да хваща пътя.

# 41
Има някво увлечение със сигурност и определено по този път се стига до изневяра. Дали ще стигне или ще се спре навреме, няма как да знаем. Добре е да поговорите спокойно и да му обясниш пътят, по който е тръгнал до къде стига и дали е готов за последствията. Ако въпреки това продължи с колежката, става лошо.

# 42
Тази колежка си търси мъж и баща на детето. И челни стойки ще направи, ако трябва. Аз не съм ревнива по принцип, ама тука е доста съмнително. Не разбирам какви са тези лични комуникации в извънработно време. Прекалено нагло идва дори за моите разбирания.

# 43
Какви секси снимки? Нали били селфи с друга колежка за фон?
Пак тръгнаха сценариите.

# 44
Няма значение какви са точно снимките,а това, че поддържат комуникация извън работата. Той кога точно си пише с нея? Може би докато жена му готви и гледа децата им, той се завира с тела в някой ъгъл и чати, вместо да си гледа семейството и да участва активно в семейния живот. Че то това е по-лошо от това да изпраска някоя непозната веднъж. Смисъл, че той се обвързва емоционално с тази колежка, а това е по-голямо предателство от фактическото консумиране.

Общи условия

Активация на акаунт