Бързи въпроси и отговори деца - 4

• 33 964
  • 841
  •   1
Отговори
# 375
Бебешки пубертет ,съчетан с ревност към новия член на семейството. Трудна комбинация... Детски психолог може да потърсите.

# 376
Детето изпитва конкретна емоция, която не може да преработи, защото е много малко и съответно превръща в агресия. Бебе, ясла и работа от къщи, не звучи като да имате много време за нея, това не е упрек, а гледна точка. Посетете психолог, за да обясните проблема. Първо се работи с родителите и при нужда само с детето. Не е нещо необичайно, добре е, че обръщате внимание на време преди да се задълбочат нещата. Просто трябва да св научи да комуникира успешно с вас емоциите си, а вие да ги разбирате. Всички сме били там. Успех!

# 377
Според мен няма смисъл за такова голямо дете. Най-много да си тресне главата веднъж, два пъти и ще знае
А какво е това легло тип Монтесори?
Ето такова е нашето:
Скрит текст:

То дори не толкова, за да не се удря.. просто е много по-уютно с възглавнички и т.н. Тя обича да се сгушва до възглавници, нещо мекичко, затова и го мисля като вариант.

Това че събира прах ме разколеба малко, ще помисля Simple Smile

# 378
Просто ще го перете всяка седмица ,може и по 2 пъти и всичко ще е наред 🙂
Според мен няма смисъл за такова голямо дете. Най-много да си тресне главата веднъж, два пъти и ще знае
А какво е това легло тип Монтесори?
Ето такова е нашето:
Скрит текст:

То дори не толкова, за да не се удря.. просто е много по-уютно с възглавнички и т.н. Тя обича да се сгушва до възглавници, нещо мекичко, затова и го мисля като вариант.

Това че събира прах ме разколеба малко, ще помисля Simple Smile

# 379
  • до най-прекрасния мъж
Аз сложих тънки обиколници, когато беше на 8 м, сега е на 1.6 г и още си стоят. Пера ги през седмица-две и няма проблем. Но ние живеем на място, където няма много прах по принцип. Все още главата я удря и ми е жал да ги махна. Но тя е в кошара и сигурно вече й теснее.

# 380
Някой сблъсквал ли се е със следния казус.
Поставена е ваксина за варицела първа доза, в яслата има варицела и са под карантина. Има тенденция да се удължава.
Кога детето може да посещава заведението?

# 381
  • до най-прекрасния мъж
Ако в момента не ходи, нямат право да го приемат, щом са под карантина. Нищо, че  има ваксина. Информацията ми е от приятелка, чието дете наскоро изкара варицела точно по тази схема. Докато се е възстановявала от друго заболяване, са поставили групата под карантина, приели са я извън правилата (недоглеждане на персонала и родителите) и впоследствие се разболя и тя.

# 382
Някой сблъсквал ли се е със следния казус.
Поставена е ваксина за варицела първа доза, в яслата има варицела и са под карантина. Има тенденция да се удължава.
Кога детето може да посещава заведението?
Ако е контактна, това че има ваксина не пречи да си ходи. Ако не е контактна, може да посещава или друга група или своята след като подпишете декларация, че сте уведомена за Варицелата и стр съгласна да посещава групата.

# 383
Не е контактен, беше си вкъщи известно време, но забравих да уточня, че ваксината е поставена миналата седмица. Дали трябва да мине някакъв период преди да бъде безопасно да го пусна.
За тази декларация не ми споменаха, ще трябва да попитам.

# 384
Не е контактен, беше си вкъщи известно време, но забравих да уточня, че ваксината е поставена миналата седмица. Дали трябва да мине някакъв период преди да бъде безопасно да го пусна.
За тази декларация не ми споменаха, ще трябва да попитам.
Според думите на нашия педиатър поставянето на ваксината не противоречи на контактността с евентуални контактни или заразни. Допитайте се и до вашия лекар.
Градината следва да приеме детето в не контактна група ако не желаете в контактната. Така процедираха с дъщеря ми като не беше контактна, а аз нямах вариант 20дни да стоиу дома, че вероятно и повече. После подписах декларация, защото тя пък си искаше с нейните госпожи.

# 385
Цялата яслена се натръшкаха,моята беше неконтактна никаква организация за тези деца ....седим и се чудим как да се нагласим почти две седмици накрая стигнахме до дир.за да си търсим правата и да ни намеря място някъде,ние все пак работим ....

# 386
Здравейте.
Малкия от септември месец ще посещава детска градина за първи път. Рядко боледуващо дете е.
Според вас трябва ли да поставим ваксина срещу варицела.
Какво е вашето мнение.
Хубава вечер.

# 387
И аз много се чудя моята си боледува всеки месец от яслата 😵‍💫и все е неконтактна докато е имало варицела

# 388
Поставяйте! Сложих я на синът ми преди няколко месеца, а дори не мисля да го пускам и на ясла още.

# 389
Тя колко време има трайност тъй да се каже срещу заразяване?

Общи условия

Активация на акаунт