Бързи въпроси и отговори деца - 4

• 33 951
  • 841
  •   1
Отговори
# 435
Привет! Случвало ли ви се е дете да вдигне Т от недоспиване? Днес имахме пътуване и събудихме малката в 4ч сутринта и към 8 я усетихме топла. Има около 38°.
Едва ли е от недоспиване, вероятно вирусче, което се проявява днес. Друг вариант е да се е загряло прекалено в стола за пътуване детето. Но ако не отмине и продължава да подържа температура, няма да е прегряване. Бързо оздравяване!

# 436
От недоспиване не, но от пътуване следобед е вдигал температура големият ми син. Но беше ниска, около 37.5 и на другия ден нямаше помен от нея.

# 437
За прилошаване при пътуване имам една книга за етерични масла, в която има рецепта за този проблем. Ако някой иска да ми пише и ще му снимам рецептата, защото тук сигурно няма да може да се види какво пише. Лично аз не съм пробвала, но понеже имаше отчаяни мами, ако някоя иска нека опита и това.

# 438
Не вярвам да е от това

# 439
  • Terra incognita
Снощи Т изчезна и днес не е имала. Така и не разбрах какво беше.

# 440
Здравейте. Не знам дали това е точната тема да питам, но ако някой е минал през същото, ще съм благодарна за съвет. Децата ми са 2г5м и ходят на ясла от септември, като никога не е имало проблем с поведението им, ходиха с желание. От няколко дни е някакъв кошмар. Отиваме без проблем, но не искат да ги оставя, започва се рев, тръшкане. Пробвах да обясня, но никакъв ефект, даже по-зле стана. Лелките твърдят, че всичко е наред, нямало проблеми с другите деца. Сборна група са сега, но те се познават, събираха ги покрай карантината за варицилата. Не знам какво да направя, да ги взимам по-рано ли? Въпреки че с работата трудно ще стане.  Други идеи?

# 441
Мона, може ли да има проблем с някой в сборната група с учителка, с дете някое ?

Аз да върна темата с повръщането в колата. Взехме капките - вомитосхийл не помагат. Пробвахме да пътуваме докатао спи на обяд на отиване повърна и заспа, на връщане не му дадохме да яде на обяд изобщо, заспа, събуди се на входа на София и повръща до вкъщи - от закуската, което имаше още в коремчето.
Предстои ни да пътуваме до Гърция и решихме през нощта да е. Мен поне не ми ставаше лошо като е тъмно. ММ иска да тръгнем вечерта и докато не му се доспи да се движим и понеже той шофира така ще направим. Изобщо не знам дали ще заспи в колата или поне в обозримо време, ако не се движи, ако тръгнем ще повърне, да не яде ли какво да правя не знам Simple Smile
Пък и е светло до късно.
Който има опит с нощни пътувания, как се организирате?

# 442
Одри, какво точно те интересува за организацията?
  Налагало ни се е да тръгнем в 3ч.сутринта. Малкия баща му го гушкаше и слизахме по стълбите, за да не му свети в асансьора. Аз вървяха напред с фенерче. В колата имаше възглавница, слагамхе го, колана и тръгвахме. Ако се е пробудиш бързо пак се унасяше. Предварително всичко като багаж беше сложено в колата.

# 443
Дъщеря ми е на 9г и до ден днешен и прилошава при пътуване. Няма значение яла или не, то е от движението. Пътувахме на дълъг път като тръгвахме много рано, около 3-4 часа. Слагах я да спи с някакви удобни за път дрешки. От леглото я смъквахме в колата, слагаме я в стола и така. Разбира се, като се събуди почваше да й прилошава. Чести почивки, ако пътя е много дълъг, нощуване някъде по път и доста чисти дрехи за преобличане в колата.

# 444
Наскоро видях, че Педиакид имат продукт против прилошаване при пътуване. Техните са билкови. Не пречи да пробвате.

# 445
Наскоро видях, че Педиакид имат продукт против прилошаване при пътуване. Техните са билкови. Не пречи да пробвате.

Обнадеждих се, ще го пробваме.

Мерси за отговорите, аз просто имах нужда да си представя нещо. От тези хора съм дето обичат да са подготвени Simple Smile

# 446
Храната има значение само до толкова колко ще се чисти и кво ще излезе ...за жалост, именно движението е фактът, другото са само допълнителни подробности,както са писали

# 447
Здравейте, детето е с променен глас ( да не кажа, че почти шепти) - освен спрей за гърло, какво мога да дам?
Не ми се иска да чакаме опашки в спешното, а педиатърката каза да не я безпокоим уикендите.

# 448
Здравейте, детето е с променен глас ( да не кажа, че почти шепти) - освен спрей за гърло, какво мога да дам?
Не ми се иска да чакаме опашки в спешното, а педиатърката каза да не я безпокоим уикендите.

Мн бързо възстановява гласа...Малкото ми дете беше пресипнало ,нямаше темп и други симптоми,с това се оправи за няколко дни...

# 449
На колко е
Хомеовокс може, гелоривойс зависи на колко год. е

Общи условия

Активация на акаунт