Бързи въпроси и отговори деца - 4

• 33 942
  • 841
  •   1
Отговори
# 450
На колко е
Хомеовокс може, гелоривойс зависи на колко год. е

На 4 г, освен пресипнал глас се появи и кашлица.
Благодаря Ви!

# 451
На колко г махнахте кошарата и купихте детско легло?

# 452
  • Пловдив
Сега купихме детско легло, на 2г10 м е. Тя си го хареса и избра от магазина и е много щастлива в него, редовно лежи там, разглежда книжки.

# 453
  • София
1,2, месеца, на двуетажно легло 90/190 с решетка 30 см .

# 454
И аз скоро се замислих докога да ги оставя в бебешките кошари, на 2г5м са. Нашите са дървени, с махаща се решетка, 120 см са дълги. Мисля да ги ползваме поне до 3-4 годинки или докато не им отеснеят и после на двуетажно легло.

# 455
Сама се махна от леглото на 2г и започна да спи на пода. Още си е там де, само матрака сложихме

# 456
Моите девойки са на 3,6 г. и още си спят в кошарите. Вкъщи са от дървените, отдавна сме махнали решетките. Сега сме при баба им, тук са от сгъваемите, но пак си спят в тях. Докато не им станат малки, ще си караме с тях.

# 457
Скоро ще е т като е височка и мисля,че ще й е по-удобно
На 3г4м е

# 458
На колко г махнахте кошарата и купихте детско легло?
На 1г9м купихме леглото, вече е на 2г, от ден едно си спи без проблем в него. Кошарата я мразеше.

# 459
На 3,5(януари) е все още е на ясла отдавна бих й купила легло може би между две и половина и три ....но нямаме мн място спим в една стая ....но вече тя сама иска и пита кога ще й купим легло 😇обещах й есента и без това ще бъде тогава първа група,а там спят на легла.Ще видим може да махнем някой шкаф за играчки за да го наместим някак.

# 460
Здравейте,

Имам момиченце на 1г 8м. Постоянно пада по колена, както си ходи.

От първия ден с рокличка/къси панталонки, е с ужулени колена. Не могат да зарастнат, защото падаме и пак, и пак. На ден по  4-5 пъти.

Вече се питам дали е нормално?
Моля за съвет.

Много ми е мъчно. До сега като паднеше с дълъг панталон веднага ставаше без никакви драми. А сега раните я болят и плаче.

# 461
Съвсем нормално.
Малкото ми дете е на 2г.1м. Гледам да са по- дълги панталонките и да са под коленцата. Пак има ожулено и наранено, но е една идея по- добре, ако са съвсем къси.

# 462
3,5г напоследък много падаше колко клина скъса не ми се говори....бяга,пада става,понякога плаче,гледа настрани 🙈😁😁😵‍💫

# 463
Клинчета под коляното, по-удобни обувчета? Красиви са рокличките и късите панталонки, но за малки деца неудобни при игра заради паданията. Запазете ги за повод, за площадки и разходки, клинче.

# 464
Здравейте, знам,че на въпросът ми няма може би еднозначен отговор, но все пак. От петък малкият (1 год. и 3 мес.) е с температура над 38. Бяхме при педиатър- гледа гърло,корем, гърло,слуша гърдите, няма сополи, т.е. според него всичко е наред,но температурата се качва 3 пъти в денонощието. Днес видях,че са се показали 2 кътника- горен и долен. Възможно ли е това състояние да е от зъбите и колко би могло да продължи,защото редуваме Панадол и Нурофен? Утре става трето денонощие. Какво да предприемем?

Общи условия

Активация на акаунт