Бързи въпроси и отговори деца - 4

• 33 308
  • 841
  •   1
Отговори
# 660
Чували ли сте отзиви за образователен център Дъга в Банкя?

# 661
  • Германия
Дъщеря ми беше на почти 4г като ѝ я подарихме, синът я подкара още на 2г

# 662
Момичета, какво бюро мога да взема за 4 годишно дете, което да може да го използва и занапред? Имате ли някаква идея?

# 663
Момичета, какво бюро мога да взема за 4 годишно дете, което да може да го използва и занапред? Имате ли някаква идея?
Всякакво, абсолютно стандартно, просто вземете висок стол, когато детето става по-голямо, ще си коригира височината на стола. Тоест говорим за стол с механизъм, тип офис стол, има много удобни детски.
Аз лично държах на повечко чекмеджета и шкафче с врата,  както и повдигната част към стената, за да не цапа като рисува и пише

# 664
Имаме най - обикновена тротинетка на Лорели, без родителски контрол, откакто беше на 1г и 3м я кара с крак, седалката така и не я поиска.

# 665
Следя с интерес за 4 годишно бюрото. Не ми и е идвало на акъла, че може да купим. Рисува на масата (икейска детска)

# 666
  • Германия
В ИКЕА има най-различни бюра за сеца - и по-обикновени и с повече екстри. Ние взехме Pahl, дъщеря ми е на 6г. За сега ѝ добре, рисува си на него, занимава се, има 3 полички към него и събира това-онова.

Тъй като тя ще е на занималня и там ще си пише домашните решихме че за сега няма нужда от по-голямо бюро. При нужда ще го сменим. Столът ни е същия като от снимката

# 667
нашата е такава, още преди 2г възраст я пробвахме, но нямаше такъв интерес, кратко сме я возили, т.е седалката почти не сме я ползвали
После след 2г и нещо имаше желание и за дни се научи и я подкара, че не се спря.

# 668
  • Велико Търново
Това дали е ухапано, само едно е. Дали да притеснявам педиатър?

# 669
Според мен е афта, не бих звъняла на лекар. В такива случаи ползвам Анафтин.

# 670
И аз мисля, че е афта. Намажете с нещо - анафтин, гранофорин, ако е по-голямо детето - сода. Със сигурност го боли.

# 671
  • Седмото небе
Здравейте,
Имате ли идея дали мога да намеря качествени детски супинатори на по-нормална цена? Понеже трябва да взема 3 чифта (за домашните пантофи, за пантофите в яслата предстояща след около месец, както и за всекидневните обувки), а тези към които Доктора любезно ме насочи са 52 лв за чифт…

Също имате ли препоръки и идея от къде да купя панталон непромокаем, който подходящ за игра навън в мокро, дъждовно време? Но да е самостоятелен панталон, не гащеризон… Понеже инатливата принцеса такива не търпи… Размера е 92/98 към момента за около 12-13 кг детенце и ако може да не струва 50-100 лв, понеже мисля ще се ползва сравнително рядко. За сняг и много студено време вече си има отличен термо панталон, който миналата година и беше леко голям и тази есен/зима със сигурност още ще и става. Понеже расте основно на височина, на кг качва от доста време минимално. Той обаче не е непромокаем, ама поне държи топло..

# 672
Непромокаеми панталони често пускат в Лидъл на добра цена, следете. Друг вариант Пепко, но не знам дали вече има есенна колекция.

# 673
Също имате ли препоръки и идея от къде да купя панталон непромокаем, който подходящ за игра навън в мокро, дъждовно време? Но да е самостоятелен панталон, не гащеризон… Понеже инатливата принцеса такива не търпи… Размера е 92/98 към момента за около 12-13 кг детенце и ако може да не струва 50-100 лв, понеже мисля ще се ползва сравнително рядко. За сняг и много студено време вече си има отличен термо панталон, който миналата година и беше леко голям и тази есен/зима със сигурност още ще и става. Понеже расте основно на височина, на кг качва от доста време минимално. Той обаче не е непромокаем, ама поне държи топло..
Декатлон е най-добре. Аз поръчвах миналата година онлайн точно такъв, син за госпожицата - беше нещо като 15 лв. Самостоятелен. Аз взех 98-104, но имаше и по-малки.

# 674
  • Седмото небе
Благодаря ви! За Декатлон и аз се огледах там, цената е приблизителна към 20 лв.

Лидл и Пепко също имам много близо, ще следя. Може би към есента и в Джъмбо зареждат подобни работи? Значи с този артикул като за 1 бр може и да мина тънко. Сега остава някой да даде идея за анатомичните детски стелки за плоскостъпие/Т.нар Супинатори… Ще търся по-добра цена от 52 лв, че при нужда от 3 чифта и силно ограничен бюджет, поради ред причини, ще ми е малко нанагорно. Или ако не намеря по-евтини и хубави, просто ще ги купувам поетапно, по възможност и по приоритет за ползване на съответните обувки.

Общи условия

Активация на акаунт