Бързи въпроси и отговори деца - 4

• 33 314
  • 841
  •   1
Отговори
# 645
Аз исках на три, обаче не се получи. Сега е на 4г и 2 месеца и е далеч по-осъзната. От м. май ми обяснява как ще ходим на модерен балет и гимнастика. Запазила съм й пробен урок за 12 септември (тогава започва и групата), да видим как ще е.

По принцип има групи и от 3 г., но всичко си зависи от детето. Трябва да изпълнява и да има желание.

# 646
В градината още предлагаха занимания за децата (футбол,карате,народни танци)...Иначе на 6г. на футбол.

# 647
В градината още предлагаха занимания за децата (футбол,карате,народни танци)..

О да, при нас в частната ясла още на 2 години имаха танци и английски. На 3г в градината бяха за 15 мин същите неща. За мен лично, за да си заслужава парите, наистина е по-добре да е поне на 4 г.

# 648
Мами,препоръчайте тротинетка с род.контрол,мерси! 🌼
Предните гуми какви тр да са ,гледам,че някои модели са с по-дебели,други са с по-тънки...🤔

# 649
Много зависи до каква сума.
 Първо купихме една на Лорели- пълно дърво. Тромаво се движиш, изключително трудно я управлявах. После и взехме на Globber- доста по- скъпи са, но разбрах защо. Вече с кеф излизаме с тротинетката.

# 650
  • Бургас
И ние сме с Globber, много е хубава.

# 651
Ние бяхме с масовия случай на Лорели. Тромава беше, но все пак и родителския контрол не се използва кой знае колко дълго. Ние след това я прехвърлихме в тротинетка.

# 652
https://www.hippoland.net/scoot-and-ride-trotinetka-2v1-highwaykick-lemon-96353
Такава имаме, супер маневрена е. Няма род. контрол но става и за по-малки. Бяхме пробвали една по-евтина, никакъв интерес,  но си беше дърво. Тази си я кара с кеф.

# 653
  • Германия
И ние сме с Globber, много е хубава.

И ние сме с Globber, много я харесват децата, но второто ѝ разказа играта 😅

# 654
Аз съм много доволна от Микро тротинетката, детето много бързо и лесно се научи да я кара уверено и стабилно. Има опции с родителски контрол, които посре се махат.

# 655
Ама на този Глобър и цената му е прекрасна,все пак явно си заслужава...

# 656
Сега мисля, че в Ozone.bg ги има намалени. Другия плюс е, че не ти трябват инструменти, за да я превърнеш в обикновена тротинетка.

# 657
На каква възраст взехте за пръв път тротинетка ?

# 658
На каква възраст взехте за пръв път тротинетка ?
На малкия купих ме на  2г и 6м.

# 659
  • София
Малко след годинката започна да я кара със седалка. Подариха му я за рождения ден.

Общи условия

Активация на акаунт