Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 37 206
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
И аз си знам ,че е в сряда . Преди бяха понеделник и сряда, сега първия излиза веднага след серията . Все пак се надявах ,че днес по някаква случайност ще е 😀 😔

# 271
Sofia26 Нямам за цел да ви обидя.
Искам да ви попитам, дали виждате и положителни черти в персонажа на Ферит?  
Има ли нещо, което притежава,като качество или действие което да ви харесва?
 Любопитно ми е,  дали виждате и хубави черти в героя.

На моменти много ме ядосва,но има и черти и действия,с който искрено се забавлявам и ме радват  .

Спокойноооо.....заради  един фЕрО няма  да си вързваме кусури ...неговите са  повече от нашите .....Grinning

Надявам се да ги покаже ,"ако " ги  има ...скрити  или поднесени несериозно  , сърдит  или търсещ само своето не ми се нрави .
Трябва да завоюва ДОВЕРИЕ , а не само да изисква да бъде  разбран . Има ценности за ,които трябва да се бориш ,да правиш компромиси ,а не да ги  изискваш  защото на тескерето пише ,че Сейран ти е съпруга .....

# 272
  • София
Може би,трябва да си проверявам източниците.   Вчера в инстаграм прочетох в един от профилите,че ще е днес. Днес написаха,че ще излезе утре .Grinning
Тюх, надявах се да си права за днес.

# 273
И  аз ..  Нямам търпение .
Искрено се надявам да намалят излизането на спойлери. Въпреки това постоянно проверявам за такива Joy  В социалните мрежи  излиза доста грешна и вярна информация,така че съм нащрек.

Sofia 26 Благодаря.  🙃

# 274

Nina_richi
, ако искаш не чети.
Скрит текст:
Спойлер: Според информация от турците стана известно, че в 25-ия епизод на
"Yalı Çapkını " Ферит ще се разболее, захарта му ще се вдигне много. Този спойлер се потвърждава от очевидци, които наскоро видяха линейка близо до къщата на Корхан.
# женкарят

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 20:02 от tigasa1

# 275
Tigasa.  Аз чета и търся такива. И благодаря за споделянето.Flowers Hibiscus

Надявам се, да намалеят за да не се отразяват на рейтинга.

# 276

Само на мен ли ми стана смешно в този момент Simple Smile
Алкохолът има особени странични ефекти при Суна. Веднага се сетих как след първата употреба налетя на Феро, сега при втората поне уцели правилният мъж Smiley
Извън СейФер драмата, която нищим непрекъснато, развитието на взаимоотношенията на тези двамата ми е не по- малко интересно. Колко дълго ще могат да скрият чувствата си? Ще има ли смелостта Суна да отреже Ифакат, ако продължи с манипулациите относно Фуат. Ако го направи оставането и в имението ще бъде ли под въпрос или това на Абидин. Колко силна ще е реакцията на Кязъм предвид настъпилите промени в характера му?

Асуман и Фуат взеха най- правилното решение относно бъдещето им. Много ще ми е интересно как ще обработи семейството тази новина. Реакцията на всеки по отделно ще ми е любопитна. Плановете им за общо бъдеще доста объркват сметките на Ифакат. Не виждам как си представя, че Суна или, която и да е друга би се намесила между Асуман и Фуат точно в този момент.
Подкрепата, която ще дойде от Сейран и Ферит може да се окаже благотворна и за тях самите. Общите цели сближават, а СейФер обикновено действат добре в екип.

# 277

Nina_richi
, ако искаш не чети.
Скрит текст:
Спойлер: Според информация от турците стана известно, че в 25-ия епизод на
"Yalı Çapkını " Ферит ще се разболее, захарта му ще се вдигне много. Този спойлер се потвърждава от очевидци, които наскоро видяха линейка близо до къщата на Корхан.
# женкарят
Беше ясно че ще стане това той бая издържа бая му се натрупа на хайванчето.

Диди твори... 🔥

# 278
Ох , според мен ще им е доста трудно и на Суна и Абидин , и на Асуман и Фуат. Интересно ми е защо Суна нищо не е казала на Сейран , нали са сестри Сейран всичко и споделя ,а Суна ...
Вече от както "властта" е в ръцете на Латиф ефенди , Суна няма как да изхвърчи , докато Агата не каже . Естествено не се съмнявам в Ифакат и нейните способности да прави мръсотии и може да се опита да я очерни пред него , така че да изглежда едва ли не като лека жена . Аби май няма кой да го пази за съжаление, освен Ферит де , но кой знае на кой свят ще е той . Плана на Ифакат да очерни и Сейран май остана на пауза , нещата с Юсуф май наистина приключиха и ще удари на камък Ифакатица и Султан ... Ще видим сега новия и план за персонала , Шефика вече набра скорост , ама и Латиф бей наистина прекалява , айде на Султан като се кара ми е готино , но Шефика наистина не заслужава. И се чудя също как на толкова челят сутрин , обед и вечер само една женица да им готви 100 манджи ...отдавна трябваше да е изревала даже . Дълго стана , но напоследък все Ферит , Сейран сега малко и другите да обсъдим.

# 279
В момента Ифскат ще е фокусирана върху Сейран и това да и намери някакъв "кусур", да "сгафи" някъде-нещо, за да може Ифакат да си върне позицията. Едва ли ще ѝ е до Суна. Нали в момента Сейран се разпореждала най-много в оная проклета къща Joy

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 23:27 от bellie_ellie

# 280
Добър вечер ,
Това , което аз прочетох , е че са завършили снимките на 25 еп и са допълнили сцени към 24 еп  , впредвид  " новия " сценарий  Но от събота намаляха осезаемо така наречените спойлери и теории Тук споделените спойлери вървяха от преди спада на рейтинга
За Аби и Суна писах преди , че са в периода още на влюбването и за да се стигне до признания и всички да разберат и двамата трябва да имат смелостта да им кажат Суна  на сестра си не казва , Аби дори и на брат си Ферит не споделя , та както развива действията сценаристта със скоростта на светлинта да не ги забрави
за сезон 2 Grinning  Лошото е , че и двамата не са в състояние да взимат решения за собствения си живот , а трябва други да го правят

# 281
# 282
# 283
Аххх изпреварила си ме 🤣 тъкмо идвах и аз да ги метна тук
Пресни, прени от тази вечер снимали в един мол и после в колата.

# 284
Най-контактния и закачлив кой е - разбира се Мерт Рамо Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт