Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 36 619
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
  • Яко в Матрицата...
Сценаристът е написал:
"Излизат наяве нещата, за които казвах "де да можеше" и които зарових дълбоко преди години... Липсваш ми..."

Е, сега, последната сцена е за драма Wink

# 706
Епизода ми хареса, имаше от всичко по-малко, може би наистина са си взели забележки. Нито една сцена не ми беше скучна или безлична. Финала събужда въпроси и емоции, умишлено е...явно ще разгадаем тази ситуация другата седмица, има нещо което не бива да прибързваме да тълкуваме.

А Мерт Рамо и неговият глас...уау, много талантливо това момче! Heart

# 707
Иде фрагман след рекламите епизода не беше чак такава трагедия за която го представяха сравнение с предния направо беше минзухар.

Феро коли и бесии

https://twitter.com/yalicapkinidizi/status/1639375486898905090

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 23:17 от x BlackRose x

# 708
Сценаристът е написал:
"Излизат наяве нещата, за които казвах "де да можеше" и които зарових дълбоко преди години... Липсваш ми..."

Този цитат не ми изглежда да се отнася за СейФер...

Много ми хареса сцената с празника Simple Smile

# 709
Много ми хареса епизода. Освен ако Сейран не си я преставя тази сцена все някак ще остава неприятно усещане от тези усмихнати и щастливи Ферит и Пелин, особено след всичко, което се случи. Но все пак трябва и напрежение да има.

# 710
# 711
Ето, Ферит няма да допусне майка и дащеря да се опитват да манипулират живота им.

Охх, а понеже Зерин не ни стигаше, сега Зерин-Ифакат съюз ли ще имаме... "сега разбирам защо искате да се спасите от това момиче" Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 23:28 от bellie_ellie

# 712
Повече  от банално !
Дори и Сейран да си я представя тази сцена ...

Само на края на сериала да не останем с пръст в устата ,че цялата история е фантазия  и е била в болните мозъци на ГГ ,които са на лечение ....Боже опази !!!!

# 713
Както е казал оптимисът: Винаги може да е по-зле! Grinning
Ифакат и Зерин в комбинация Tired FaceTired FaceTriumph

# 714
  • Яко в Матрицата...
Не беше лош епизодът, но сме яко в клишетата Rolling Eyes, а любов не се вижда на хоризонта... Нейсе...

Ще преведа фрага след малко, ако някой не ме изпревари Joy

# 715
Абе тая Сейран що не вземе да хване и майката за косите,както направи с щерката?
Ако тя не позволи ,кой може да и се бърка в семейството ?
Връщаме се пак в началото😡

# 716

Много ми хареса сцената с празника Simple Smile

И на мен много ми хареса тази сцена.

# 717
Според мен сега Ферит и Сейран , ще се съюзят.
Ифакат много да не знае , забравя , че Ферит и Сейран знаят за креватните истории с Орхан.
До колкото четох , сега май Пелин ще разказва на Кязъм за Юсуф , та ще стане още по-голяма каша.
Тук е момента да покажат колко се застъпват един за друг, и да си покажат обичта.

# 718
  • Бургас
Толкова прочувствено начало, с искрени и от сърце казани думи от Ферит, а песента.....и този топъл глас докосват и най-тънките струни на сърцето...
Добре подредена серия - и терзанията на Суна и Абидин ни показаха, и на Рамадана акцентираха с образователна цел Wink, не подминаха дъртия коцкар Орхан, който "хич" не поддаде на Дафне / и той като сина си отиде да я обгрижва, че болна/ и Ифакатката отново ще се вихри - този път и с двете сестри се захваща..
Много интересна сцена за финал - Сейран като ангел ще се възвеси или ще повярва и прости?
А и написаното от сценариста... за  мен не се отнася за СейФер....по-скоро Дафне към Орхан или дядото към лелята/ но чак такава романтика при последните - съмнявам се/

Сценаристът е написал:

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 23:45 от Аniksi

# 719
Не беше лош епизодът, но сме яко в клишетата Rolling Eyes, а любов не се вижда на хоризонта... Нейсе...

Ще преведа фрага след малко, ако някой не ме изпревари Joy

Рени въпреки,че знаеш,че чаткам не искам да ти отнема привилегията
Впрочем съм си казала в теми в които не правя аз само да пиша и пускам каквото мога / клипове,гифове и постове.
Ти си преводачката не нарушавам традицията затова.

Общи условия

Активация на акаунт