Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 36 648
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
Дафне не каза ли нещо подобно на написаното от сценатиста. Че много мислила за миналото и Орхан веднага каза, че трябва да тръгва. Поне това разбрах от руски аз.

# 721
Както е казал оптимисът: Винаги може да е по-зле! Grinning
Ифакат и Зерин в комбинация Tired FaceTired FaceTriumph

Joy Joy

Според мен сега Ферит и Сейран , ще се съюзят.

Дано накрая станат "Ние", както Ферит обясни много хубаво.
За мен нямаше празно в епизода.  Всичко ми хареса. В началото се просълзих със СейФер. После се разнежих с АбСун. Много се смях със зетя Joy. Стоплих се с братските взаимоотношения между Ферит и Аби. Настръхнах от силната празнична сцена. Накрая се вбесих от последното действие и от факта, че за пореден ни показват края във фрагмана. Не е честно това Hands Thumbsdown

# 722
Може би само аз не разбрах , но от какво се страхува Сейран , че ще се каже на майка и

# 723
  • Яко в Матрицата...
Диди, който може, пуска превод Simple Smile

Ферит: Жената няма за цел да отиде при майка ти и да говори с нея, а да ни насъска един срещу друг.
Сейран: И какво ще правим?
Ферит: Ще чакаме.
Ферит: Сейран, чуй ме...
Сейран: Не ме докосвай, Ферит!
Ферит: Ако ще земята да се обърне с главата надолу, ТОВА НЯМА ДА ГО БЪДЕ! Стойте далеч от живота ми! ДАЛЕЧ!
Змия 1: Недей!!
Сейран: Вече се срамувам заради теб! Казвам ти, че щяла да говори с майка ми! С МАЙКА МИ!
Халис: Дори не предполага в какво се е забъркал/а. С малкия си мозък си играе игрички с мен.
Халис: Какво мислиш за този брак?
Суна: Както възрастните сметнат за добре, разбира се…
Змия 2: Най-чувствителното място на това момиче е семейството ѝ. Оттам можем да отслабим този брак. Сега разбирам по-добре защо искате да се отървете от това момиче.

# 724
Ох, Рени! Joy Змия1 и Змия2 ахахахахаха яко!
 Благодаря за превода.

# 725
Може би само аз не разбрах , но от какво се страхува Сейран , че ще се каже на майка и

Че са делили една тераса с любовницата на мъжа й

Рени благодаря Hug
Какво се случва със Суна?
Халис: Какво мислиш за този брак?
Суна: Разбира се, както възрастните сметнат за добре…

Много готин фраг. Ферит ме кефи Hands Punch

# 726
  • Яко в Матрицата...
Суна ще я бракуват, демек Абидин трябва да действа вече... Да не стане като в Шербета Close
Надявам се да каже на Ферит, макар че той с кого по-напред да се разправя милият.

# 727
Аз да си призная, празничната сцена малко ми висеше в епизода, ни в клин ни в ръкав.
Например, че Ферит винаги бил постел, от малък още, с дядо си. Феро нали е с диабет, как ще седи гладен по цял ден, захарта ще падне? 😅 (Сега и на работа ходи, цял ден в движение, ще го видим..)
После, всичките от семейството, с триста зора бяха станали, общи взето по домашни дрехи и пижами бяха - това нормално, Сейран с дънки я облякли в ранните часове, това беше малко смешно. Орхан едва гледа, Ферит заспиваше на масата...😅
После като се качиха в стаята, Сейран Курана извадила, почнала да чете и т.н. 😅

Да не се подмазваха от продукцията на Rtük със сцената, за да не ги баннат и тях за нещо. 😅😂

# 728
Суна ще я бракуват, демек Абидин трябва да действа вече... Да не стане като в Шербета Close
Надявам се да каже на Ферит, макар че той с кого по-напред да се разправя милият.

Точно, докато гледах епизода си мислех, че е време Аби и Суна да "излязат на светло" пък да става, каквото ще. Ферит и Сейран никога не биха ги загърбили.

# 729
Ферит ще се освини преди пости и ще му стига за цял ден никакъв проблем.
А както знаем Мерт Рамо змийски проблем го реши в предния сериал като остана без зъбки така,че ще им извади и на тези зъбките ръчно и ще приключим по живо по здраво.
Ренка ,

Ферит обаче е решен да се бори за брака си колко неща станаха и пак не се отказва

- Ти ме променяш!  И аз не съм от камък и аз имам чувства.

Това момче обича Сейран а има ли нещо което този мечо Мердо да не умее? Сихир Бой е той наистина...

# 730
На вечерята със зетя Сейран с кока и роклята приличаше на 30 годишна бизнес дама, а на закуската с плитката и дънките беше като детенце. Много мила ми стана.
Момента с покиратата глава и четенето на Корана и на мен малко странна ми дойде, но това да им е кусура. То толкова недомислици има, че това даже не ми прави впечатление.
Ферит като дете може да не е имал диабет и наистина да е постил с дядо си. То и сега го позабравиха, че е болен, но не е нужен на сценария Grinning

# 731
  • Бургас
Аз да си призная, празничната сцена малко ми висеше в епизода, ни в клин ни в ръкав.
Например, че Ферит винаги бил постел, от малък още, с дядо си. Феро нали е с диабет, как ще седи гладен по цял ден, захарта ще падне? 😅 (Сега и на работа ходи, цял ден в движение, ще го видим..)
После, всичките от семейството, с триста зора бяха станали, общи взето по домашни дрехи и пижами бяха - това нормално, Сейран с дънки я облякли в ранните часове, това беше малко смешно. Орхан едва гледа, Ферит заспиваше на масата...😅
После като се качиха в стаята, Сейран Курана извадила, почнала да чете и т.н. 😅

Да не се подмазваха от продукцията на Rtük със сцената, за да не ги баннат и тях за нещо. 😅😂
  За да не ги мине Шербета в рейтинга и Корана ще четат и по цял ден гладни ще ходят Smile

# 732
# 733
Благодаря за превода.

Двете змии имат още един опит за проба,в още един епизод. Казъм  от една страна е хубаво,да научи всичко. За да тръгне всичко ново, без  тайни и заблуди. Ифакат може да скалъпи някоя история с бебе. Не бива да забравяме, че не знаем как завърши онази нощ с Пелин.  Въпреки вратичката, се надявам да са подреждали цяла нощ апартамента й.  И да видим как амбициите на змиите се пукат,  като балон.. Ако Пелин не си тръгва от сериала,  какво ще ? Добре  са тръгнали. Мисля,че клишетата около образа й вече са безсмислени.
Ще се сбъдне ли това, което чакаме с нетърпение. Сейфер ръка за ръка срещу всички или просто ни мамят?   Те се обичат, време е,като двойка да се бият един до друг.
Някак Аби и Суна  ги показаха много близки . Сейфер са друга бира, огън темперамент. Joy 
Нямаше да има сериал, ако  не бяха  хубавите и лошите им моменти и черти от  характера.
Разтоптя ни сърцата Мерт  с песента.
Мисля,че Халис няма да се даде да го шантажират две селянки.

# 734

В Т видях коментар : Мерт Рамо дори и да бъдеш само певец като кариера пак няма да е проблем защото и това правиш невероятно.
Баба ми си лежеше в леглото и нея заразих и бяхме на антибиотици и като чу и нададе главичка
Кой пее Дидка?
Викам Мерто.
И тя вика :Хади джанъм...
И като се заслуша като влюбина ученичка аз тука съм се окачулила с халатя и ривем беше голяма идилия.

Спойлера,че Ферит не би направил нещо на сила е още 13 еп с разговора с Пело

Според теб ако не бях аз тази връзка щеше ли да върви още?
+ Пело ако аз не искам и птичка да хванеш с устата си нямаше как да стане.

ПП:Никой не може да назори Ферит за нищо.Върви бе лъвчето ми никой няма да те спре.

Поне сме на яхтата

Общи условия

Активация на акаунт