Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 37 078
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
# 736
На мен Аби не ми хареса в тази серия
Седи като изтукан,пуска сълза,ама нищо не казва
И той като Юсуф-Нали няма да ходиш на срещата?
Значи пак жените да се спасяват,мъжете са п.....товци
Мое би Суна затова във фрага казва на масата,че е съгласна с решението на възрастните,защото Аби нищо не предприема по въпроса.
Няма да се повтарям,че Ферит е чудесен,аз от началото на филма  си го разбирам и си го защитавам
Сейран доста преиграва-точно приказката,че ми се иска,ама не ми стиска!Какви нерви има това момиче,бе?
Този мъж направо се разтапя по нея
Как пък не отслаби малко тази своя съпротива
И защо вярва само на една подочута дума,на един видян момент,без да се поразрови в ситуацията.
Край,веднага крайни мерки
В ресторанта майката на Пелин обаче и каза доста истини-тя наистина в началото знаеше за тях,криеше ги,даже им помагаше.
Това няма оправдание
Както и фактът,че Ферит наистина го ожениха насила.Пелин е зациклила на това място и не иска да си признае,че нещата се промениха и,че Ферит вече не е същият.

# 737
  • Яко в Матрицата...
Вал, демек Сейран е виновна за ситуацията, Пелин и Ферит нямат участие Joy

За Аби съм съгласна. Сал едни сълзи рони, но и го разбирам. Той не е никой. С гола любов няма как да се изправи пред Кязъм и Халис и да иска Суна за жена.

Майката на Пелин също като щерка си е оперирана от всякакво чувство за собствено достойнство. Как можеш да искаш това за детето си - мъж, който не я обича? Давал някакви обещания Ферит и тя си ги търси като наследство. В 21 век, уж семейство от сой… Много издиша този образ. Добре че  Ферит 100 пъти каза, че тази жена не е добре. Вярвам му.

# 738
Вал, демек Сейран е виновна за ситуацията, Пелин и Ферит нямат участие Joy

За Аби съм съгласна. Сал едни сълзи рони, но и го разбирам. Той не е никой. С гола любов няма как да се изправи пред Кязъм и Халис и да иска Суна за жена.

Майката на Пелин също като щерка си е оперирана от всякакво чувство за собствено достойнство. Как можеш да искаш това за детето си - мъж, който не я обича? Давал някакви обещания Ферит и тя си ги търси като наследство. В 21 век, уж семейство от сой… Много издиша този образ. Добре че  Ферит 100 пъти каза, че тази жена не е добре. Вярвам му.
Ренко,ние първо не знаем каква е ситуацията.Това ще се разбере тепърва.
Аз казвам за сегашната серия,че не виждам причина чак толкова да се тръшка Сейран,а пък скрито да се радва на вниманието на Ферит.Малко в повече ми идва това.
Че ще мъчиш един мъж го разбирам,но,че ще мъчиш себе си-това не го разбирам.
Ами той и Юсуф беше никой и той нямаше как да се изправи пред Кязъм и Корханови,но него го наплюхме подобаващо.
Казвам,че ситуацията е същата,както при Сейран и Юсуф-мъжът поиска жената да действа!
Ще видим как ще се държат по нататък Аби и Суна,но,засега нейното поведение повече ми харесва от неговото.
Като не можеш да се бориш за една жена,стой си на мястото!Той от самото начало знае кой е той и коя е Суна
За майката на Пелин мисля по друг начин.
За нея семействата на Сейран и Ферит и самата Сейран са виновни за състоянието на дъщеря и.
Защото тя това знае,че той не е искал да бъде разделен и оженен за другото момиче.
Че той си обича Пелин и до последно си е бил с нея.
Така и са представени нещата,затова напада Корханови и Сейран
Думите,които каза бяха самата истина.И какъв извод да си направи,след като в началото съпругата е съгласна уж до развода,обаче в последствие,видите ли тя се подлъгва по богатството и живота в имението и вече иска да задържи брака си
Ето,това е в главата на майката
Представа си няма как точно стоят нещата,но за първия етап в отношенията на тримата е права.

# 739
  • Яко в Матрицата...
Ферит като толкова е обичал Пелин, да се беше оженил за нея. На нас друго ни показаха. Ферит не бръснеше Пелин за слива, каза й че са се разбрали да имат свободна връзка, а изведнъж бил сипал обещания за живот до гроб заедно… На майка си дори каза, че ако е искал да я доведе като снаха в дома им, е щял да го направи. Не го вярвам аз, Феро не е такъв Joy

# 740
Ферит като толкова е обичал Пелин, да се беше оженил за нея. На нас друго ни показаха. Ферит не бръснеше Пелин за слива, каза й че са се разбрали да имат свободна връзка, а изведнъж бил сипал обещания за живот до гроб заедно… На майка си дори каза, че ако е искал да я доведе като снаха в дома им, е щял да го направи. Не го вярвам аз, Феро не е такъв Joy

Ама и аз това казвам,че майката на Пелин си няма на представа какво е било между Ферит и Пелин.
На нея ситуацията и е представена по съвсем различен начин
Не напразно Ферит пита Пелин какво е казала на майка си,защото и той не разбира защо тази жена постъпва по този начин
Припомням думите на Суна-тя е нейно дете,защитава я!Ако бях аз на нейното място ти нямаше ли да постъпиш така?Ами,ако беше ти?

Затова казвам,че разбирам действията на майката
Тя не знае,че Ферит не обича Пелин и,че Пелин се подлага на такова унижение
На нея и е казано,че Ферит я обича,че ми у обещано след време да се разведе и да си е с Пелин
В главата на майката в момента Сейран е пречката за щастието на дъщеря и

# 741
  • Яко в Матрицата...
Рейтингът Grinning

Не, нямаше да постъпя така. Щях да отида и спокойно, без обвинения, да попитам другата страна как стоят нещата от нейна гледна точка. Нямаше да оставя детето си в нещастен брак или на място, където не го искат. За мен Зеррин наистина не е добре. Дори и да приемем, че тя сляпо вярва на това, което й е казала Пелин, ето - във фрага Ферит казва и на двете, че това, което са намислили, няма да го бъде и да стоят далеч от него. И тя какво прави - търси други начини и съюзници, за да постигне целите си.

За мен цялата тази история със Зеррин е изсмукана от пръстите и кой каквото ще да казва, всичко е с цел Буче да остане в сериала.

Редактирам се и слагам рейтинга на Шербета, че сме на 50 страница...

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 09:25 от Reni - BG

# 742
Рейтингът е зле:scream:
Намерих за шербета

Не разбирам кои цифри за какво са,но виждам как вече ни е подминал

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 09:39 от VAL*

# 743
Хелоу Kissing Heart

Рейтингът е супер, предвид предната серия, чийто плод е той.
Шербета ако ще и 25 рейтинг да вземе, за мен си остава дневен сериал с посредствени иззпълнения.

Тука висш пилотаж Grinning

https://twitter.com/uzaktaniyi/status/1639375690792329222

Вал, шербета още миналата седмица ни мина в двете категории АВ и АВС1, засега устискваме първото място само в тотала, но за мен не е от значение на кое място сме.

# 744
Едно логично нещо да има и това е рейтинга Тотален срив в двете категории .В Тотала се плува на инерцията от гледането до сега . Шербета имаха 2 фрага + откъс Тук дадоха едни 40 сек фраг и всичко показаха Но то и какво да покажат освен Пелин и майка и Сериите са си написани и си ги заснемат Това за промените в сценария и т н са само за успокоение на феновете За мен , не могат да обяснят какво точно искат да покажат и защо Лутат се и не могат да намерят пътя . За да държат Буче , незнайно защо ,  накрая  ще го отнесат Мерт и Афра
До сега с моя не голям опит с дизитата , не съм видяла паднал рейтинг да се е вдигнал С две думи , язък Grinning  

Еви  , като падне рейтинга още по -големи недомислици се пишат

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 09:52 от KrasiAnna

# 745
За пръв път снощи и на мен Пелин ми се видя грозна и изкуствена в усмивките от последната сцена. Като с пост менструален синдром. Подута и безизразна. А от майка и , особено в сцените от  магазина, когато следеше Сейран, направо тръпки ме побиха. Като терорист- крадец на деца изглеждаше. Сцените с Халис и лелята са ми малко в повече. Каквото е било, било. Какви са тези тръпки на стари години? А от сцената около масата, на която сте се развълнували- много лицемерно всичко това. Каква святост? Освен, че трапезата е богата и уж показаха на пострадалите от земестресението, че са с тях, че после и коран четохме...Той Коранът много върви с тези микророклички, които хубаво и седят на Сейран. Дали наистина така си раздават дъщерите като трофеи- айде харесаха те...Честито!  Хубава събота!

# 746
Нямам думи сега същата драма като шербетови на нас направо ще излетим през прозореца 😂🤷‍♀️

Зеринката да завлича Сейро да видят тогава Феро и рейтинг
Ако щерка и е жалка змия тази е анаконда

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 10:59 от x BlackRose x

# 747
  • София
Скрит текст:
Хелоу Kissing Heart

Рейтингът е супер, предвид предната серия, чийто плод е той.
Шербета ако ще и 25 рейтинг да вземе, за мен си остава дневен сериал с посредствени иззпълнения.

Скрит текст:
Тука висш пилотаж Grinning

https://twitter.com/uzaktaniyi/status/1639375690792329222

Вал, шербета още миналата седмица ни мина в двете категории АВ и АВС1, засега устискваме първото място само в тотала, но за мен не е от значение на кое място сме.
Това е и моето мнение относно нашия рейтинг и този на Шербета. За мен е важно да стигнем до сезон 2 и да гледам сериала по-дълго време, а не Шербета минал ли ни е по-рейтинг или не.

Хубава серия снощи, за мен очаквам финал. Чакам следващата серия спокойно.

# 748
I.V.
къде си,мила?
Чакаме те за новата тема
Благодарим за което:hibiscus:
🌹🌸🌻

# 749
Колко хубаво звучи и без музика 🖤👏

https://m.youtube.com/watch?v=5H4zPqJ5lpw

Общи условия

Активация на акаунт