Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 37 174
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
Данке на пчелите и аз огифявам малко ще се забавя сигурно защото някои стават по големи и ги намалявам.

# 226
Че ще се разделят СейФер , ще се разделят , но според мен ще е по тяхна воля , а не заради Пелин или майка и . Не знам какъв коз трябва да извади ,че Халис да се съгласи и да ги разведе. По този начин ще скъса връзката си с Хатуч халата и ще и падне много в очите , а той изобщо не иска това да се случва . Някой беше казал ,че само Кязъм ще я оправи майката на Пелин( даже името не и запомних, толкова ми е противна и тя). Искам определено да видя такъв сблъсък между тях двамата 😀

Абе , само аз ли забелязах как Ферит( Мерт) се покри със завивките след като сутринта подари цвете на Сейран и се целунаха в леглото и тя за пореден път избяга , само аз ли съм с такова подсъзнание ? 🤔😀

# 227
# 228
Аз продължавам да мисля,че рейтинга спадна заради намаления брой зрители от Антеп и околностите
Един голям процент бяха феновете от този район

# 229
Вал, първата серия след земетресението имаше рейтинг над 15, ако помня добре

# 230
На кратко какво разбрах Оя Доан е похвалила Афра за играта и някои фенки в Т са възмутени,че не е казала две думички за Мерт Р.
Коментират се орязванията в фрагманите и как сценарий се пишел според желания на актьорите ,но не всички и че работят по една сцена и хоп идва нова.Това е което видях и чух.
Възмущение голямо отново настана към ОГМ.

# 231
Не мисля, че има общо спада на рейтинга с товя. Гледах клипчета как хората в засегнатите райони имат телевизори в палатките- дори в момента това им е някакво успокоение за мин и бягство от реалността. Миналата седмица даваха как се събират да гледат шампионска лига...та не мисля, че е това. Рейтинга спада, защото циклят 30 епизода на едно и също- аз я искам, а на нея не и стиска... не всички са търпеливи като Феро 😆

Иначе как му скача на гърба Сейранка, при всяка възможност, а! После се дърпа 😛

# 232
Значи в грешка съм била, но все пак серията е с повишен рейтинг

# 233
Абе какво го мислите има много докато паднем до 3-ка тъй,че няма страшно.

# 234
То на тая кълка да лежим, че има време до 3 % 😁
Аз на последния рейтинг направо се изсмях. За глупости, ниски рейтинги 😒 Другата седмица ще тръгнем надолу още с тая пача майка й на Пелин.

# 235
То на тая кълка да лежим, че има време до 3 % 😁
Аз на последния рейтинг направо се изсмях. За глупости, ниски рейтинги 😒 Другата седмица ще тръгнем надолу още с тая пача майка й на Пелин.

Каквото такова Терко аз си казах,че съм на хорото и ще изтърпя всичко.За този хепи енд който говори Гюлсерен тъй,че ще се прежаля и за Пели,пеликани, фазани и подобни...

# 236
Благодаря за превода Heart  

Серията ми хареса ,даже се умъчних на сцената с Фуат ,Ферит и Орхан
А сцената с маргаритката ми е фаворит за сега Много топлина , чувственост , нежност  и любов видях от Ферит към Сейран

За Оя разбрах , че е казала , че ще има изменения в сценария Но не се знае какви
То и без Оя е ясно , че ще има Grinning  
Не трябва да се променя сценарий под натиск на фенове , но като не можа  сценаристта да обясни дълбоките си мисли с действията и думите  на героите и се върти в омагьосан кръг , явно се налага  

Аа за рейтинга нищо не се знае Ако предположим , че има още 10 еп и спада върви с -2,5 както сега , може и на 3% да се  радваме Това в кръга на шегата , но е възможно 

x BlackRose x -    благодаря , все едно постоянно гледам серията с твоите гифчета

# 237
Да сложа тук един ценен с обяснението си пост от друга тема - това по повод вдигането и падането на рейтинги. Simple Smile

Скрит текст:
[
Цитат
b]oncee[/b] - Редовен потребител
# 271 13 март 2023, 13:34 ч.
   Всъщност високият рейтинг  на Шербета , особено  в образованата категория АВ не беше точно за тази сцена. Рейтингът е отражение на темата на сериала- сблъсъка между традиционната, но лицемерна култура и модерната. И- да, вероятно много жени се отъждествяват с образа на Нурсема, но в този сериал има надежда и много сериозно отношение към проблема.
А самата сцена не беше толкова страшна като физическо насилие. Нямаше побои, нямаше подобни неща, даже бутането от прозореца не бе детайлно показано. В цялата ситуация на Нурсема, не само въпросната сцена много по-силно бе психологическото насилие. Затова така се развълнуваха хората.
Ако сравнявам например с Рибарчето- там в 1 серия имаше много по-жестоки сцени на насилие- само като си спомня отношението на бащата към  момичетата... А и там също имаше насилствена женитба, но никой не глоби никого.
РТЮРК сам по себе си е символ на лицемерие- разследва сериал, който категорично е против насилието във всичките му форми и в който почти няма ярки сцени на насилие. Много публикации има в мрежата с ужасни сцени от други сериали, които не знам кои са, в които наистина има отвратително насилие.
Всъщност това не е първия случай на несправедливо и тенденциозно отношение на държавния турски цензор. В случая с Шербета на РТЮРК  проблемът е точно в показването на фалша на  някои традицонни семейства, които се оправдават с религията за мерзките си постъпки. Не че не го очаквах.

# 238
Краси , нека само Диди да е,че това с черната роза не мога да му свикна в форума.
В туитър съм Чери за всички даже и тези които ми знаят името.
Обичам да творя това е а щом се радвате какво по добро от това за мен?

Ако я пуснат в епизод няма да откажа обожавам тази песен

https://twitter.com/Noisette_2/status/1634953862871392258

# 239
Трябва ни магия за да разберем на къде ще тръгне сценариста. Няма логика в нищо,но хайде... Нека да помислят и ако трябва да ги разведат. За Феро ще има жена  с която не е бил,бившата женичка.  АСейран омъжена, после разведена и все още девствена:joy:

Диди благодаря за красотите.

Общи условия

Активация на акаунт