Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 7

• 37 178
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
Рано или не този път реших да е нещо по различно и да се подсигурим...

Ето и по отделно самата сцена

# 241
А аз пък се чудя, какво не е ясно в поведението на Сейран за Ферит. Тя му обясни в прав текст какво смята за подготовката и изненадата. Ми... бърка Ферит. И не случайно в паралел показаха Абидин със Суна. Ей така се печели жена - с всеотдайност.

Нито Ферит е Абидин, нито Сейран е Суна, за да можем да ги сравняваме. Различни характери, различни обстоятелства, различна любов. Суна се влюби в Аби, струва ми се, точно заради доверието, което буди у нея. Заради надеждността и стабилността, които вдъхва, и които винаги са липсвали в живота и. Сейран, от своя страна се влюби във Ферит, въпреки очевадната липса на тези качества. Ако не ги бяха оженили насила, най- вероятно никога нямаше да допусне такъв човек до себе си, нямаше да допусне да го опознае, нямаше да допусне да се влюби...
Сега трябва да се справя с тази ситуация. Трудно и е с него, но още по- трудно без него.
Аз я разбирам принципно, но де факто Smirk не намирам действията и за правилни. Зациклила е на доверието и с право, но самата тя не е особено честна с Ферит. В основата на въпросното доверие е честността, уважението, споделянето, откритите разговори, а те куцат и на двамата. Това, което сподели на Суна можеше спокойно да го разкаже и на Ферит, вместо да си измисля причини, като гладна съм, жадна съм, има хора, няма хора наоколо...
Страхът от думите на Пелин, че ще се превърне в поредната за него, както и гордостта и, която и пречи да му сподели, че това я плаши до смърт я блокират, както да се отдаде на чувствата си, така и да говори за тях.
Суна и даде правилна насока- "може би трябва да пробваш да се довериш малко на мъжа си"
Ферит и каза нещо от сорта- "може би допускам грешка и това не е правилния начин, но поне опитвам..."
Сейран търси решение- не намира, Ферит намира решение- не се приема Simple Smile
Понякога просто трябва да се оставиш на чувствата си, никой не очаква от теб да си идеален и не е задължително винаги да си прав и да става по твоя начин. Понякога просто остави човека да се наслади на песента, която харесва може да хареса и на теб, не сменяй веднага честотата Smirk

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 16:40 от Juliya*

# 242
Juliya*, страхотен анализ! Напълно съм съгласна!
И двамата търсят начин, но Сейран наистина гордостта я спира.

# 243
Аз съм на по-различно мнение. Не е гордоста, която я спира. Неизвестността и несигурността са. Правилно беше оценила, че само стъпвайки на собствените си крака чрез образование може да се измъкне от капана на "традиционното семейство". Ако няма икономическа независимост всеки, който мине наоколо може да я използва за свои цели. Съвсем млада е. Има пред очите си майка си и леля си, тормоза на баща си. Както тя сама описва нещага- тези факти и поведението на Ферит и Пелин са в главата и и никакъв нагон не може да ги изчисти оттам. Ферит трябва да започне с това за ръка да я заведе в университета. Оттам да тръгне с доверието. Тя искаше това, за да осигури себе си и своята независимост. Халис иска да я прави шефка на харема си, фамилията- да спасява наследника...Това не са роли за млада жена. Наивно е, но само с образование и икономическа независимост може да си извоюва истински авторитет. Без да се разплува от диван на диван в гостната на Корханови. Ферит в това трябва да я подкрепи. Цветята и свещите са хубаво нещо, но са за една две вечери. А на Сейран предстои цял живот. Хубав слънчев следобяд.

# 244
Е това не е ли също много наивно, като я заведе до университета ( в средата на учебната година) и какво? Тя ще си легне с него по подхода ти даваш , аз давам...или да я чака 5 години да завърши, че да стане незваисима пък тогава да му пристане. Плюс това както се записва така се и отписва от университет. В Истанбул, а и в цяла Турция образованието не е никак евтино, какво очакваме Корхан да плаща, ама да стои на далеч...няма такъв филм. В тоя живот всично си има цена. В една връзка не може, а и не трябва само да се иска, трябва и да се дава. Тук вече не става въпрос за секс, а за даване за взаимност. За доверие- да Сейран иска доверие, но както вече са казали, самата тя не вдъхва доверие на Ферит.
А точно защото Ферит й се води по акъла и от когато е в имението Сейран го играе кралица ще го закъсат с оня бизнесмен. Днес така- утре иначе...ама нали аз съм най- велика, всички ще ме слушат. Сега пак Ферит ли ще е виновен? Той ли подписа договор на инат?  
Аз съм на по-различно мнение. Не е гордоста, която я спира. Неизвестността и несигурността са. Правилно беше оценила, че само стъпвайки на собствените си крака чрез образование може да се измъкне от капана на "традиционното семейство". Ако няма икономическа независимост всеки, който мине наоколо може да я използва за свои цели. Съвсем млада е. Има пред очите си майка си и леля си, тормоза на баща си. Както тя сама описва нещага- тези факти и поведението на Ферит и Пелин са в главата и и никакъв нагон не може да ги изчисти оттам. Ферит трябва да започне с това за ръка да я заведе в университета. Оттам да тръгне с доверието. Тя искаше това, за да осигури себе си и своята независимост. Халис иска да я прави шефка на харема си, фамилията- да спасява наследника...Това не са роли за млада жена. Наивно е, но само с образование и икономическа независимост може да си извоюва истински авторитет. Без да се разплува от диван на диван в гостната на Корханови. Ферит в това трябва да я подкрепи. Цветята и свещите са хубаво нещо, но са за една две вечери. А на Сейран предстои цял живот. Хубав слънчев следобяд.

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 17:32 от Ela1

# 245

Сладурите с фенове...

# 246
За моите години не знам друг начин за печелене на доверие в една двойка и за изграждане на стабилни взаимоотношения, освен вникването в мечтите на другия и "гледането в една посока". Сексът има значение, но не е всичко. А Ферит напоследък темата го вманиачи. То те нямат друга тема на общуване. Няма тема за бъдещето, освен че родът чака тя да ксерографира ДНК-то им. Да стане пчела майка. Не е лоша роля, но това ли иска Сейран. От нея сме чули да заяви, че иска образование. Замазаха темата. Не е важно дали ще я заведе в университета в средата на годината и колко е скъпо. Важна е основата за общуване. Между тях има взаимност на база да прикрием другия от "лошите старци". Но няма хоризонт, няма "какво бихме правили заедно цял един живот?" Предстои им да пораснат. Никой не е отменял призраците, които шават из главите ни. Ако оставят Сейран задоволена сексуално, но неудовлетворена от това в какво се превръща- вероятно копие на майка си- това е сигурен път към ада.

# 247
Въпроса с доверието граничи с много неща поне при нас жените само ,че тя не само ,че не му вярва положението е по зле защото той усеща и друго когато тя се дърпа.Мисли,че нея и се повдига от него буквално и тн.Тук колкото и да не искам да го казвам стигаме до мъжка наранена гордост ,но при Ферит не е само това вече той наистина за първи път положи усилие в нещо и пусна платната защото борбата го умори бързо тоест мисли,че е способен да ги пусне искайки развод пуска тест на Сейран за да види дали тя иска този развод.Всъщност той не го иска но вече не вижда друго решение и ейваллах на Мерт с очи и каза:Искам те в живота си,но ти дали ме искаш....
Настръхнах направо много обичам как си ползва очите това момче.
И идваме тук на леда Сейран която се топи в огъня Ферит рано или късно ще разбере,че това което изпитва е достатъчно за да имат шанс чакам този момент.Ферит трябва да се извини за раните които отвори с лоши думи - факт,но и тя трябва да го направи ,но до 34 еп който ако е СФ сметнах в списъка Снежи ще добави нови обиди мисля защото тя така се защитава хареса ми вечерята до сега и двамата им палеше фитила и бум а този път все пак се изслушаха.
Не оправдавам поведението на Сейран обаче не можеш да позволяваш на един мъж да мисли нещо особено щом е съпруга ти да му отвръщаш на целувките и тн и после :Ферит не може сега онзи ще види...
Скъпа нищо срамно няма той ти е мъж.Проблема не е в консумацията само това че тя се държи с него все едно преди я изнасилил от там идва което е много грозно.

# 248
  • София
Абе, не знам, с колко е паднал рейтингът и защо, ама според мен екипът върви в правилна посока. От петък до днес сме навъртяли 17 страници с разсъждения тип фермани, соц. мрежи буквално прегряват от коментари. Ако на това не му се вика успех, на кое тогава? Satisfied Лошото е, ако няма коментари, ядосани фенове и т.н., тогава говорим за безразличие.

# 249
Скрит текст:
Внимание Спойлер ❗
Зеррин, която проби в историята на Женкарят, ще нашуми много заради разбитото сърце на дъщеря си – Пелин. Тя ще дойде във фирмата със сериозен разговор с г-н Халис. Но всичките й опити и заплахи към Корхан да уважат дъщеря й няма да успеят.
 След неприятен разговор Халис ще се обади на внука си и лично ще попита кого обича и с кого би искал да продължи по-нататък в живота. Изборът няма да е в полза на Пелин. След това Ферит ще се срещне с Пелин, която както винаги ще говори много за любовта им и препятствията, които семейството му им е поставило и ще настоява Ферит да направи своя избор. Ферит ще каже на Пелин, че така не може повече, той обича Сейран. Фразата също ще звучи, че преди да се срещне със съпругата си, той не е знаел какво означава да обичаш и той и Пело трябва да спрат.
# yalıçapkını

# 250
  • София
Скрит текст:
Внимание Спойлер ❗
Зеррин, която проби в историята на Женкарят, ще нашуми много заради разбитото сърце на дъщеря си – Пелин. Тя ще дойде във фирмата със сериозен разговор с г-н Халис. Но всичките й опити и заплахи към Корхан да уважат дъщеря й няма да успеят.
 След неприятен разговор Халис ще се обади на внука си и лично ще попита кого обича и с кого би искал да продължи по-нататък в живота. Изборът няма да е в полза на Пелин. След това Ферит ще се срещне с Пелин, която както винаги ще говори много за любовта им и препятствията, които семейството му им е поставило и ще настоява Ферит да направи своя избор. Ферит ще каже на Пелин, че така не може повече, той обича Сейран. Фразата също ще звучи, че преди да се срещне със съпругата си, той не е знаел какво означава да обичаш и той и Пело трябва да спрат.
# yalıçapkını
Супер спойлер. Дано е истина.

# 251
Благодаря за превода на серията-Еванджелин:cherry_blossom:
Благодаря за гифчетата-Чери:hibiscus:
Благодаря Ви,неуморни пчелички:bee:
За рейтинга казах,че е спаднал заради гледаемост от района на Антеп,защото някъде прочетох,че се измервали процентите от проценти включени телевизори на домакинствата
А там,за съжаление може да се съберат да гледат доста хора,но на един телевизор.
Дано по-бързо да им помогнат и да имат отново собствени домове.
А нашето сериалче си е супер.
Прекрасни,млади,талантливи ГГ.
Зараждаща се любов и романтика
Какво по-хубаво от това??

# 252
Спойлера добре звучи Grinning , но като гледам Ферит във фрага , ходил е да се залива с вода Има нещо явно притесняващо
Аби и Суна за сега са само във фазата на влюбването Ще видим като дойде момента да покажат връзката си , как ще  бъде . Аби дали ще има смелостта да отстоява тази тяхна любов Едно е да искаш , друго е да можеш . А той ми се струва , че ще чака други да решават вместо него . И дали Ферит ще може сам да  помогне на  АбСун , защото друг няма   Дори Фуат смята Суна за по-вече от Абидин  Асуман е ясна За да не се заглежда мъжът и по Суна и каза , трудно е но не и невъзможно .И колкото и доверие да има Суна на Аби ,как Абидин ще поеме отговорността за семейство и т.н. Нито той , нито тя ще могат да избягат и да заживеят сами , примерно

# 253
  • София
Цитат
За рейтинга казах,че е спаднал заради гледаемост от района на Антеп
usmivkata20, нямах предвид конкретно мнение за рейтинга, да не се засегна. От петък чета навсякъде за този рейтинг, че в едната група друг сериал бил на първо място, а около Чапкъна ври и кипи т.е. екипът си постигна своето, което може да го броим за плюс.Hands Plus1 Иначе мен рейтингът ме интересува дотолкова, че сериалът да върви. Разтоварва ме историята, признавам си.

# 254
victoria vassileva,напълно съм съгласна с Вас
Винаги съм смятала,че една жена трябва да бъде независима,дори и да е обезпечена от съпруга си
Но не искам да залитам в крайности,защото понякога това води до липса на семейство въобще.
По принцип независимите жени са много трудни за създаване на семейство,да не кажа,че почти 95 % от тях не задържат такова„Поне такива са моите наблюдения

Общи условия

Активация на акаунт