На море в Турция - тема 78

• 64 892
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Обмисляме да запазим за Кушадасъ за 10.06. Някой да  ходил от 10.06 , как  е времето или ще е хладно .

Били сме за Гергьовден и по цял ден на плажа и над 30 градуса , е водата 18 Simple Smile при студени пролети и 15 юни не става за плицикане , но слънцето си прежуря

# 166
Аз пък започвам да се тревожа относно датата на нашата почивка 01.10....тревожи ме главно времето и аквапарка (дават го да работи до 15.10) хотела е хубав Vogue Supreme реновиран 2022. Оглеждах сега за дата по напред, но служебно не ми е възможно. А и цената ни е с 500лв от горе за 3дни по-рано....имам време,мога да сменя ама с какво..

# 167
  • София
Аз пък започвам да се тревожа относно датата на нашата почивка 01.10....тревожи ме главно времето и аквапарка (дават го да работи до 15.10) хотела е хубав Vogue Supreme реновиран 2022. Оглеждах сега за дата по напред, но служебно не ми е възможно. А и цената ни е с 500лв от горе за 3дни по-рано....имам време,мога да сменя ама с какво..
През октомври  водата в басейните не само в Бодрум, а и в Анталия си е вече хладничка, а и Егейско море е по студено от Средиземно, няма да е повече от 23 градуса през октомври. И не напразно три дни по-рано има разлика от 500лв. И тъй като хотелът има само един подгряващ се басейн- инфинити, в аква парка водата също няма да е много топла. Между другото според концепцията на хотела за 2023година аквапаркът работи до 30 октомври. 
Не ги пиша тези неща, за да Ви отказвам, просто да ги имате предвид ако басейните, аква парка и къпането по принцип са Ви приоритетни.

# 168
Роже морската вода не ми е приоритет от Варна сме😀Аз за себе си се тревожа,че не обичам студено🤣🤣 имаме един младеж на 14 тренира плуване при -Т в не отоплявана вода.Искаме се просто да си прекараме добре,а не да мръзна. Нямам шанс за датата,освен за 3 дни по напред...ще умувам още малко.

# 169
Миналата година на 01.10 в Белек беше 40 градуса, на водата 28. В басейните също беше много топла. Та си е до късмет.
Тази година даже ще сме по-късно, след 10.10.

# 170
Миналата година на 01.10 в Белек беше 40 градуса, на водата 28. В басейните също беше много топла. Та си е до късмет.
Тази година даже ще сме по-късно, след 10.10.
Ние ще сме в Бодрум, уж на една линия но не съвсем...абе квото такова накрая и така.
Иначе да кажа,че разликите в цените и на ранни вече са осезаеми. От датата на резервацията (декември) към днешна е 800😮

# 171
  • Beyond the Frontiers
Миналата година, 22.09 клиентка поиска да я прибираме, защото водата в басейните на Воуг й беше прекалено студена.

Та въпрос на лично усещане е.

# 172
Миналата година, 22.09 клиентка поиска да я прибираме, защото водата в басейните на Воуг й беше прекалено студена.

Та въпрос на лично усещане е.
Ужас😄 надявам се да не се докараме до там,или да се приберем болни.Явно предвид трудовата ми заетост ще трябва да търсим вече по-топла дестинация.

# 173
  • София
В Анталия обичайно е ок по това време. Аз съм била в Бодрум 12-19 септември и времето беше страхотно- морето беше съвсем приятно за къпане и денем си беше жега 32-33 градуса, а понякога и 35+. Басейн също полЗвах, не помня да се е подгрявал. Вечер също не сме носили връхни дрехи. И юни съм била, също беше хубаво.

# 174
  • Sofia
За Бодрум не знам как е, още не сме ходили там. Но в Анталия сме били винаги от 18-19.09 до края на месеца. И така четири поредни години (ковидната я пропуснахме). Никога не сме имали лош ден, около 32°-35°С на въздуха и около 27°-28°С на водата. Връхна дреха не ни е трябвала, единственото кофти в този период е, че рано се стъмва.

# 175
  • София
В Бодрум сме били от 13 юни за 10 дни и времето беше страхотно. Морето топло, басейните - още повече.
Преди две години отидохме пак там от 1 юни и хванахме необичайно хладно време, по думи на персонала. Температурата на въздуха беше приятна - около 28 градуса, но водата на морето и басейните не беше ок, особено на морето. А и хванахме първия ден след локдауна и нямаше анимация. Леко скучно ни беше, но все пак си намирахме занимания, а и персоналът доста ни глезеше, тъй като хотелът беше почти празен. Главният аниматор всяка вечер седеше с нас в лобито и си лафехме, докато сервитьорите летяха с напитките и ядките. А и спретнаха хубав рожден ден на дъщеря ни.

От 2 юни тази година сме в Кушадасъ, както писах вече заради наши приятелски семейства ще ходим. Не ми е любим курорт, но залагаме на добро настроение и готина компания. За времето имам резерви, но поне този път се надявам, че ще има анимация, тъй като държа много на вечерното шоу и дискотека.

# 176
  • Пловдив
Привет, група!
Извинявам се, ако е писано и се повтарям. Исках да ви попитам, понеже скоро ще ходя до Одрин, мога ли от там някъде предварително да си купя HGS стикер за лятната ни почивка? Няма обаче да съм с автомобила, с който ще пътуваме лятото.Какво евентуално ще ми е необходимо? Ще съм благодарна, ако споделите варианти. Благодаря предварително и светли празници!

# 177
Привет, група!
Извинявам се, ако е писано и се повтарям. Исках да ви попитам, понеже скоро ще ходя до Одрин, мога ли от там някъде предварително да си купя HGS стикер за лятната ни почивка? Няма обаче да съм с автомобила, с който ще пътуваме лятото.Какво евентуално ще ми е необходимо? Ще съм благодарна, ако споделите варианти. Благодаря предварително и светли празници!
. Ще Ви трябва талона на колата и паспорта или личната карта на собственика на колата.

# 178
Привет, група!
. Ще Ви трябва талона на колата и паспорта или личната карта на собственика на колата.
Ще използвам поста да попитам и аз ( тъй като август за първи път ще ходим в Анталия с кола) , какво става след време като се смени личната карта или паспорт, по какъв начин е свързано това с последващото ползване на стикера, или не се отразява и той е свързан само с номера на колата?

# 179
  • на Мелмак
Паспорта няма общо. Само талона на колата.

Общи условия

Активация на акаунт