На море в Турция - тема 78

• 64 959
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мен. Миналата година за пръв път почивахме в Турция , по - конкретно в Utopia Resort & Residence в Алания. Затутахме се с резервирането тази година , поради независещи от нас причини и сега ме стряскат цените. Добра оферта гледам имат Емералд за Megasaray Side , но още се колебаем и очакваме да ни потвърдят летните отпуски , пък до тогава ще разгледаме и други опции разбира се . Приятни почивки на всички 🥳🥳

Ние ще бъдем в същия хотел края на август,мисля, че вие не сте писали за него. Може ли да драснете някой ред за впечатления? За  Utopia Resort & Residence  имам предвид?

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 11:35 от Краси888

# 196
  • София
Megasaray е хотел с доста добри отзиви, не мисля, че ще съжалявате. Simple Smile
Да не би да бъркате добрите отзиви с хотел Мегасарай Белек.
Защото Мегасарай Сиде е за първа година в бранда на Мегасарай. И все още няма отзиви за него.
Дори още не е отворен. Трябва да отвори на 1 май.
Това е бившия Аска Сиде

# 197
  • София
Тъкмо щях да пиша същото като Роже- това не е хотела в Белек и не е задължително да е също толкова добър. Но поне за територията може да се ориентирате като търсите снимки на aska.

# 198
  • Beyond the Frontiers
Мегасарай Сиде е на доста прилични цени - особено в сравнение с другия, че и даже спрямо доста икономични 5 * хотели.
Ама ако се резервира е по-добре да е за по-късно дати, юли, август....

# 199
И аз му се чудя...от толкова чудене и мерене, накрая оставаме без почивка в Тр, та мисля че пак е добър вариант?
Някъде освен Емералд добри цени с възможност за отмяна, че за датите ми е риск?

# 200
  • софия
Здравейте и от мен. Миналата година за пръв път почивахме в Турция , по - конкретно в Utopia Resort & Residence в Алания. Затутахме се с резервирането тази година , поради независещи от нас причини и сега ме стряскат цените. Добра оферта гледам имат Емералд за Megasaray Side , но още се колебаем и очакваме да ни потвърдят летните отпуски , пък до тогава ще разгледаме и други опции разбира се . Приятни почивки на всички 🥳🥳
Ще следя този хотел.

# 201
Мегасарай Сиде е на доста прилични цени - особено в сравнение с другия, че и даже спрямо доста икономични 5 * хотели.
Имате ли представа, дали ще е подходящ за деца? Не намирам никаква информация ще има ли пързалки, какви, колко, лунапарк?

# 202
  • Sofia
Роже, И.И., благодаря! Simple Smile  Този в Белек имах предвид, изобщо не съм видяла, че е в Сиде, но е добре да го проуча, и без това се оглеждам за нещо през септември. Харесвам новите хотели.

# 203
  • софия
Имате ли представа, дали ще е подходящ за деца? Не намирам никаква информация ще има ли пързалки, какви, колко, лунапарк?
Има само две пързалки.

# 204
  • на последния етаж
MariaNova, моля сподели примерна програма за почивките ви в Турция. Аз от години искам да сменим Гърция с Турция, но алтернативата ол инклузив ме е отказвала. И ние предпочитаме да пътуваме с кола.

# 205
  • Пловдив
Само да не стане с тоя новият Мега Сарай в Сиде както се случи миналата година с Селектум в Сиде?Голяма реклама беше от агенциите колко ще е хубав,колко е изгодно да се резервира там и накрая не знам дали въобще отвори хотела.Но си спомням ,че пренасочваха хора към други хотели ,а те не бяха доволни.Всеки харесва нови и хубави хотели но по добре да се отиде следващото лято така вече всичко ще е шлифовано.

# 206
  • Варна
Пуууукам се от яд. Правят страхотни промоции със самолет за края на април и началото на май. На смешни цени, които са просто подарък.
За мен това е най-хубавото време - преди или след сезона. Спокойно, тихо, свежо, без тълпи туристи. Слънцето те гали, а не те убива с огнен ад. Обаче тръгването е само и единствено от София. Пък аз като варненка - няма да се дигна да се влача до София. Онекс са заявили огромно количество чартърни полети от София, които очевидно не могат да запълнят и сега подаряват почивки. А от Варна се изчерпаха още в началото на април.
Еми такъв ми бил късметът, ха ха. Но пък някой от форума може да се възползва.
Ето линк за офертите
https://pochivki-turcia.bg/%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B8-%D0%B7 … m_term=2023-04-20

# 207
  • Пловдив
На Емералд хотелите които са пуснали за края на април мисля ,че са по добри.
https://emerald.bg/bg/hoteli-kym-pochivka/1224/pochivka-v-belek- … noshtuvki-nedelya

# 208

Ние ще бъдем в същия хотел края на август,мисля, че вие не сте писали за него. Може ли да драснете някой ред за впечатления? За  Utopia Resort & Residence  имам предвид?
Може да съм пропуснала да напиша отзив . Страхотен е хотела . Храната беше разнообразна , буквално всеки ден различно . Вечер програмите бяха доста интересни , даже детските аз ги гледах с удоволствие . За възрастните имаше тематични партита. Като минус отчитам , че плажът е малък , но пък е пясъчен. Чадъри и шезлонзи има навсякъде и не ми е направило впечатление да не стигнат. И градините 😍 страхотни градини с портокали и грейпфрути / мисля , че имаше и ягодова/  , дори ако искаш да си набереш никой не те спира . Персоналът е толкова любезен , че не ни се тръгваше. Ако сте с деца реално водните пързалки бяха за малки деца , нямаше по - големи и екстремни.

# 209
  • Варна
MariaNova, моля сподели примерна програма за почивките ви в Турция. Аз от години искам да сменим Гърция с Турция, но алтернативата ол инклузив ме е отказвала. И ние предпочитаме да пътуваме с кола.
Лита, като цяло първият път когато почивахме в Турция организацията нацяло беше направи си сам. Почетохме по интернет (тогава информацията беше значително по-малко), избрахме къде искаме да отидем като регион, потърсихме места за спане, сметнахме пътя и това беше.
Иначе, както и преди съм споделяла, Пътя нататък го вземаме през нощта, тръгваме след работа и към обяд сме долу, точно за настаняване. Напоследък се научихме да не спим само на 1 място, а да отсядаме за по няколко дни на няколко места, което ни позволява да обикаляме повече. По-добра тактика е, преди оставахме за 10 дни на 1 място и като обиколим близките забележителности до 20-30км. и сме до там. На връщане задължително пътя се разделя на 2 с преспиване някъде по средата, което ни позволява и пазаруване. Като цяло е това. Ако имаш конкретни върпоси, питай.
П.П. И задължително отидете поне за 10 дни, с целия път за по-малко не си струва.

Общи условия

Активация на акаунт