На море в Турция - тема 78

• 65 945
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Берлин
Роже, защо не пишеш директно на хотела си? Знаеш как се прави. Може пък да измислят нещо. Аз пробвам всякакви варианти, не се знае откъде ще изскочи заекът.
Пегасус продължават да ме отчайват. Днес погледнах приложението, че не помня как са ни майските празници, та хвърлих око и на останалите ни полети. Аланя-Истанбул-Берлин ми е на една резервация. Сменили са полета от сутринта на вечерен, Истанбул-Берлин си е в същия час. Нямам никакво съобщение от тях за промяната. Сега не знам какъв вариант да развъртя. Луда работа

# 301
  • София
На рецепцията от хотела ни казаха официалните цени за Land of legends, просто ни предложиха да ни реЗервират и ни провериха кога има точно шоу с маша и мечока и часовете, за да не се занимаваме ние. Тогава се отказахме заради възрастта на детето, но нямаше никаква отстъпка, ще мине интересно ако други хотели имат преференциални цени за гостите си 👌

# 302
Оооо, Роже, какви страшни цени пишеш! Ние миналата година ходихме в Легендите за 48 евро/човек. Мислехме и тази година да отидем, но явно ще пропуснем.

То вярно, че някаква агенция ни организираше нещата, но ние си бяхме бая групичка. мисля още пазя  whatsapp-a на момчето, с което контактувах.
Роже, иска да влезе в самият Аква и Лунапарк където са големите забавления и винаги се е плащало.Правете разлика.Иначе в търговската част заедно с вечерното шоу с лодки е безплатно.

Роже иска там, където аз съм била  -  баш в платената част, много ясно съм го написала. Толкова сте бързала да коментирате, че даже не сте прочела какво коментирате.

# 303
  • на село
Зачудих се какво пък ще е това фамозно място, на тези цени, и реших, че ще го пропуснем.

Какво препоръчвате като дневни трипове по вода от Сиде? На място ли да търся или предварително онлайн?

# 304
  • Варна
Здравейте момичета! Мислим за почивка в Бодрум в края на октомври. Искам да попитам дали времето става за плаж и дали водата все още е топла?  

Почти навсякъде последните смени на летните хотели свършват около средата на месеца , след това остават само целогодишните , а те са с мааалко по различна концепция.

# 305
За цените....Истанбул от преди седмица, улични капанчета, ядене с пиле, или дроб на скара с гарнитура 15-17 лв, бира не даваха сигурно за празника е така, иначе в хран.магазин Ефес 4-6 лв кен. Дюнер много по-зле от нашия 5 лв, по-скъп 10-12 лв. Кюнефе 6-8 лв. Вода малка на корабче пих на малки глътки за 5 лв и на екс от улична сергия за 40 ст. Кафе еспресо под 2,5 не сме пили, пихме и за 4,50 лв. Предполагам на памука ще е по-скъпо. С Кушадасъ мога да сравня но само за кюнефето. Лятото го ядохме за 6 лв.

Въйййй!!! А аз си мислех, че в Бургас е скъпо!

# 306
Здравейте, някой запазвал ли е почивка с Aqua tour? Харесах един хотел - The sense de luxe 5* в Сиде и през тях има места и полет за края на Май. Сред сериозните агенции ли е? Благодаря предварително за всеки един отзив - и за хотела, и за агенцията.

# 307
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате изпитани фирми за трансфер от летище Анталия до Белек.И разбира се по евтини.

# 308
  • София
Здравейте, някой запазвал ли е почивка с Aqua tour? Харесах един хотел - The sense de luxe 5* в Сиде и през тях има места и полет за края на Май. Сред сериозните агенции ли е? Благодаря предварително за всеки един отзив - и за хотела, и за агенцията.

ние сме пътували с агенцията, беше си ок- самолетна програма до Анталия. Позлвахме ги само за полета и резервацията на хотела без груповия трансфер. За хотела нямам впечатления.

# 309
И аз съм ползвала Аква тур, самолетна програма, в Сиде бяхме. Нямам забележки.

# 310
  • Варна
Може ли да ми препоръчате изпитани фирми за трансфер от летище Анталия до Белек.И разбира се по евтини.

https://www.antalyaairportshuttle.net/en/transfer/antalya/transf … port-ayt-to-belek

Това е от сайта на летището в Анталия. Проиграйте резервация за вашата дата и брой хора и ще видите. Май 35 евро излиза. В предната тема или може би в по-предната - беше разисквано надългоо и широко въпросът за трансфера. Много хора бяха изказали мнение.

# 311
  • София
Славейче, няколко пъти съм го споменавал, и не зная дали е в опциите ти фирмата, която аз от няколко години използвам за трансфери, а именно Гет трансфер. Цените им са много добри, и може до два три дни преди трансфера безплатно да анулираш като имаш опции да ти върнат парите или да ти останат за следващи резервации. Тази година само за Анталия имам 10 трансфера с тях. 2 през зимата и 8 през следващите два месеца.
Ползвал съм ги и в Истанбул. Имаш огромен избор от автомобили, а след резервацията имаш директен достъп до шофьора през уатсап и чата на сайта.
https://gettransfer.com/en

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 20:09 от Роже

# 312
Ние пътувахме с Аква тур миналия юни, всичко беше наред. За хотела нищо не мога да кажа. Този юни сме с Тез тур. Полетите са в по-кофти часове 🙁

# 313
  • Beyond the Frontiers
Ние пътувахме с Аква тур миналия юни, всичко беше наред. За хотела нищо не мога да кажа. Този юни сме с Тез тур. Полетите са в по-кофти часове 🙁
Знам, че часовете са важни...но реално те са сигурни седмица преди пътуване.
А Тез тур имат по-читави условия за резервация.

# 314
  • София
Аз пък избрах тез тур точно заради часовете на полетите и 10% депозит. В различните дни са различни часове, дано не ги променят повече. Засега промениха за едната ни почивка от 8:30 на 6:30 от София, което не ме притеснява.
С акватур часовете ни си бяха без промени.

И аз ползвам платформата gettransfer и подбирам по рейтинга

Общи условия

Активация на акаунт