На море в Турция - тема 78

• 66 305
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Цените продължават да се вдигат постоянно. 2-3 дни след като резервирах хотела вече беше с 330лв повече.

# 346
  • Sofia
Скрит текст:
Ами ние ноември месец направихме резервация.
Сега наши приятели искат и те с нас в този хотел.
Занесох капаро и цената от 2960 лв за нас е станала 3640 за тях сега.
Ако сега щях да решавам не бих дала тези пари.
Става въпрос за Анталия с автобус.
Бая височки са станали цените. До миналата година за тази сума можеше да избереш приличен хотел със самолет (за двама). Периодът също има значение, винаги сме ходили средата на май и септември, като подобна сума ни е стигала за 9-10 нощувки. На нас септември винаги ни е бил по-скъп от май, но няма нищо по-зареждащо от моренце в началото и края на сезона. Simple Smile
Приятни почивки на всички! Simple Smile

# 347
  • София
Цените са високи много, това е 😏 Иначе аз предпочитам 5000 за седмица в наистина добър хотел, отколкото две седмици в компромисен. За щастие, има за всеки вкус 👌 Тайланд и други са супер и в близък ценови диапазон, но дългите полети за мен са голям минус.

# 348
Едно бързо въпросче...  Long beach или Club turan prince world? Търся забавления за децата и читава храна. Благодаря Ви

# 349
  • Някъде в Европа...
Понеже почивката наближава, да ми припомните пазарът в Манавгат в четвъртък ли беше?

Едно бързо въпросче...  Long beach или Club turan prince world? Търся забавления за децата и читава храна. Благодаря Ви
Ако децата са по-малки, аз бих предпочела Туран; при по-големи - Лонг бийч заради по-интересните пързалки...

# 350
  • София
Записвам се да следя. Чакам отзиви за новия мегасарай в сиде. Заради ниската цена резервирах в средата на септември. Имам още две резервации- в мегасарай белек и Вон резорт коуст. Някой дали има информация за мегасарай сиде- дали е отворил вече?

# 351
Цените са високи много. И ние сме с компромис, няма как. Ние резервирахме  за Кушадасъ Ephesiq holidey, фамилна стая изглед море 2100 от 10.06 - само информативно.

# 352
Понеже почивката наближава, да ми припомните пазарът в Манавгат в четвъртък ли беше?

Ако децата са по-малки, аз бих предпочела Туран; при по-големи - Лонг бийч заради по-интересните пързалки...
На 4 и 10 г са, не можем да вземем решение...

# 353
  • София

На 4 и 10 г са, не можем да вземем решение...
Туран- имаш повече забавления за децата, а и територията му е по-хубава.

# 354
Нашите деца са на 9г и на почти 3г и избрахме Туран (ще ни е четвърти път там). На Лонг бийч ме притеснява, че територията е  по малка и става голяма навалица. В Туран се разпределят някак си по равномерно хората или поне такъв спомен имам.

Аз чакам отзиви и/или нова информация  за Селектум Комфорт Сиде Simple Smile

# 355
  • Beyond the Frontiers
За новия Мегасарай цените ги вдигнаха драматично...
В края на април 1300 евро за двама в края на август. Сега са 2000 евро.

# 356
Аз пък чакам отзиви за Selectum for two side Rolling Eyes

# 357
Здравейте!

Нова съм в групичката, но искам да попитам нещо. През септември се омъжвам и за меден месец сме се насочили към Турция, Анталия, съответно медения месец ще бъде нещо в порядъка на 01-08.10 и искам да попитам някой ходил ли е тогава в Анталия, как е времето, става ли за плаж или е повече за релакс и почивка. Също така се колебаехме между Бодрум и Анталия и заради времето се ориентирахме към Анталия с нагласата, че е по-надолу и ще е по-топло. До сега сме били в Кушадасъ през септември и времето беше хубаво, но за октомври малко се притеснявам.
Очаквам вашите отговори и благодаря предварително! RelaxedRelaxed

# 358
Здравейте!

Нова съм в групичката, но искам да попитам нещо. През септември се омъжвам и за меден месец сме се насочили към Турция, Анталия, съответно медения месец ще бъде нещо в порядъка на 01-08.10 и искам да попитам някой ходил ли е тогава в Анталия, как е времето, става ли за плаж или е повече за релакс и почивка. Също така се колебаехме между Бодрум и Анталия и заради времето се ориентирахме към Анталия с нагласата, че е по-надолу и ще е по-топло. До сега сме били в Кушадасъ през септември и времето беше хубаво, но за октомври малко се притеснявам.
Очаквам вашите отговори и благодаря предварително! RelaxedRelaxed

Ходили сме два пъти в Анталия в края на октомври, началото на ноември. Времето беше чудесно, водата в морето беше топла и ставаше за къпане. В момента обаче, в който слънцето се скрие, си трябват жилетки и дълги панталони.

# 359
  • Берлин
Миналата година бяхме в Белек първата десетдневка на октомври. Басейните ми идваха студени, морето беше чай. Само една вечер наметнах връхна дреха. И най-големият плюс - нямаше тълпи мрънкащи деца и врещящи майки около тях.

Общи условия

Активация на акаунт