Черен и бял списък на фризьорите!?

• 264 324
  • 898
  •   1
Отговори
# 240
ПОСЛЕДНО НЕ МИ СТАВА ЯСНО ,в крайна сметка има ли свестен фризьорски салон във Варна и кой е той???Sad ВАЖНО МИ Е

# 241
ПОСЛЕДНО НЕ МИ СТАВА ЯСНО ,в крайна сметка има ли свестен фризьорски салон във Варна и кой е той???Sad ВАЖНО МИ Е

аз ходя при едно моми4е,салона и е над турския ресторант(до паспортното)прави невероятен цвят!издухва перфектно-хем съм с къдрева коса и съм по сложна в изправянето!!!от там си купувам и профес. козметика за коса!

# 242
  • София
някой знае ли Катя Евро къде се фризира? Винаги е сперфектна коса, а новият й цвят е разкошен

# 243
някой знае ли Катя Евро къде се фризира? Винаги е сперфектна коса, а новият й цвят е разкошен

В салона в Кемпински хотел Зографски.

# 244
  • София

В салона в Кемпински хотел Зографски.

Той е на приятелката й Валя Горанова /съпругата на Орлин Горанов/ Simple Smile

# 245
Може ли да ми препоръчате фризьорка,която взима само цъфтежите без да скъсява косата. newsm78

# 246
  • София
Може ли да ми препоръчате фризьорка,която взима само цъфтежите без да скъсява косата. newsm78
отиди на гореща ножица,за да не ти взимат от дължината  Wink

# 247
А някой от Варна да похвали за белия списък?  Hug

Студио К2 на Дондуков, Маги, но май е оЩе в май4инство. Колежката й Краси съЩо е добра, но Маги е по добра  Wink

# 248
отиди на гореща ножица,за да не ти взимат от дължината  Wink
Аз съм чувала,че това изтощавало косата.... newsm78 Sad

# 249
Ходи ли вече при "Капанов" ? И какви са ти впечатленията оттам?

# 250
  • София
Да похваля Теодор от Кало на хотел Плиска! Много добре подстригва и изсушава!
Оправи ми смотаното каре, дето си го мъкна от септември, от една девойка в Капанов на Скобелев. Християн от там също е смотан - работи много бавно, и накрая нищо.
Тогава ме пострига тя, защото го нямаше Петьо - от него бях много доволна.

# 251
  • София
Не съм си сменяла фризьорката от 15г- Христина ,Плиска,откъм хотела- стария фризьорски салон в блока откъм булеварда
  bouquet  bouquet  bouquet

Бих желала да пробвам услугите на тази фризьорка. Може ли да ми изпратиш точния адрес, че местоположението ме устройва, а не познавам района.

# 252
  • в града на атомното слънце :)
Привет на всички. Аз не съм от Сф., но моя приятелка ме заведе при Марин и Мишо - в самостоятелното им студио в "Борово" и съм страшно доволна  Hug Hug Hug. Ще се замисля сериозно дали да не се разкарвам за едната прическа всеки път до София  Thinking

# 253
за Capelli Brillianti - до преди  половин  година ходех  редовно в салона в Хотел  Вега, там  Алба постригва (и  всичко останало)   супер,  но не ми  хареса това, че си  записваш час при  някой,  а после той  е зает или уморен или го няма и  някой друг те постригва и  никога не знах  какво да очаквам,  затова спрях  да ходя там. А този Петър  Духарски поне тогава беше в салона в Борово.

# 254
имате ли  някакви  впечатления от  Nail Bar  в Лозенец?

Общи условия

Активация на акаунт