Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 177
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 410
Еее, големи сте детективи, признах ви. Със сигурност колието е за Елена.

# 1 411
  • София
Аз това исках да питам вчера- що са снимали Боряна как скача във водата с дрон. Simple Smile

# 1 412
За довечера залагам на Крисия, че ще си ходи. От останалите моми Елена, Боряна, Ирина, Микаела, Джия, Айлин, Елисавета, Валерия ги има в следващи епизоди. Виктория има роза. Пам още не ми се вярва да я махне на този етап. Та остават Поли, Крисия, Ивелина и Меган, но Меган нещо пак излезе на преден план, та и тя едва ли ще  е.

Но в анонса се казва, че ще е "една от най-емоционалните раздели", а от Поли, Крисия, Ивелина само Крисия си я представям да тръгне да реве (все пак последния път, когато си помисли, че ще си ходи, изпадна в нервна криза).

# 1 413
  • Луната
Според мен или Ивелина, или Крисия си тръгва тази вечер. Тези сълзи накрая... натам ме водят

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 13:34 от Woman^In^White

# 1 414
Ами нали е тема за спойлери Simple Smile Аз само не разбрах, какво стана със слуха, че Ирина печели и че са ги виждали след края на предаването заедно в чужбина. За кьорфишек ли се обяви или не се знае?

# 1 415
  • На морето!
Тази тема би трябало да се казва "Ергенът- предположения и догадки". Не знам защо админите не променят името и не допуснат да направим една за спойлери от останалите риалити формати.

# 1 416
В предположенията и догадките ни има повече истина, отколкото в спуснатите спойлери, които някой отнякъде е чул (или е бил заставен тук да напише).
Кьорфишек е за Ирина, била е активна в СМ още преди финала.

# 1 417
Ами нали е тема за спойлери Simple Smile Аз само не разбрах, какво стана със слуха, че Ирина печели и че са ги виждали след края на предаването заедно в чужбина. За кьорфишек ли се обяви или не се знае?

До колкото разбрах, този слух се изчерпва с това, че тя е била на ски във Франция и че на едното й стори в отражението на очилата й има тъмнокос мъж. Не знам да има друг слух, че са виждани някъде.

# 1 418
Сега превъртях първия подкаст с Блага в Комеди клуба и всъщност тя казва, че Евгени си е намерил гадже в предаването, но не казва, че това е победителката в него. Т.е. може би има вариант да печели Валерия, но той да е с Ирина или Елена. Или пък да печели Елена пък той да е Валерия.
Нямаше да си блъскаме така главите, ако бяха отишли на козметик след предаването да споделят всичките си емоции и преживявания.😁

# 1 419
Да,и Наум каза,че е във връзка с участничка,т.е.не  каза с победителката.

# 1 420
Не че значи нещо особено, но при тази суша за спойлери...
Коментар в инстаграма на Елена, на който тя е сложила сърчице

# 1 421
  • Луната
Сега превъртях първия подкаст с Блага в Комеди клуба и всъщност тя казва, че Евгени си е намерил гадже в предаването, но не казва, че това е победителката в него. Т.е. може би има вариант да печели Валерия, но той да е с Ирина или Елена. Или пък да печели Елена пък той да е Валерия.
Нямаше да си блъскаме така главите, ако бяха отишли на козметик след предаването да споделят всичките си емоции и преживявания.😁
Аз мисля, че Елена НЕ печели формата! А това колие е нещо като приятелски жест към нея... В предстоящая епизод се взима много насериозно с това "Кауза пердута  сте тука всичките!" Ленче слез на земята! LaughingLaughingLaughing

# 1 422
Според мен най-простото обяснение е вярното: избрал си е Валерия, заедно са още, затова и двамата са се покрили в момента. Може би са очаквали тя да получи добър едит и да е любимка на публиката. Интересно ми е обаче тази клюка от потребителка, която каза, че Валерия си имала приятел и той я разкарал, защото си пишела с Евгени... Вярвам на потребителката, защото и в стари коментари е казвала, че познава Валерия.

# 1 423
Не че значи нещо особено, но при тази суша за спойлери...
Коментар в инстаграма на Елена, на който тя е сложила сърчице

Вече трябва да се радваме и на малкото! Какво ли е забелязала обаче,дето ние тук не сме?Аз се пренесох засега тук,че в другата тема стана много грозно и търпението ми се изчерпа.

# 1 424
Аз мисля, че Елена НЕ печели формата! А това колие е нещо като приятелски жест към нея... В предстоящая епизод се взима много насериозно с това "Кауза пердута  сте тука всичките!" Ленче слез на земята! LaughingLaughingLaughing

Аааа, колко да е приятелски този жест? Аз пред нито един приятел не съм стояла по ц*ц* .

Общи условия

Активация на акаунт