Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 197
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 455
Полито и то пълнеж! Нервна катерица! 😂 цялото й участие беше да маже някакъв спонсориран крем, че нали е фармацевт. Той генчо е черничък, не гори толкоз лесно!

# 1 456
От гледна точка на това просто да са на финал и да са по-близо до победата от Валерия или Айлин, да бих се изкефила и аз. Обаче наградата Евгени не бих я пожелала на нито едно от момичетата. Бих казала нека си тровят нервите взаимно с Валерия, ама дори и за нея ми е жал, защото е твърде млада, за да го понася тоя токсичен пън.

# 1 457
От гледна точка на това просто да са на финал и да са по-близо до победата от Валерия или Айлин, да бих се изкефила и аз. Обаче наградата Евгени не бих я пожелала на нито едно от момичетата. Бих казала нека си тровят нервите взаимно с Валерия, ама дори и за нея ми е жал, защото е твърде млада, за да го понася тоя токсичен пън.

Тя като му кресне пет пъти с тая веничка и като направи селския скандал, поне ще са си взаимно токсични. Тя Валето си е същия токсичен екземпляр като Генчо.

# 1 458
Няма да си тръгне Айлин днес със сигурност - още не сме видяли тази рокля (от промото в 1-ви епизод), и довечера пак не е с нея. Изглеждаше, че този кадър е от големия скандал между Валерия, Ирина и Елена, който тепърва предстои.

Има и още един кадър с нея, който мисля, че не сме видяли (поне аз с толкова грозен грим не я помня):

Не са ги излъчвали и двата кадъра, така е.
Айлин си тръгва сравнително скоро, но със сигурност не е следваща. От статистките остават Крисия и Ивелина, от несъвместимите - Ивелина и Пам и чааак тогава ще се огледа в тези, с които е имал "нещо" (Мика, Меган, Поли и Айлин). Боряна и тя отпада около Пам/Айлин, ако съдим по социалните мрежи.
А Валерия, Елена, Джия, Виктория и Ирина знаем, че отпадат съвсем в края.

# 1 459
Ама какви етикети се лепят така лесно и в тази, и в другата тема. Валерия била токсична, защото не може да се владее добре. Щом така сте преценили.

# 1 460
То се видя, че не се владее. Крещи като селянка, докато другите й говорят спокойно. Ами то това същото като го направи и с гаджето… представям си! За мен това си е токсично. Не търпя да ми крещят. А камо ли мъжа ми да си позволи. Емоционално нестабилни хора…

# 1 461
Спойлер за токсичност има ли?

# 1 462
Има по-емоционални хора, които не са токсични. Повярвай ми има много на пръв поглед хрисими хора, които са страшно манипулативни и далеч по-токсични. Такива хора понякога докарват емоционални хора до само*бийство.

# 1 463
Много моля, една тема (основната) е достатъчна за доказване как по-голямо вселенско зло от Елена няма, а Валерия е топ херувимче.

# 1 464
Не знам как мога да си мисля, че победителката е друга, различна от Елена, след такъв подарък. Ами, че това си е признание за сериозни чувства.

# 1 465
Много моля, една тема (основната) е достатъчна за доказване как по-голямо вселенско зло от Елена няма, а Валерия е топ херувимче.

Тази тема на този етап по нищо не се различава от другата. Предположения и изказване на предпочитания. Затова третирам двете теми като взаимозаменяеми.

# 1 466
Добре, значи третата участничка е измежду Джия, Ирина, Виктория? Мн бре.
Поне нямаме Денис, че с тая рокля..

# 1 467
Няма да си тръгне Айлин днес със сигурност - още не сме видяли тази рокля (от промото в 1-ви епизод), и довечера пак не е с нея. Изглеждаше, че този кадър е от големия скандал между Валерия, Ирина и Елена, който тепърва предстои.

Има и още един кадър с нея, който мисля, че не сме видяли (поне аз с толкова грозен грим не я помня):

Да,така е ,наистина
 А сякаш някъде попаднах и на една кафява рокля,която не съм виждала. Но не знам къде. Търсех сега и нищо не намирам. Да не съм я сънувала 😂

# 1 468
Ирина беше споделила в инстаграм една снимка от някакъв мото събор. Та там е с мъж, който обаче е с каска и поне аз не мога да преценя възможно ли е да е Евгени или не. Като цяло не ми изглежда като човек запален по моторите.

# 1 469
Хареса ми как Евгени грабна Ленчето и някой й каза
Елена, ще ти съберем багажа 😂

Също много обичам да пътуваме в колата
И да ми държи ръката или крачето докато кара и до ми целува ръката
Уникално е!

А Геньо направи това🥰
Хареса ми и се усмихнах искрено
Това са малките моменти 💌

Общи условия

Активация на акаунт