Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 765
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 320
Не мога да ви разбера какъв оператор освен дрон търсите на кадри от подобна дестинация.
На едните кадри двмата са се качили на скала по средата на "океана" Stuck Out Tongue Winking Eye като са стигнали дотам по всяка вероятност с плуване. На другите кадри са се покатерили на стръмни камънаци (и от двете страни), на които стъпва крепостна стена.
А и чисто кинематографично стоят много по-добре кадрите от дрон включващи цялата локация и двойка на фона. Дронът също могат и да им го наврат в лицата, не е нужен оператор.

Хватката е, че се изчерпаха подсказките от първи епизод. А сме още на средата.
Дали е по форматна рамка ТОЧНО в 12-ти 13-ти епизод да дават "подаръка на раздора"? Защото малко така излиза. Satisfied

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 12:22 от geri1919

# 1 321
  • Разпиляна във въображението
Сипматични предложения за мъже. Сега си представям до тях Габи, Евгения и т.н., или Пам. Ако мъжете нямат интерес към дами плюс сайз не виждам смисъл да ги вкарват в подобно шоу. Ако ли имат - значи да са повечко. Мисля си, че минимумът за такива предавания е жените да са симпатични. Все пак ние "гледаме".

# 1 322
  • София
Остана и жената котка, която мисля, че разпознахме като Джия.

# 1 323
Остана и жената котка, която мисля, че разпознахме като Джия.
И Боряна като Мерилин.
Ролеви игри. Покриват още един фетиш.

# 1 324
Clouded,благодаря за клипчето.Не бях го гледала ,че нещо не ги долюбвам тия двамцата,но сега им дадох шанс.Единственото важно,което разбрах ( и то ако е истина,а не само да си вдигат рейтинга),е че Евгени е заедно с участничка от сезона-не казаха с победителката.

# 1 325
  • софия
Пламена, Пам ли трябва да е?
Не ми харесва този Лефтеров на мен. Предпочитам Петър от Фермата или Григор Димитров, въпреки да знам, че е невъзможно ;д

# 1 326
  • sofia
Еее, Григор Димитров ще е мега попадението, но няма начин 😍

# 1 327
След края на първия сезон Любомир Жечев беше казал в един клип, че са му звъняли да го викат на кастинг за ерген за 2я сезон, но той им отказал директно. Беше го само яд, че не е питал първо за хонорара, за да може да сподели после какъв е.

# 1 328
Успешни мъже с истинска професия никога не биха отишли да се излагат в подобно шоо.

# 1 329
Много мъже са отказали. Затова нямам надежда за нещо качествено. Иначе кастът на жените този сезон е по-добър за мен.

# 1 330
Правилно го каза-мъже! То този мъж ли е?Акъла му като на пубер.

# 1 331
Clouded mind , благодаря, аз помислих, че е нещо ново. Този съм го гледала, не помня а подробности, но сякаш наистина казаха нещо такова. Сега ще пусна пак.
На мен нито Стратимир, нито приятелчето му Лефтеров ми се гледат в още едно реалити. А и не мисля, че са подходящи. Стратимир ми е направо гнусен и грозен, за поведението и mindset-a му нямам думи, а Лефтеров уж големият мъж, всъщност е пълен жалкар, обиколи де що има подкаст да се обяснява за ситуацията с Мирела, никакво достойнство.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 11:30 от Greatness

# 1 332
Как изтичат тези видеа ?

https://vm.tiktok.com/ZGJ53Wb3W/

# 1 333
  • Разпиляна във въображението
Нещо подобно няма ли още в началото на предаването, където е направен обзор?

# 1 334

Всички тези кадри са от промото в 1я епизод.

Общи условия

Активация на акаунт