Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 780
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Варна
Е, не. Нов самовлюбен пуяк вече ще бъде банално.

# 1 306
Е Юлиан Костов е в Нетфликс 😁 снима се в Shadow and bone.
Иначе Любо никога няма да се съгласи. Не знам изобщо и дали ще му намерят момичета да се разберат с неговото чувство за хумор. Прекалено е директен за да ги гледа и да им говори мило.
Да, да, имах по-скоро предвид да го гледаме в още техни продукции Simple Smile
Любо и според мен няма да се навие, с много неща се занимава и не мисля, че могат да го съблазнят с някакъв хонорар. А и е много опърничав и не мисля, че ще се разбере с продукцията. Но им е време за известен ерген поне от ранга на Любо, а не трети такъв, когото публиката изобщо да не познава.

# 1 307
Стратимир и Лефтеров не бяха ли братя?

Ако за този стратимир говорите, мега противен и наистина има нещо офф в него, някой каза, че изглежда нечистоплътен и тн, има нещо такова, абе, антипатичен е и далеч от привлекателен мъж за ергена.

# 1 308
Напълно съм съгласна с Clouded mind. Ще спечели Валерия, а другото са партенки от продукцията, за да поддържат интереса и да не е очевидно уж. По-голям спойлер от това, че момите от настоящия сезон още я мразят и неприятните чувства не са избледнели за 5 месеца, а пък момите от стария сезон я защитават, здраве му кажи. Simple Smile
P.S. Лимонче, след снимката на Медникаров и аз се сетих за любимеца ми Theo James и в следващата секунда гледам - ти си го постнала. Joy Де да можеше да го поканят него, ама ще трябва да спестяват от закуски 100 години.

# 1 309
Къде е този клип? В канала им го няма, в инста профила ми също.
Юлиан Костов е много зает, надявам се никога да не опира до "Ергенът", дори и американския формат. Чакаме го в Холивуд или поне Нетфликс!
Другите ви предложения обаче са супер, този Мартин не го знаех, но изглежда много добре. Лефтеров пък освен симпатичен, е и забавен, свеж и не на последно място - познат на продукцията. Пак е музикант, но съвсем различен като профил от Евгени. Ако не са го скаутнали досега, дано ни прочетат и да се свържат с него. Ще е камък в градинката на петното Стратимир, нали от един формат излизат, но втория за нищо не става (освен за пример какъв не трябва да е съвременния мъж).

В клипа на Наум за Ергенът разкриват за "тежкото решение" от средата на сезона, ако не сте го гледали - вижте го, ако не друго, то поне е направено добре.

# 1 310
Аз не планирах да гледам трети сезон, но ако поканят Юлиан Костов (в някоя драстично алтернативна вселена), пак ще ме прилъжат, признавам. За селски, нарцистични бекове като Генчо нямам повече излишни нерви.

# 1 311
Е как десетина над сто трябва да са най-  малко.

ако са кеш или в някаква друга форма, с която FX Kamera разплаща,  може 😃

# 1 312
Къде е този клип? В канала им го няма, в инста профила ми също.
Юлиан Костов е много зает, надявам се никога да не опира до "Ергенът", дори и американския формат. Чакаме го в Холивуд или поне Нетфликс!
Другите ви предложения обаче са супер, този Мартин не го знаех, но изглежда много добре. Лефтеров пък освен симпатичен, е и забавен, свеж и не на последно място - познат на продукцията. Пак е музикант, но съвсем различен като профил от Евгени. Ако не са го скаутнали досега, дано ни прочетат и да се свържат с него. Ще е камък в градинката на петното Стратимир, нали от един формат излизат, но втория за нищо не става (освен за пример какъв не трябва да е съвременния мъж).

В клипа на Наум за Ергенът разкриват за "тежкото решение" от средата на сезона, ако не сте го гледали - вижте го, ако не друго, то поне е направено добре.
Ето този визирам, надявам се да не подвеждам и наистина тук да го е казал.

# 1 313
Там да по средата на видеото.
Но с това ранно отпадане на Айлийн очаквам буря в рая😂

# 1 314
Цитат
Зрителите ще станат свидетели и на ответната реакция на една от претендентките, която усеща, че Евгени я пренебрегва и не харесва подхода ѝ. Емоциите ще вземат връх, след като „ергенът“ дори не забелязва подаръка, който тя е подготвила специално за него,
Май за Ирина става дума - има я в промото в 1я епизод как плаче и е със същата прическа и обеца като от утрешния епизод.

Ирина плаче и на церемонията (със същата рокля е в промото, както и Елисавета)

# 1 315
Боже, какви глупости говорят тия двамата и за колко невероятни, и значими се имат! А пък предаването според тях е... космическа одисея! 😂

# 1 316
Ако кандидат ергените ви са от Игри на волята или друго риалити на Нова, не съм сигурна след колко години могат да участват в риалити на BTV.

# 1 317
Само на мен ли ми прави впечатление, че снимките и кадрите на срещата на Евгени с Елена са снимани отдалече с дрон сякаш само!? 😀
Що ли така? И банския е сякаш баба ми е на плаж.... дали щото в тяло Ленчето си е доста отпусната(да не кажа доста) та да не личи мм?

на мен ми се струва, че e така, защото Елена е само по татуси нагоре : )))
размазано е, но качеството е много зле

# 1 318
Е, верно ли се е съблякла само по гащи на първа среща 🤨

# 1 319
Няма лошо и ми се връзва повече със заснемането с дрон, отколкото другото предположение.
Най-малкото ще сменим изтърканата плоча  за Пламена, Габи и Елисавета в коментарите и ще имаме нова тема за обсъждане.

Общи условия

Активация на акаунт