Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 783
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 290
Виктория започва да води йога практики в едно йога студио до нас Satisfied  Но някак не мога да се доверя ''в ръцете'' на човек, който е участвал в предаване като Ергенът, но все пак, ако отида веднъж да я видя как е, ще ви кажа.

# 1 291
То това за обрата в средата на сезона от къде тръгна всъщност? Сигурно ли е?
И Теа и Наум наистина ли така директно са казали,че ако е две седмици щеше да има друг развой. От една страна може да е въдичка,но от друга защо да си измислят..нали Наум ще се гласи за трети сезон - ако ни подведе така,кой ще го харесва после? Ще настрои публиката срещу себе си..

# 1 292
Тъй като вече няма никаква интрига за този сезон, предлагам да нищим следващия:) И без това от продукцията четат тематам, поне да взимат свежи идеи за следващия ерген:)

# 1 293
Тъй като вече няма никаква интрига за този сезон, предлагам да нищим следващия:) И без това от продукцията четат тематам, поне да взимат свежи идеи за следващия ерген:)

За следващия сезон Лефтеров от игри на волята 😄 а за този Стратимир не знам дали се гъбарка сам със себе си или иска да се самопредлага, но чух тук там от подкастите на Неделчо и 10 от 10 коментираха старите ергенки и Блажка му вика ставаш, ставаш 😄😄

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 23:04 от Poli_tod

# 1 294
О ако е Лефтеров, ще гледам по 20 пъти на ден

# 1 295
. ..нали Наум ще се гласи за трети сезон - ако ни подведе така,кой ще го харесва после?
А сега кой го харесва? По-жалко и смешно присъствие в този формат от неговото има ли?

# 1 296
Не знам дали е свободен, иначе веднага го слагам за сезон 3

# 1 297
Не знам дали е свободен, иначе веднага го слагам за сезон 3

Харесва ми. Прилича на този мой любимец Знаем ли дали може да води разговор с повече от 2 изречения?

# 1 298
За следващия сезон единствено трябва симпатичен, с нормална мисловна дейност мъж, който може да върже приличен разговор от поне 5 изречения. И ако може да не запълва конфузните и мълчаливи моменти с целуване. Не вярвам някой наистина свестен и успял мъж да се съгласи, така че нека поне да е на някакъв приемлив минимум. Иначе ми се иска да видим един елегантен сезон, без привкус на чалга. Но е загубена тази битка. Затова предпочитам да има Момата, а не Ергенът.

# 1 299
На мен Стратимир ми изглежда мърляв и нечистоплътен с тъпа прическа. Нека си остане само в дълбоките дебри на интернет и не се изявява повече по телевизията. За Лефтеров обаче подкрепям. Предложеният Мартин също ми харесва. Аз се сещам за Любо Жечев, който ако си спомням правилно вече веднъж е отказал да бъде в ролята на ергена и Юлиан Костов, който също е симпатяга.
Ако се водя по логиката на продукцията обаче, те търсят лица, които досега не са били познати на българската публика. Но може след този сезон да видят, че не става само с глътнали бастун 'жентълмени' и да изберат някой по-разчупен и ведър момък.

# 1 300
Любо Жечев беше много секси навремето в Къртицата

# 1 301
Цитат
Зрителите ще станат свидетели и на ответната реакция на една от претендентките, която усеща, че Евгени я пренебрегва и не харесва подхода ѝ. Емоциите ще вземат връх, след като „ергенът“ дори не забелязва подаръка, който тя е подготвила специално за него,
Май за Ирина става дума - има я в промото в 1я епизод как плаче и е със същата прическа и обеца като от утрешния епизод.

# 1 302
_Mishlence_ отлично попадение!

# 1 303
Юлиан Костов е много зает, надявам се никога да не опира до "Ергенът", дори и американския формат. Чакаме го в Холивуд или поне Нетфликс!
Другите ви предложения обаче са супер, този Мартин не го знаех, но изглежда много добре. Лефтеров пък освен симпатичен, е и забавен, свеж и не на последно място - познат на продукцията. Пак е музикант, но съвсем различен като профил от Евгени. Ако не са го скаутнали досега, дано ни прочетат и да се свържат с него. Ще е камък в градинката на петното Стратимир, нали от един формат излизат, но втория за нищо не става (освен за пример какъв не трябва да е съвременния мъж).

В клипа на Наум за Ергенът разкриват за "тежкото решение" от средата на сезона, ако не сте го гледали - вижте го, ако не друго, то поне е направено добре.

# 1 304
Е Юлиан Костов е в Нетфликс 😁 снима се в Shadow and bone.
Иначе Любо никога няма да се съгласи. Не знам изобщо и дали ще му намерят момичета да се разберат с неговото чувство за хумор. Прекалено е директен за да ги гледа и да им говори мило.

Общи условия

Активация на акаунт