Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 785
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Кадарът на Теа стана като “клипа на Глория”, дето Виктор и Генчо участвали 🤣

Много ми е забавно с вас ❤❤ Дано да има за кво да се пънем.

# 1 276
Миналото си е минало, важното е, че участието им в това нещо им предопределя светло бъдеще! Trollface

# 1 277
в кадъра на Теа нали била някаква продуцентка или режисьорка забравих каква беше, при всички положения жена, работеща за предаването

# 1 278
  • Луната
Моето предположение /с което не ангажирам никой/ е, че на финала са Валерия, Елена и Ирина.
Ще си върна към този пост като свърши Ергенът2, за да видя дали съм била права!
Според мен Елена не печели /нямам итформация, и не съм свързана по никакъв начин с продукцията/, защото .се държи като отхвърлена мома в постовете й в социалните мрежи. Да, може да е блъф, но много ме съмнява.
И теориите за конспирация в темата са ми малко пресилени.
Хубаво е да има и фалшиви новини, за да може всеки сам да си прецени на какво и на кого да вярвя.

# 1 279
Това цялото хвалебствие от бившите скумрии към Валерия едва ли е безцелно. След тоновете хейт миналата година, се опитват да ни убедят за каква чиста любов става дума. Толкова чиста, че за да не накърни честта ѝ, преспива с Боряна. Благата ракия с Валерия след брака. Подготвят  ни за победител точно тя. Всеобщата любимка Александра я харесва. Значи и ние трябва да я харесваме.
Яд ме! Много ме е яд! Не защото не е Елена, а защото е Валерия.

# 1 280
Започнах да следя темата за спойлер за Един за друг и Кухнята.Но някак ме зарибихте и въпреки че не гледам ергена,ви чета.И според мен Елена е отхвърлена и подлъгана и постовете и са си баш на наранена жена.Колкото и от бтв да се стараят с фалшиви спойлери,чак такъв мащаб и капацитет едва ли имат за всички конспирации,които някой от вас споделят.

# 1 281
Всичките се пънете, че не била Елена, обаче не казвате коя е.

Източниците, на които вярвахме и са ни донасяли вярна информация, всичките мълчат все едно затвор ги грози. Та си правете сметка.

Аз не си представям да имам познат с вътрешна информация и въпросът ми към него да не е "коя печели?", а "Елена печели ли? Ама кажи само да или не, не ми казвай друго." 😅

# 1 282
  • Варна
На мен не ми се връзва Валерия да е победителка само заради това, което каза Наум във видеото, което бяха качили с Теа преди старта на сезона: "Ако сезонът беше 2 седмици, развоят на събитията може би щеше да е различен." Колко по-различен да е, ако печели именно първоначалната му фаворитка?

# 1 283
Срещу солиден хонорар, в продължение на три месеца, световно известен пианист се целува и натиска с двайсетина жени със съмнително минало.
не мисля, че десетина хилади лева са солиден хонорар, за да свири всяка по сценарии… такъв си е човека просто…природа

# 1 284
Имаше няколко човека тук,които по някаква линия познават хора от продукцията и всеки каза,че не издават нищо тази година,заради договоритв. Защо бившите участнички да знаят от същите тези хора от продукцията? Разбирам някоя да е приятелка на Валерия,ок, но иначе не мисля че се прехласват по нея защото знаят че тя печели,а защото не са по-различни като поведение и манталитет.

# 1 285
  • Варна
не мисля, че десетина хилади лева са солиден хонорар, за да свири всяка по сценарии… такъв си е човека просто…природа
Е как десетина над сто трябва да са най-  малко.

# 1 286
Много точно казано! Едва ли бившите моми знаят коя е победителката,освен ако самата победителка им е казала,ако се познават.

# 1 287
Тя Елена добре коленичи пред Евгени и му се подпалва, но дали в един момент няма да и омръзна да е подчинена на някого, който само стои и чака тя да направи нещото първа?

# 1 288
Аз съм забелязала, че в предаванията на тези продуценти най-очевидният и простичък отговор е верният, затова ще кажа, че за мен Валерия печели, а фалшивото инфо се спусна, за да не изглежда предвидимо предаването. По същата причина и Наум издаде за "неочакван избор по средата на сезона", както и Евгени, който е по-неангажиран с предаването от хората, които не го гледат, намекна, че "още нищо не сме видели". Еми не, видели сме всичко, най-много още някой скандал и някоя друга нацелувана мома да видим.

Колкото до "старите моми" - те имат действащи договори с продукцията, като нищо са ги впрегнали да защитават Валерия, дори и да не им е обяснявано, че печели. По друг начин не мога да си обясня защитата към нея на фона на всеобщото мнение.

# 1 289
И според мен намекването за обрат е супер измислено. Просто да има интрига.
Друго ми е интересно, какво е станало с Виктория. Забелязах я на диванчето до Габи и Валерия, може да е минала към тях и да съжалява.

Общи условия

Активация на акаунт