Спойлери от реалити предавания - тема 10

• 152 791
  • 1 584
  •   1
Отговори
# 1 260
Точно така, синята рокля и зеленикавата му риза от сцената с вземането на рамо са на пясъка във втория кадър. Интересно, май почти всички любовни сцени от промото в първи епизод ще са се извъртели до края на тази седмица. Няма да се е случила сцената в басейна и прегръдката с момичето в лилавата дантелена рокля, която казва "стига ми да те усещам" - май Джия. Няма много жокери за по-нататък, а остава кажи-речи половин сезон.
Джия е това, да. Има кадри как пеят Shallow на пианото и на кадрите с прегръдката май е със същия тоалет или доста подобен (а както сме забелязали ги обличат със сходни типове дрехи).
Също се сещам, че имаме и още една целувка с Боряна, целувка с Елена и сцената с "ти май не ме разбра".
Както и среща на тъмно с Айлин, облечена с розово сако, май не са я давали.
Но няма повече общи кадри на момичетата.

И друго ми хрумна - може недооценената девойка да е Ивелина. Тя обаче не отпада преди срещата с Елена.

# 1 261
Clouded Mind, имаше и няколко, незначителни вероятно, пейкинга с Меган в кадрите от първи епизод.

Тази тема ври от подставени лица. Ама буквално ври. Не знам дали сте наясно, обаче си личите. За окото на почти всеки пребивавал в този тип теми във форума за два-три месеца си личите. Та, тезите ви имат обратен ефект. "Потвърдените информации" пък ни говорят да мислим точно обратно.

Онази изнесена дискусия със скрийншотове, че ни баламосват, е дори по-подозрителна от "сигурните източници", които се цитират тук.

Всичките се пънете, че не била Елена, обаче не казвате коя е.

Източниците, на които вярвахме и са ни донасяли вярна информация, всичките мълчат все едно затвор ги грози. Та си правете сметка.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 19:18 от geri1919

# 1 262
Преброихте ли колко са розите на масата и строените девойки?
Дали си тръгват две де...
Иначе и аз мисля, че ще си е Валерия, просто няма как да не си доизиграят сценария...
С Елена изобщо не си отиват. Изобщо.
и на мен ми мина тази мисъл, още повече, че го твърдя в предишни постове, когато броих девойките от снимките, в които Евгени нарамва Елена… и все ми се струва, че Пам  няма да издържи на напрежението и ще пожелае сама да излезе

# 1 263
  • София
Айде сега! Евгени щял да се насочи към някоя по-стройна.... та тя като си сложи високите токчета да стърчи над него. На някой некомплексиран мъж ръстът на жената до него няма да му пречи. Но нашият ерген вече прояви доста комплекси в това предаване, затова никак не  ми се вярва, че ще му е все тая дали на фона на висока и стройна жена неговите сто седемдесет и няколко сантиметра  ще личат съвсем отчетливо.
Елена има съвсем хармонично тяло и изправена до него е видимо по-ниска. Идеална си е като фигура за ръста на Евгени.

В първия епизод Евгени каза, че иска да изживее любов като на родителите си - още като види бъдещата си жена,пведнага да я познае. Първата му среща беше с Валерия. Така че - като нищо ще е тя. Което не е добра новина, но.....

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 20:09 от Vivi

# 1 264
Не е добра новина за кого? Предпочитам Валерия пред спряганите други финалистки. В началото не я харесвах, но монтажът и темата промениха мнението ми.

# 1 265
  • Мюнхен
Тази тема ври от подставени лица. Ама буквално ври. Не знам дали сте наясно, обаче си личите. За окото на почти всеки пребивавал в този тип теми във форума за два-три месеца си личите. Та, тезите ви имат обратен ефект. "Потвърдените информации" пък ни говорят да мислим точно обратно.

Онази изнесена дискусия със скрийншотове, че ни баламосват, е дори по-подозрителна от "сигурните източници", които се цитират тук.

Всичките се пънете, че не била Елена, обаче не казвате коя е.

Източниците, на които вярвахме и са ни донасяли вярна информация, всичките мълчат все едно затвор ги грози. Та си правете сметка.

Geri, не с лошо де Laughing Аз си казах как ми е попаднала изнесената дискусия, ама не претендирам, че е вярна. Пуснах я тук, щото само в тая тема се интересуваме от това. И подставено лице не съм, ако се върнеш назад в мненията ми извън ергенските теми, спокойно можеш да разбереш и коя съм в реала. Или едно ЛС да драснеш, не се крия Grin

Нека не забравяме, че става дума просто за едно предаване, какво толкова сме почнали да се преследваме за ултра-топ-мега достоверните спойлери. Ясно е, че още няма такива, всичко са догадки.

# 1 266

Май Люска разкрива сценария хаха.
Масово пишман кадрите на байтиви лъскат имиджа на хистеричната, сънена красавица.

# 1 267
Jinnafee, не се сърди. Не убиваме вестоносеца. Казах, че самата дискусия е подозрителна при така пазената конфиденциалност от всички в този сезон.
Да си развяват мръсното пране така наляво и надясно нещо не се вписва.

# 1 268
Не знам какво разкрива Людмила освен неграмотността си. С такива защитници врагове не са му нужни на човек.

# 1 269
За мен досега монтажът върви в полза на Елена. Тя е тази, която се променя за Евгени, умната, благородната, извинява се, поправя си грешките, защитава жертвата(Пам). Като гледам е станала и любимка на публиката. Което обаче не значи, че печели, защото миналата година Виктория беше най-големият злодей и стана победителка, а Александра(любимката на зрителите) сама отказа розата и остана трета.
Още не ми се вярва да печели Валерия, но ако спечели тя, ще е 100% сигурно, че Евгени отначалото я е харесал и е искал нея, но е бил принуден, за да има предаване и интрига да симулира интерес и към други. Естествено никак не пречи, че Айлин е секси и му харесва да се натискат, както и с Боряна или Джия. Елена пък яко го ласкае и му е интересна и необичайна.

# 1 270
  • Мюнхен
Jinnafee, не се сърди. Не убиваме вестоносеца. Казах, че самата дискусия е подозрителна при така пазената конфиденциалност от всички в този сезон.
Да си развяват мръсното пране така наляво и надясно нещо не се вписва.

Ами както се казва: "поживём — уви́дим". До излъчването на финала всяка информация е подозрителна, пуснатата от мен също. Просто е излишно да се нагнетяват настроенията в темата, ясно е, че БТВ ще си въртят схемичките, за да се чудим коя е победителката до самия край. Гледаме го за сеира и толкоз.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 20:11 от Jinnafee

# 1 271
Всичките миналогодишни ергенки са впрегнати за каузата "Всички обичат Валерия". На първо четене ми изникват- Люска, Александра и дружката й нагаждачка Ева, Ниа-Косара, която пък толкова не крие пристрастия и предубеденост, че отказва да признае, че има и друга гледна точка, друга истина. Една Марта дето добре, че не й дреме много за вменената задача и е малко по-заспала, че да има и малко обективност.
П.П. Аааа, Блага и тя.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 20:35 от geri1919

# 1 272
Срещу солиден хонорар, в продължение на три месеца, световно известен пианист се целува и натиска с двайсетина жени със съмнително минало.

# 1 273
Защо пък да са със съмнително минало?

# 1 274
В момента най-вероятно ми се струва Ирина да печели и успешно да се отклонява вниманието от нея към Елена и Валерия. А кадърът на Теа някак остава забравен.

Общи условия

Активация на акаунт