Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 36 377
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Да, снимай, искам да видя как е реален маниюр от там. Кофтито е, че аз ти дадох идея за този салон, подведох се по снимките...

Oooo, хич не го мисли. Аз с удоволствие опитвам нови места ❤
За снимането, ще се опитам утре. На почивка сме и не знам дали ще се сетя, като имам добра светлина за снимки.

# 346
  • София - град
Butterfly  страхотни цветове, много свежо, направо ми останаха очите. Страхотно.

Аз пак не издържах и реших да пробвам фибро базата. Доста трудно ми беше да я нанеса , особено с обикновената четка, но пък изглежда здрава, ще видим .

Аз също пиля до базата, но често не мога да изравня хубаво, предполагам е въпрос на опит.
Ето го и моят нов маникюр(леле на снимка колко несъвършенства се виждат), а нюда е на дъщеря ми, поиска нещо с което ноктите й да изглеждат добре за по-дълго. Днес си купих инструмент за точки , та за това и двете сме със сърца 😆😆

# 347
  • София
То всъщност и на тъмно се вижда, как средният нокът е по-тумбест отпред. За кожите, без коментар… ще се оправят до месец Mr. Green

# 348
Не само отпред, ами цялостно ти е направила кофти форма, странно разширена в средата. А ти имаш хубави плочки, виждала съм чудесни твои маникюри, както и един чудесен от предишната ти маникюристка.
Явно за час и 10 минути толкова ... но няма никакво основание да взима толкова скъпо, и 40 лв са много за този маникюр.

# 349
Една циганийка от мен, другата ръка я направих само с бледосиньото, за да не става кич. С бледо тюркоазената база щеше да е по-добре, но нали Funny gel 06 го нямам на мостра ( да не си го харча Grinning (все едно има шанс да свърши в следващите 5 години Grinning)). Не знам защо продължавам да си го причинявам - да се лакирам вечер, когато не се вижда добре и на следващия ден си намирам грешките като изляза от къщи. Нищо, всеки път си казвам другия път - сутринта. Дано да доживея някой път да се направя на дневна светлина.

# 350
  • на брега на морето
Регалия, суперско е! Heart Eyes Кое е брокатеното?

# 351
# 352
Привет от мен😊
Идвам да покажа новото си творение, което ми харесва определено повече от предишното, но ме измъчи не по-малко 😀
Изравнявах с новата си линт база на Коди (много ми харесва като консистенция - гъста и лесно се работи).
Цветовете (2 на веналиса и един на Коди много прозрачни, наложи се по три слоя🙁)
Топа е на Коди, матов с частички - много нежен, направо кадифен на допир, но доста пареше в лампата след всичките слоеве база и цвят.

Последна редакция: пн, 03 апр 2023, 09:31 от танита

# 353
Ето това е моето творение от днес

# 354
Ето и от мен,от преди два дена.Аз като една фенка на червено,пак в зелено.И аз не мога да се науча да се лакирам през деня,все по нощите. Предните ми пеперуди, при които обърках топа и сложих топ мат върху топ гланц,си издържаха две седмици без проблем,топа не се обели,но беше на път - напука се.

# 355
Ето и моя нов маникюр. Пролетно ми е, въпреки че времето се развали. Кожичките са ми много сухи, а забравих да ги намажа за снимките. Joy

# 356
Над, при твоята плочка изпълнението е посредствено. Иначе цвета на базата е разкошен.

# 357
Хайде и аз да се покажа, термо на Елит 99

Утре ще кача още снимки

# 358
  • на брега на морето
Много красиви маникюри видях последните странички, момичета, браво! Hug Напълниха ми се очите с цветя, цветове и пеперуди! Heart Eyes Както винаги - уютно и приятно настроение в темата! Blush
Над Hug, и аз не мога да се въздържа да не изкоментирам как те е докарала маникюристката. Като си спомням какви твои красоти с печати съм виждала. Казвам си, че дори моите бързи, едноцветни, лакирания през сезона, без да обърна особено внимание на кожичките си, пак си ги харесвам. Поне не съм се изръсила... Явно наистина е трудно да се попадне на свястна маникюристка...

# 359
И на мен много ми харесват маникюрите, които сте качили! Всяват ми много готино, пролчетно, слънчево настроение!
Наде,като съм ти виждала маникюрите, които си качвала колко са елегантни, хубаво лакирани и с перфектни кожи е срамота за токава нещо да ти вземат толкова пари! Абсолютно посредствена работа на хубавите ти нокти! Наистина не е лесно да се намери специалист, а и снмките са им много подвеждащи. На страницата всичко перфектно им изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт