Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 36 354
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
И тъкмо се лакирах и снощи чета пост в една небезизвестна група, доколкото прочетох в коментарите, момичето си било изпържило направо ноктите Anguished и малко се притесних аз какви ще си сътворя..
За коя ФБ група става въпрос? Маникюрът е супер, както и другите показани в последните страници.

Аз си направих едната ръка, другата утре, че ме мързи. Ще покажа, като станат готови и двете.

# 451
Момичета, можете ли да ми препоръчате лампа за маса, която да е портативна, но и да върши работа. Ако не е на дневна светлина, правенето на маникюр е мъка - аз имам една мини лампичка, но ми е недостатъчна и не осветява добре.
Търся нещо подобно, но по възможност по-бюджетно: https://www.alo.bg/7498534#highlight=%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0 … D0%BA%D1%8E%D1%80

Аз имам такава, монтира се на бюрото и е много удобна https://www.ikea.bg/products/lighting/table-lamps/tertial-rabotna-lampa/20507729 Лампата е много стабилна и дори и при постоянно наместване, свиване, разгъване (както е при мен), болтчетата и внитчетата не мърдат. Аз съм изключително доволна от нея.
Когато си поръчате крушка, поръчайте я с бяла светлина.
А поставка има ли, или е само за прикрепяне. Не за друго, ами ще ми се налага да я местя, защото се лакирам на масата в кухнята и нямам възможност да я държа там постоянно.

Не, няма поставка. Само се закрепя. Самото закрепяне е обаче много лесно, няма нужда от майстор или мъж. Вие си преценете, но лампата определено си заслужава. И е бюджетна

# 452
  • Бургас
esmeralda23, и аз почти като теб днес. До обед свалях стария лак, чистих кожи, изравнявах с база... И довърших преди малко с цветен, ама стана късно, ще гледам утре да снимам. На тъмно съм доволна Joy
Ъпдейт - сефтосах си сребърното фолио. Малко по-различно стана от първоначалния замисъл и естествено снимките не са както трябва, но:

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 12:23 от sunny-n

# 453
Благодаря Есмералда Simple Smile
Фб групата е без/опасна красота. Една девойка си правела сама ноктите и добре се е скопосала както се казва.. дано да се оправят.

# 454
sunny-n, много хубав маниюр и жвета е много готин! И аз със снимките не мога да се справя, супер са си твоите! Дойдоха ми две бази от moon(не се сдържах на тази цена) едната е бледо розово и напомня на една друга, която имам, но като консистенция на първо четене ми изглеждат супер. Има разлика м/у двете едната е лилава   със сребърно фолио и е малко по-гъста, а розовата е по-течна. Ще дам отзив дали си залужава. Взех и една млечна, която гледах на снимки в украинсия мейкъп и на снимки от потребителки беше многог красива. За момента съм само с впечатление от отврени шишенца, като ги пробвам ще споделя. На баба ми иначе Rocks потал базата идържа около 4 седмици, олющиха се 2 ноъта, но ръцете са и нон-стоп във вода и тя чисти бая последно време. Не се и въздържах да не поръчам флаш база от PNBи бяло и четно от hi hybrid, защото исках бюджетно и не ми се даваше за коди, въпреки че са много хубави. Моето е болестно състояние и напоследък се въздържам, но взема та избухна на някакво времес много неща.

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 17:08 от karmilla

# 455
Karmilla, сестро, знаех си, че ще ме последващ и ще поръчаш и ти нещица на PNB Joy. Аз поръчах база, гел в бутилка и два цвята - бяло и златист флаш. Още 2 бази и 1 топ ми стоят в количката и чакат да поддам Joy

Ето какво сътворих за великденски маникюр. Още се колебая дали не прекалих с толкова много цветове.

И отзив за клещичките на Mr.Green - много са хубави и остри, не отстъпват на Сталекс по качество. Режат чудесно. Формата само с едно железце между рамената не ми е особено удобна, но ще свикна. Мисля да поръчам още едни, но с 2 железца, когато ги пуснат пак на промоция. Пристигнаха за точно 2 седмици с M&BM.

https://a.aliexpress.com/_mM83SzQ

# 456
Есмералда, много ме кефи Heart Eyes! Аз нали си падам по цветове и е топ! Хем елегантно, хем цветно! Направо го цаня за следваща корица, стига форума да не го изреже! Това бази ли са смо или цветове? Супер е и рам не си прекалила!
Как не, видях че има заредени и край Joy! Ще видим какво ще ги правя всичките лакове и бази, но и цената беше суппер и не удържах...Ще почна или всяка седмица да сменям, което ме съмнява, или да подарявам, а пък си ги харесвам всичките 100. Лакове под наем ще е еноваата услуга от мен-поллвайте цвят, ма ми го върнете 'щото съм Плюшкин Joy

# 457
Здравейте, момичета! Основно ви чета и натрупвам опит, но след великденската красота на Есмералда, ще се престраша да покажа и моята шаренийка Simple Smile

# 458
Ма момичета, няма какво да се престрашавате, ние тука не хапем! На няколко пъти чета как мацки се ппрестрашават и се притеснявам! Не се съдим тук, пак ще кажа, ще кажем какво ни се струва проблемно, ако ни питат само, иначе нека се радваме на маникюри!
Жар_птица много цветно и хубаво се е поличло!

# 459
Мислех, че ще ме дразни така шарено Simple Smile но явно, защото е тематично и някак го възприемам.
Ми много рисувате вие по ноктите Simple Smile аз го докарам само до един цвят. Без екстри. Зор ми беше в началото, че консистенцията на гел лака е различна от този на обикновения и първите пъти беше голяма мацаница. Свикнах му вече горе долу. Тук-там имам изтървано, ама го преживявам  Simple Smile

# 460
Хайде и от мен нещо. Радвам се, че открих групата. Научавам много неща от вас и съм ви безкрайно благодарна. Весел празник 💐

# 461
Karmilla, благодаря ти, бази са всичките от неоновата серия бази на Коди.
Жар птица, с теб сме на една вълна за Великден, радвам се, че не само аз съм направила шаренийка Hug
Йорданова, много нежно се е получило, втората ми идея беше да правя точно с тази млечна база с розовичко.

# 462
Ох, много са красиви цветовете! Толкова са наситени, но и не натрапчиво - супер просто! Вече не мога да преценя кой от пуснатите от теб маникюр ми харесва най-много! И лилавото е трпач, синьото е страхотно,а това ме грабна! Немога да псра да ги гледам!
Iordanova00, много нежно, тъничко и красиво оформено! Това с вчера сниманата база ли е?
Жар_птица, да много са различни, но като свикнеш е супер! плюс на гел лаковете е, че не засъхват и може да се работи бавно и внимателно и а се направи корекция. Обикновените са някак по-гъсти, което също е плюс, но по-рудно коригирам с тях.

# 463
Благодаря. Да с нея е, не мога да преценя дали е съсипана. Но мисля, че щом успях да я използвам има надежда.

Ох, много са красиви цветовете! Толкова са наситени, но и не натрапчиво - супер просто! Вече не мога да преценя кой от пуснатите от теб маникюр ми харесва най-много! И лилавото е трпач, синьото е страхотно,а това ме грабна! Немога да псра да ги гледам!
Iordanova00, много нежно, тъничко и красиво оформено! Това с вчера сниманата база ли е?
Жар_птица, да много са различни, но като свикнеш е супер! плюс на гел лаковете е, че не засъхват и може да се работи бавно и внимателно и а се направи корекция. Обикновените са някак по-гъсти, което също е плюс, но по-рудно коригирам с тях.

# 464
Момичета , качвате страхотни маникюри, браво!!
Днес успях едната ръка да си направя , за жалост нямам нервите и времето да съм толкова прецизна като повечето от вас , но каквото такова. 

Общи условия

Активация на акаунт