Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 35 385
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Относно бройката на лакове, имам около 100 и в най-скоро време ще си взема още. Имам и много "скромно" количество стикери, камъни.. Кой каквото иска.. Satisfied
 Това ми е последния маникюр за пролетта. Цветен френски.

# 586
Момичета, имам въпросче към тези от вас, които ползвате самоотлепващата се база на Коди (easy off base). В упътването пише, че за да се свали е необходимо да се накиснат ръцете в топла вода. И ми идва веднага питането - при миене на съдове с топла вода има голяма вероятност да започне да се отпеля, нали така? Значи трябва с ръкавици да се мият съдовете.
Моля, която от вас ползва тази база да ми помогне със съвет!

# 587
За статистиката - 15 цветни бази, 4 гел лака, 4 топ лака и безброй стикери, брокати, фолиа, щото нищо не мога да си нарисувам сама с моите две леви ръце…🙈😀Даже си имам албум със стикери…🙈🤪
Напук на дъждовното време, аз включих режим “пролет”!😀🌷Тъкмо ми дойдоха и поръчките от Али Експрес с фолиа и стикерчета, та пробвах едното фолио. Супер сделка - 10 фолиа за има няма 5 лева.

За никой не е изненада, аз съм пристрастена към цветните бази…
- Kodi Dragon Fruit
- Топ “AQUA” на Jana nails, за пореден път - препоръчвам го с две ръце и два крака.👌👌👌
Не мога да кажа същото обаче за базата им - за протокола на безименния пръст е Dura base Milk….това чудо няма равномерно нанасяне, или поне аз нямам тези висши умения… Рядка, рядка и рядка… Поне за камуфлаж става, предполагам, че няма да има проблем с издръжливостта. Ама като съм дала пари, поне да я вкарам в употреба.
Пеперудке, много ми харесват ноктите ти! Би ли споделила протокола ти? Колко пласта цветна база слагаш и има ли някакви трикове за маникюр само с цветна база ? Благодаря предварително !:blush:

# 588
  • Шумен
Страхотни пролетни маникюри 😍
Правих се днес и аз 😄 и така и така бях изкарала всичко преброих какво имам 😅 точно 50 цвята,3 бази 2 топа и дреболииките не ги смятам 🤣🤣 ама все ми се иска да си купувам още 🙃

# 589
  • Down south
Момичета, как се работи с това "нещо" Поставя се с топа или след него?

# 590

Поставя се върху лепкавия слой и топа след това.Или ако няма лепкав слой се слага от трансферен лак , той създава лепкав слой.

# 591
За статистиката - 15 цветни бази, 4 гел лака, 4 топ лака и безброй стикери, брокати, фолиа, щото нищо не мога да си нарисувам сама с моите две леви ръце…🙈😀Даже си имам албум със стикери…🙈🤪
Напук на дъждовното време, аз включих режим “пролет”!😀🌷Тъкмо ми дойдоха и поръчките от Али Експрес с фолиа и стикерчета, та пробвах едното фолио. Супер сделка - 10 фолиа за има няма 5 лева.

За никой не е изненада, аз съм пристрастена към цветните бази…
- Kodi Dragon Fruit
- Топ “AQUA” на Jana nails, за пореден път - препоръчвам го с две ръце и два крака.👌👌👌
Не мога да кажа същото обаче за базата им - за протокола на безименния пръст е Dura base Milk….това чудо няма равномерно нанасяне, или поне аз нямам тези висши умения… Рядка, рядка и рядка… Поне за камуфлаж става, предполагам, че няма да има проблем с издръжливостта. Ама като съм дала пари, поне да я вкарам в употреба.
Пеперудке, много ми харесват ноктите ти! Би ли споделила протокола ти? Колко пласта цветна база слагаш и има ли някакви трикове за маникюр само с цветна база ? Благодаря предварително !:blush:
😊Благодаря ти!🫶
Спазвам златните правила, които научих от безценните съвети на момичетата в тази тема:
Нейл Фрешър на Коди, после Ултрабонд
Тънък слой безцветна каучукова база на Коди, като подложка. Задължителна стъпка преди цветна база.
И след това с цветната база нанасям един много тънък слой без да го пека и после по метода на капката правя изравняване, което си е стандартно за всички бази(без оглед на това цветни ли са или не), ако има нужда обръщам пръста за да се разпредели хубаво и слагам  в лампата за 120 секунди, за да съм сигурна, че се е изпекла(заради пигментите в цветните бази)
В общи линии е това. За мен най-големия трик е базата да е качествена. Аз от Коди съм много доволна, винаги се изпичат без проблем и са много хубави и наситени, като цветен гел лак. Лично за мен са супер улеснение, направо не знам дали щях да се справя с домашния гел лак ако ги нямаше. Сигурно защото са каучукови и нанасянето им е песен, по моите критерии, разбира се.В смисъл, че не се разтичат…най-големият ми кошмар в маникюра от тийнейджърка…🤭🙈
А пък линт базите на Коди са още по-разкошни! Любими са ми всички цветове! С тях още по-лесно се работи.

# 592
  • Down south
Скрит текст:

Поставя се върху лепкавия слой и топа след това.Или ако няма лепкав слой се слага от трансферен лак , той създава лепкав слой.
Благодаря!
Лесно ли се поставя? Режат се парчеца?
Аз съм от отбора на не много сръчните Joy

# 593
  • У Диспансера ...♥♥♥
За мен не се поставя много лесно, че е супер крехко. Направо съм с едни пинсети като хирург 😄 Така внимателно пипам и пак се ядосвам, иначе седи страшно ефектно.
На пролетна вълна съм и аз като вас🐝

# 594

Това бяло на My laq само по себе си не е чисто бяло а с леко жълтеникав отенък,ще си търся друго дано уцеля по-добро(по-плътно),с броката ми е по -завършено,не личат неравности.За бройка имам около 50 и мисля че ми стигат,само хубаво бяло и някоя база и топ още и край с купуването.Сега видях няколко грозинки към кожичките личат на снимката ,но ги махам като омекнат с един избутвач.

# 595
Здравейте,
Искам да питам, освен от амазон, откъде купувате CND Shellac за домашна употреба?
И още - някой да е имал алергична реакция след употреба на CND Shellac?

Питам, след като трети път за две години получавам онихолиза след лакиране с гел (KODI) и ще дам последен шанс на гел лаковете с уж не толкова алергизиращ продукт и след стриктно спазване на процедурата за нанасяне.

# 596
  • Gorni Bogrov
Мойте лакове са 85,9 бази  и 4 топа.
Всички лакове,декораций и джунджурии държа в голямо  метални  кутий от бисквити и след в такава  голяма кутия https://jysk.bg/skhranenie/koshnici/plastmasza-skhranen/kutiya-z … -kapak-prozrachna , която вече едва се затваря.😊

# 597
Момичета, имам въпросче към тези от вас, които ползвате самоотлепващата се база на Коди (easy off base). В упътването пише, че за да се свали е необходимо да се накиснат ръцете в топла вода. И ми идва веднага питането - при миене на съдове с топла вода има голяма вероятност да започне да се отпеля, нали така? Значи трябва с ръкавици да се мият съдовете.
Моля, която от вас ползва тази база да ми помогне със съвет!

Не, не се отлепя. Поне при мен. Но ползването на ръкавици винаги е добро решение.

# 598
Водно цвете, не ползвам марката, но в мейкъп имаше до скоро бая лакове, бази и топове. В момента погледнах, но е бая ошушкано и иамше само 2 цветни лакчета и 2 обикновени. Може би скоро ще заредят и ще има, защото по принцип държаха много неща от марката. А лампата силна ли ти е много, защото може и от това да се получи реакция? Принцесата така и е горяла силна лампа и е получила онихолиза. На майка ми също едната лампа и гореше и беше получила леки заченъци на сваляне на усмивката и около кожите и беше все като изгорено от слънце. Взех друга лампа и проблемът изчезна. Не казвам, че е това при теб случая, но може да е оказало влияние и това.

# 599
karmilla, благодаря! Прегледах там, само два цвята имаше, а аз искам поне база, топ и сваляща течност+1-2 цвята.
Не мисля, че е от лампата. Правя още един човек с нея и слава Богу няма никакви проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт