Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 36 413
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Принцеса, защо задължително трябва да са до дъно ноктите? И какво масло, с чаено дърво, плюс базово ок ли е? Аз имам някакъв проблем само на един нокът, чудя се дали да не лакирам с обикновен лак, но да го оставя леко дълъг, при мен е само отстрани на нокътя едно леко и тънко като ивица продължение на усмивката

# 106
Мисля, че си препилих един нокът, какво да го правя? Ако си го лакирам какво може да стане ?

# 107
Klavi100, след като сложиш обезмаслител и ултрабонд, каучукова база, нансяш и Build it up gel на Kodi (преди цветния лак). Build it up е в шише с четка и го нанасяш като лак. Момичетата в групата ме светнаха за него, че преди бях с Клареса, който е малко по-труден за работа. Нанасяш от него тънък слой и после слагаш капка, която разтягаш като на зиг заг и оправяш с тънка четка и чак тогава печеш, но внимателно, защото трябва пръстче по пръстче да печеш, за да не се разтече и да не станат криви апекси. Може и само тънък слой, без да правиш апекс като начало - просто да го пробваш. Аз имам този и съм много доволна - лакът ми трае много дълго с него: https://m.youtube.com/watch?v=fUS9JUQy6UY

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 00:32 от Regalia43

# 108
Масло постоянно колкото пъти се сетиш и задължително сваляй поне веднъж седмично. Не е добра идея Гел топът да знаеш..... Същия ефект можеш да постигнеш с тоя на SNB който се пече в лампа. И аз съм се лакирала с Онихилиза ама ноктите до дъно и само обикновен лак.
Да,да,задължително след седмица ще го сваля.Сложих го,за да не си играя да лакирам през 3 дни.Предположих,че не е добра идея,но ме дразнят тези обикновени лакове.Ще потърся този топ,но понеже сложих лак за гъбички,за това се осмелих

# 109
Вземи си брокатен обикновен лак, държат много повече

# 110
Виждала съм маникюристки в подобни случаи, отлепяне или зеленясало, ако клиентът държи на лак на конкретните нокти слагат нещо прозрачно и слагат само печат от горе и хем е декорация, хем не е плътно, защото в такива случаи е добре някакво време да няма плътно покритие. Поне така съм чела и гледала.

# 111
Klavi100, след като сложиш обезмаслител и ултрабонд, каучукова база, нансяш и Build it up gel на Kodi (преди цветния лак). Build it up е в шише с четка и го нанасяш като лак. Момичетата в групата ме светнаха за него, че преди бях с Клареса, който е малко по-труден за работа. Нанасяш от него тънък слой и после слагаш капка, която разтягаш като на зиг заг и оправяш с тънка четка и чак тогава печеш, но внимателно, защото трябва пръстче по пръстче да печеш, за да не се разтече и да не станат криви апекси. Може и само тънък слой, без да правиш апекс като начало - просто да го пробваш. Аз имам този и съм много доволна - лакът ми трае много дълго с него: https://m.youtube.com/watch?v=fUS9JUQy6UY
Този гел разтваря ли се в ацетон или трябва да се пили?

# 112
Build it up gel не е разтворим, сваля се с пилене.

# 113
Мисля, че си препилих един нокът, какво да го правя? Ако си го лакирам какво може да стане ?
Всички сме препилвали, гледай да не е всеки път. Аз съм лакирала и не съм имала проблем. Може да ти пари повече в лампата, ако укрепваш с по-дебел слой база. В такъв случай вадиш, чакаш да спре паренеето и пак пъхваш в лампата. Понякога, ако е много препилено, може да не държи лака. При мен нямаше такъв проблем. И го чакаш да израсте, иначе няма как да се оправи.

# 114
Нещо червено от мен

# 115
Нещо блестящо и от мен 😊

# 116
Може да пробвам с прозрачен и декорация,а брокатен обикновен,ако намеря ще взема.Но аз да си експерементирам първо така,така и така съм се намазала,макар че ме хвана страх и само го мисля.Абе,не е лесна с тези нокти,каквото стане,на единия беше променен цвета,дано не е мухъл само,иначе и преди съм се лакирала с онихолиза кък края на израстването вече по този начин,че и с гел лак.Не е имало проблем,израстваше си.Сега въпроса е да не завъдя гъби или мухъл,но аз ако не си строша главата,няма кой

# 117
Принцесата е имала онихолиоза и се е оправила. Тук само предлагаме варианти, не съдим. Всичко което правим е на наша отговорност и всяка е под риск от препилване, отлепяне алергия и пр.
Аз лично 3 пъти съм наибивала нокти на крака, отлепяли са се и са падали. Израствал е в последствие здрав нокът. Единият път бяха последователно т.е. по едно и също време, почти - с ралика от месец. На първият ревах, вторият не ме впечатли. 2020-та си набих ноктите пак и на едият и получих лека онихолиоза с бактериална инфекция. Отидох на лекар, вземаха ми проба(че не се сещам сега как се казваше научно), предписаха лекарства, рязах до дъно, мазах и пих лекрства. Инфекцоята се разкара, но независимо колко време бях без никакъв лак. рязах до съно и мазах отлепянето остана. А тогава не съм слагала гел лак на педикюр. В момента слагам. Не се влошава, не се и маха и това е. Не искам да казвам да неглижирате, хубаво е да се види от ллекар, но при мен не помогна. В момента си е просто така. И под бактериална инфекция нямам предвид гъби.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 20:49 от karmilla

# 118
Принцесата е имала онихолиоза и се е оправила. Тук само предлагаме варианти, не съдим. Всичко което правим е на наша отговорност и всяка е под риск от препилване, отлепяне алергия и пр.
Аз лично 3 пъти съм наибивала нокти на крака, отлепяли са се и са падали. Израствал е в последствие здрав нокът. Единият път бяха последователно т.е. по едно и също време, почти - с ралика от месец. На първият ревах, вторият не ме впечатли. 2020-та си набих ноктите пак и на едият и получих лека онихолиоза с бактериална инфекция. Отидох на лекар, вземаха ми проба(че не се сещам сега как се казваше научно), предписаха лекарства, рязах до дъно, мазах и пих лекрства. Инфекцоята се разкара, но независимо колко време бях без никакъв лак. рязах до съно и мазах отлепянето остана. А тогава не съм слагала гел лак на педикюр. В момента слагам. Не се влошава, не се и маха и това е. Не искам да казвам да неглижирате, хубаво е да се види от ллекар, но при мен не помогна. В момента си е просто така. И под бактериална инфекция нямам предвид гъби.
Да,да,аз сама си го причинявам по някакъв начин.В никой случай не казвам,че същите.Толкова много помагате и съм много благодарна,че Ви има и разчитам много но вас.Между другото и аз от 8 години имам проблем с палеца на крака.Набива се от обувките и все се разделя.Половината нокът е кух.Разделя се и няма оправяне.
Между другото Кармила,ако е удобно пиши ми на лични как си го оправила този нокът на крака,имам нужда от съдействие

# 119
Идвам с един въпрос - на майка ми ноктите започнаха много да се чупят, обаче много странно от свободния край навътре към кутикулата. На мен така никога не са ми се чупили и се чудим да не би да е някаква реакция към гел лака, въпреки че двете ползваме едни и същи неща..

Общи условия

Активация на акаунт