Всичко за всички марки гел лакове - тема 47

• 36 369
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, да ви призная направих скоро една поръчка от али-то. Поръчах си диамантени фрези, едни пастмасови/гумени избутвачи, безвлакнестите кърпички, клечките за почисване на протекло, едни стикери('щото си нямам 100 у нас) и универсалния накрайник 5 в 1. Комбинираха ми поръчката и дойде за около 2 седмици( на 22 март я бях пуснала. Ще ви кажа как е свалянето с новия накрайник и ще дам ревю за тези клечици и новите избутвачи. На първо четене са супер. И безвлакнестите кърпи са екстра, знам че имам у нас едни, но са скапани и накрая не се въздържах. Сега поне съм заредена с помощни материали за година-две напред.

# 391
На мен втриването на базата с друга четка много ми помогна да нямам отлепвания. Преди уж втривах с четката на базата, но винаги имах отлепвания от свободния край. Вече нямам никакво отлепване.

# 392
Аз нещо с безвлакнестите кърпички не се разбирам. На секундада ми се изпарява от тях течността и имам усещането, че нищо не почиствам. И пак си чистя с памук и се взирам да махам власинките.
Ако имате някои, които да си държат влагата като памук - препоръчайте плс.

# 393
На мен втриването на базата с друга четка много ми помогна да нямам отлепвания. Преди уж втривах с четката на базата, но винаги имах отлепвания от свободния край. Вече нямам никакво отлепване.
Супер, дано и при мен така се получи този път, че често имам отлепване отстрани. Да видим дали е защото не почиствам добре или заради това че не съм нанесла добре базата.

# 394
Танита, едните ми са като ленти за кола маска, но от тях не съм доволна, защото пускат власинки , но пък се задържа течност да се обезмасли. Сега поръчах препоръчаните от Есмералда и ще кажа как са. Но от сега съм сигурна, че ще съм доволна - всичко, което е препоръчала като продуктт няма грешка и е топ.
https://www.aliexpress.com/item/1005003999535855.html?spm=a2g0o. … 32.21ef1802lbyiJg
Аз втривам, но с четката от базата - научих се хубаво да я отцеждам и да втрия в няколко нокътя. Иначе точно рускините съм гледала да дават съвет да се втрива с отделна четка.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 11:37 от karmilla

# 395
Пуснах няколко неща от Мейкъп,Кармила е виновна заради базите с частички. 😁 Обаче понеже в понеделник имам рожден ден,имах ваучер подарък. За над 19 лв беше 5 лв,а над 59-10 лв.
Венислава,мерси,пуснах го и него,въпреки че се бях зарекла да не давам повече и стотинка за Клареса. 😂 Просто с тези цени са много изкушаващи.

# 396
По препоръка от темата си взех линт база на Коди, но за първи път поръчвам от този сайт. Току що я получих, според вас оригинален ли е продукта?
И кой е сайтът? На някакви гатанки ли си играем? Ако е от официалните вносители и техните дистрибутори (написани в заглавен пост и повторени от Кармилла преди 2 мнения) е оригинална.
Момичета, цитирам esmeralda, но прочетох всички отговори. Благодаря и на Karmilla за отговора. Аз живея в Канада и официалните сайтове, които сте посочили на първа страница и сте препоръчвали многократно не правят доставка до тук. Бях питала и преди в темата за сайта, нямаше отзиви, но реших да рискувам. Сайтът е kodi.us. Поръчах само базата за проба, имаше доставка 5 щатски долара, но не ме притеснява ако продуктите са оригинални. Изпращачът е от Украйна, поръчах на 13 март и получих пратката вчера - 6 април. За мен е горе долу като да поръчвам от Алито.
Като съм започнала да пиша фермани, да споделя че си купих и друга база, по препоръка на Мелани от темата. Водят се професионални продукти, произведени в Канада. Ами вече за 2 път я ползвам и ноктите ми издържат 2 седмици ( не мога да ги изтърпя повече. За момичетата, които сега започват и имат проблеми с отлепване като мен, да припомня нещо което е казвано много пъти, но аз го бях пропуснала:
- първият слой на базата се слага тънко и се втрива в нокъта
- вторият слой може да бъде с по-голямо количество, като укрепване
- много помага ако базата е качествена
Надявам се скоро да се осмеля да си споделя ноктите, не заради проблеми Ами защото съм доволна от резултата 🙂 Много ви се радвам на нещата които правите и темата е страхотна❤️

# 397
По снимка аз лично не мога да позная шише дали е истинско или не, особено червените. Отвоорих сайта и продават много украински хубави марки, което ме навежда на мисълта, че може би не продава ментета. Порових и видях, че са написали адрес на склад в Киев. Трябва да се разровя още в украинския сайт да видя дали има списък там, но повече ми прилича на истински. За сайтовете от другата страна на океана не съм много запозната, хич даже. Не ми се вярва, обаче от украйна да взимат от али и да го пращат към америка и да е такава цената. Това всичко по логика го казвам, не по факти. Цените иначе почти съвпадат с украинското коди, някакви центове е разликата. Опитах се и адресите да сверя, но нещо на греда удрям, а в коди про не виждам номерата на телеграм и вайбър, но в американски сайт да има телеграм почти не съм виждала. Надявам се да е истинско.
Anyyyone, весело посрещане! И дано подаръкът тии от теб за теб е хубав!

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 14:58 от karmilla

# 398
По препоръка от темата си взех линт база на Коди, но за първи път поръчвам от този сайт. Току що я получих, според вас оригинален ли е продукта?
Аз погледнах под етикета и виж и ти отдолу,мисля че са оригинални ,от Елена я поръчах,пише производител Украйна и вносител....

# 399
Hris4o, на външен вид шишето изглежда еднакво, но това не е гаранция за нищо - лесно може да се направи фалшификат. Аз лично съм писала на Коди Украйна и съм питала кои са достоверните доставчици. За много сайтове, които съм им пускала са ми казвали, че не могат да отговорят със сигурност.
Изпитаните тук са kodi.pro, nailmastershop.com, kodi-professional.ua, amoreshop.
Все някой от тях трябва да доставя до Канада. А друг е въпросът дали при толкова много добри и достъпни марки там изобщо има смисъл да поръчваш украински марки.

За този конкретно са ми казвали представителите на Коди от Украйна, че продава ментета:
https://kodiprofessional.pro/en

# 400
Аз погледнах под етикета и виж и ти отдолу,мисля че са оригинални ,от Елена я поръчах,пише производител Украйна и вносител....

Моят няма QR код, може и да е друга партида да уточня че опаковката е 7 млн, виждам че има и 15 на сайта

# 401
Межу другото в kodi.pro United States фигурира в списъка на страни за доставка. Проверих като добавих база в количката отидох да завърша поръчка. Сега не съм платила ипоръчала до край, тъй като няма къде да пратя там базата, но може би директно от там може да се поръча. Пише, че стандартна доставака е 10 долара и искат комисиона за пейпал 0,32 цента(2%, с виза и мастъркард е 5%). Разликата май е минимална с другия сайт. Иначе пише, че над 100 долара да беше(забравих за 20 мин) доставката трябва да е безплатна. Дават време м/у 20 и 90 дни. Това не отговаря на твоя въпрос, но можеш да им пишеш и да ги питаш дали сайтът, от който си поръчала е легитимен. Иначе погледнах ареса и номера, които са написани на снимката и в мейкъп намерих снимка на едни форми за акригел и инфото съвпада. Не знам дали е успокоение, тъй като байчо китайчо добре прави реплики.Ето линк, може с лупата да се увеличи и прочете:
https://makeup.bg/product/652171/

# 402
И кой е сайтът? На някакви гатанки ли си играем? Ако е от официалните вносители и техните дистрибутори (написани в заглавен пост и повторени от Кармилла преди 2 мнения) е оригинална.
Момичета, цитирам esmeralda, но прочетох всички отговори. Благодаря и на Karmilla за отговора. Аз живея в Канада и официалните сайтове, които сте посочили на първа страница и сте препоръчвали многократно не правят доставка до тук. Бях питала и преди в темата за сайта, нямаше отзиви, но реших да рискувам. Сайтът е kodi.us. Поръчах само базата за проба, имаше доставка 5 щатски долара, но не ме притеснява ако продуктите са оригинални. Изпращачът е от Украйна, поръчах на 13 март и получих пратката вчера - 6 април. За мен е горе долу като да поръчвам от Алито.
Като съм започнала да пиша фермани, да споделя че си купих и друга база, по препоръка на Мелани от темата. Водят се професионални продукти, произведени в Канада. Ами вече за 2 път я ползвам и ноктите ми издържат 2 седмици ( не мога да ги изтърпя повече. За момичетата, които сега започват и имат проблеми с отлепване като мен, да припомня нещо което е казвано много пъти, но аз го бях пропуснала:
- първият слой на базата се слага тънко и се втрива в нокъта
- вторият слой може да бъде с по-голямо количество, като укрепване
- много помага ако базата е качествена
Надявам се скоро да се осмеля да си споделя ноктите, не заради проблеми Ами защото съм доволна от резултата 🙂 Много ви се радвам на нещата които правите и темата е страхотна❤
Здравейте,
И аз живея в Канада и наскоро си получих базите от Коди. Поръчах ги  от официалният сайт и доставката е безплатна ,за 2 седмици ми пристигнаха продуктите.
https://www.kodiprofessional.com/?gclid=Cj0KCQjw27mhBhC9ARIsAIFs … uzDQaApfFEALw_wcB

# 403
Благодаря много момичета, значи има и по-добри опции от това което съм намерила.
Антоанета, само да похваля и продуктите които Мелани ми препоръча akzentz.com Аз си взех база и цвят от серията Luxio. Базата беше към 20 канадски долара за 15 мл, а цвета 16 долара.
Имат дистрибутори във всички провинции и можеш да си вземеш директно.
Аз бях толкова щастлива, че ги намерих благодарение на Мелани, че сега споделям постоянно 😁

# 404
Здравейте,
И аз живея в Канада и наскоро си получих базите от Коди. Поръчах ги  от официалният сайт и доставката е безплатна ,за 2 седмици ми пристигнаха продуктите.
https://www.kodiprofessional.com/?gclid=Cj0KCQjw27mhBhC9ARIsAIFs … uzDQaApfFEALw_wcB

За този сайт също ми бяха казали от Украйна, че продава ментета, сега се сетих, като видях лицето на жена на сайта.

Общи условия

Активация на акаунт